Benimde öyle oluyordu doktor normal dedi hatta adet günün geldiğinde daha çok ağrır dediKasım 2020 de düşük yapmıştım bu yıl şubatta tekrar hamile kaldım şu an 5 hafta 5günlük bu aralar sadece sol kaşığım ağrıyo ara sıra yoğunlaşıyor daha doktora da gitmedim Salı günü özel bir hastaneye gidicem düşük yaptığımda gittiğim doktoruma gidicem o çok iyi biri acaba dış gebelik olabilirmi moralim bozuk kaç gündür sadece sol kasığım ağrıyobazen de idrar yaptıktan sonra karnımın altına ağrı giriyo ara sıra oluyo her tuvalette değil
Canım çok sağol inşallah sağ Salim kucağımıza alırız herkesin kolay geçer hamileliği inşallah. sabahtan beri moralim bozuk buraya yazdım yaşayanlardan moral bulurum öyle değildir belki diye daha doktora da Salı günü gidicem daha hiç gitmedimBenimde öyle oluyordu doktor normal dedi hatta adet günün geldiğinde daha çok ağrır dedi
Hatta bende düşük yaptım bende korkuyorum anlıyorum endişelenmeniCanım çok sağol inşallah sağ Salim kucağımıza alırız herkesin kolay geçer hamileliği inşallah. sabahtan beri moralim bozuk buraya yazdım yaşayanlardan moral bulurum öyle değildir belki diye daha doktora da Salı günü gidicem daha hiç gitmedim
Evet düşük ayrı bi zor bide dış gebeliği yaşamak istemiyorumHatta bende düşük yaptım bende korkuyorum anlıyorum endişelenmeni
Beta hcgye baktırdınız mı? Umarım her şey yolundadır. Aklınıza kötüsünü getirmeyin. Bebek o tarafa yerleştiği için ağrıyordur. Salı günü çok güzel haberlerle gelin
Haber verirsin canım fazla takma emin ol herşey yolundadırDaha hiç doktora gitmedim ilk defa Salı günü gidicem inşallah herşey yolundadırSalı günü herşeyi öğrenince rahatlıcam Salı gününe kadar zor duruyorum zaman geçmiyo gibi
Çok sağolun Salı günü haber veririm inşallah herşey yolundadırHaber verirsin canım fazla takma emin ol herşey yolundadır
Benimde öyle olmuştu dış gebelik çıktı yeni atlattım hatta.. ama bende kanama lekelenme vs de geliyorduÇok sağolun Salı günü haber veririm inşallah herşey yolundadır
Benimde öyle olmuştu dış gebelik çıktı yeni atlattım hatta.. ama bende kanama lekelenme vs de geliyordu
Sürekli sol kasığım ağırınca acaba öyle mi dedim ama iyiyim geçti ağrım bide bu gün doktora gidicektim eşimin işi yüzünden 1 gün sonra gidebilicem nezle oldum bide dün tansiyonum 15 ti bugün 13 hamilelikte yükselmesi normal miDış gebelik belirtisi olarak neyi gördünüz de endiselendiniz anlamadım yaşadıklarımız çok normal.. Benim de sol kasigim ağrıyordu hep, doktor ultrasonda baktığında direk oraya baktığında gördü bebeği, o tarafta çünkü, hala bile arada ağrım olsa soldan oluyor. İçinizi rahat tutun. Ben de daha once düşük yaptım evet insan korkuyor ama sürekli aynı şeyleri yaşayacağımız anlamına gelmiyor :)
Haberini bekliyorum yarınSürekli sol kasığım ağırınca acaba öyle mi dedim ama iyiyim geçti ağrım bide bu gün doktora gidicektim eşimin işi yüzünden 1 gün sonra gidebilicem nezle oldum bide dün tansiyonum 15 ti bugün 13 hamilelikte yükselmesi normal mi
Perşembe gününe randevu alabildim Perşembe günü haber veririmHaberini bekliyorum yarın
Kanama kaç gün sürdü sizde? Ve sadece kanama mıydı kanamaya ek ağrı da var mıydı?Benimde öyle olmuştu dış gebelik çıktı yeni atlattım hatta.. ama bende kanama lekelenme vs de geliyordu
Kanama benim yaklaşık 1 hafta sürdü. Kanamayla beraber olan ağrım çokkkk fenaydı bunun tarifi yok. Yaşadıklarımı konu açıp paylaşmıştım ordan okuyabilirsiniz en çok ağrılar beni mahvetti zatenKanama kaç gün sürdü sizde? Ve sadece kanama mıydı kanamaya ek ağrı da var mıydı?
Anladım gerçekten çok zorKanama benim yaklaşık 1 hafta sürdü. Kanamayla beraber olan ağrım çokkkk fenaydı bunun tarifi yok. Yaşadıklarımı konu açıp paylaşmıştım ordan okuyabilirsiniz en çok ağrılar beni mahvetti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?