Cnm hangi değer düşük çıktı benimde düşük tehlikem var ama herhangi bir değere göre değil kanama oluyo diyeMerhaba kızlar,
Biraz morele ve bilgilerinize ihtiyacım var. Son bat ım 26 mayıs 3 temmuzda değerim 245 çıkmıştı bugün dr gittim tüm değerime bakıldı idrar ve kan 4 tüp filan kan aldılar. Değerim 710 çıktı ve düşük tehliken var dedi. Bi değer 15 olması gerekiyomuş bnm 9.33 çıkmış PROGESTAN ve DECAVİT diye iki ilaç verdi haftaya cumaya gel bu verdiğim ilaçlar değerini yükseltcek dedi. Ben tabi hemen tedirgin oldum çalışıyorum sıkıntı olur mu raporluk gibisinden dedim yok öyle yüksek değil hayatını kısıtlama ama dikkat et eğilip kalkmalara ve kendini çok yorma dedi. Bir hafta sonra gel dedi. Bu tür sıkıntı yaşayıp atlatan var mı ?
Yok canım tiroit guatırım hiç birşeyim yok sende sıkıntı yok sadece düşük riskin var dediGebeliğin sağlıklıysa ve sende kan pıhtılaşması vs gibi bir sorun yoksa bir sıkıntın olmaz diye düşünüyorum.
Benim hiç kanamam yok şükür değere göre dedi progeses mi ne öle ni değere baktı 15 olması gerek ama senin 9,33 dediCnm hangi değer düşük çıktı benimde düşük tehlikem var ama herhangi bir değere göre değil kanama oluyo diye
Anladım cnm progestrron değeri sanırım takviye yapılır problem olmazBenim hiç kanamam yok şükür değere göre dedi progeses mi ne öle ni değere baktı 15 olması gerek ama senin 9,33 dedi
Progosess diye bi değerden anlaşılıyomuş. Benden 4 tüp kan akdılar birde idrar aldılar 4 sayfa kadar sonuç listesi çıktı dr. Bir sürü şeye bakmış çok şükür diğerlerimde bi sorun çıkmadı ama düşük riskin var dedi 15 olması gereken değer 9,33 dedi ve PROGESTAN diye bir ilaç verdi. Ama şöyle bişi sadece değerde bi riskten dolayı verdi bnm kanamam yada ağrım yok şükürProgesteron değerinize nasıl baktılar kızlar? Kandaki hangi değerden anlaşılıyor?
progesteron muş ismi yanlış yazmışımBana da yapıldı aynı test ama içinde progeses gibi bi değer görünmüyor, kısaltmasına internette pgn veya pg demişler ama yok bende
Düşük tehliken var mo bi bakalım dedi işte bir sürü test daha yaptı diğerleri güzel ama sadece progesteron düşük geldi oda düşük tehlikeliği ile ilgiliymiş. 15 olması gerekirken seninki 9,33 dedi doktor sonra PROGESTAN diye bir ilaç verdi haftaya cumaya gel o zmn yükselmiş olur bebişe ultrasonla bakalım bi dediSenin testte progesteron diye ayrıca yazıyor mu yoksa başka adı mı var değer ölçümünde? Pgn ya da pg de yok, benim doktor bunu ölçtürmemiş mi acaba? Standart değil mi ilk tahlillerimiz?
İnş cnm herşey yavrularımız içinÇok sağol canım, benim kahverengi lekelenmelerim devam ediyor ama doktora 2 defa sordum normal dedi, muayene etti kanama yok dedi, progestanım düşük diye düşünüyorum, çünkü bu hormon yapıyor mide bulantısını, benim o da yok denecek kadar az, o yüzden düşük olduğunu düşünüyorum progestanımın ama doktor normal deyip durduğuna göre kafamdan atmaya çalışıyorum endişelerimi, inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz
Canım inşallah en kısa zamanda geçer düşük tehliken beta hcg değerin düşük gelmiş bebek tam yerleşememiş olabilir o yüzden düşük tehlikesi demiştir tabi progesteron seviyesi de önemliMerhaba kızlar,
Biraz morele ve bilgilerinize ihtiyacım var. Son bat ım 26 mayıs 3 temmuzda değerim 245 çıkmıştı bugün dr gittim tüm değerime bakıldı idrar ve kan 4 tüp filan kan aldılar. Değerim 710 çıktı ve düşük tehliken var dedi. Bi değer 15 olması gerekiyomuş bnm 9.33 çıkmış PROGESTAN ve DECAVİT diye iki ilaç verdi haftaya cumaya gel bu verdiğim ilaçlar değerini yükseltcek dedi. Ben tabi hemen tedirgin oldum çalışıyorum sıkıntı olur mu raporluk gibisinden dedim yok öyle yüksek değil hayatını kısıtlama ama dikkat et eğilip kalkmalara ve kendini çok yorma dedi. Bir hafta sonra gel dedi. Bu tür sıkıntı yaşayıp atlatan var mı ?
Progesteron seviyesi 15 olması gerekiyodu ama 9,33 gelmiş dedi bi ilaç verdim onu kullan baya baş dönmesi yapar ama o değerini yükseltir dedi cuma günü ultrasonda bakalım bebeğe dedi. Verdiği ilaç PROGESTAN ve bebek içinde vitamin verdi DECAVİT odaCanım inşallah en kısa zamanda geçer düşük tehliken beta hcg değerin düşük gelmiş bebek tam yerleşememiş olabilir o yüzden düşük tehlikesi demiştir tabi progesteron seviyesi de önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?