hamilelik-düşük tehlikesi

Kesene baktımı tatlım doktorun

İlaçları kullan öyle bakalım dedi kalp atışınıda duyarız hem annesi dedi. Cuma günü tekrar gidicez
İnşallah herşey yolundadır..ama bence cumaya kadar bekleme kesen ne kadar erken görünürse senin sağlığın açısından da o kadar iyi olur canım..hem için rahat eder...

3 ay kullan dedi banada orta bi risk varmış hayatını çok kısıtlama ama dikkat et dedi

canım çalışıyorsun musun? özel de mi devlette mi çalışıyorsun? eğer çok probllemli bir yerde çalışmıyorsan sen her ihtimale karşı rapor iste doktordan evde kal iş yapma biraz kendine bak ne olur ne olmaz.

Merhaba, bende 12 haftalık hamileyim bugün sabah ilk defa hafif bir kanamam oldu onun dışında bir şey olmadı akşam doktora gidicez ama şu an çok tedirginim bu 3. bebeğim diğerlerinde böyle bir şey olmamıştı dün ilişkiye girdik eşimle ondan olabilirmi bilgisi olan varsda yardımcı olursa çok sevinirim.teşekkürler

Kanama rengi nasildi? Kahverengi lekelenme tarzi mi? Normal kan kirmizisi mi?

İlişki sırasında rahim kasılıyomuş o nedenle cinsel ilişki değerlerin yükselene kadar yasak dedi benim doktorum.

Özel bi şirkette memurum yarın yıllık izne başlıyorum bir hafta kadar dinlenşcem. Dr. Hayatını kısıtlama yoksa daha çok strese girersin dedi cnm ama bn genede bir hafta kadar dinlenicem

Ya bana hayatını kısıtlama ama dikkat et dedi Dr. Bakalım kullanıyorum ana baş dönmesi çok yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…