Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Hiç bir şey sadece proxeed plus dedi o da çok pahalı ve kullanan arkadaşları da çok işe yaramadığını söyleyince almamıştık zaten o ay aşılama olmuş ve tutmuştu
Bizde aldık evet cok pahalu 1 kutu kullandık işe yaramadı diye bıraktık. Aşılamayı devlettemi yaptrdın nm

19. Gün bugun geçeli hala olmadım adet olunca tedaviye başlıcaz ama bitürlü olamadım olmak için ne yapmam lazım sıcak suya bile oturdum ama yok hiç olmıcam galiba

19. Gün bugun geçeli hala olmadım adet olunca tedaviye başlıcaz ama bitürlü olamadım olmak için ne yapmam lazım sıcak suya bile oturdum ama yok hiç olmıcam galiba
canım neden olmuyor acaba geç mi yumurtladın ondan mı test falan yaptın mı bi rahatsızlığın falan mı var ?

Benimde aynı adet olsaydım asilamaya gidicektik 2 gun geçti hala yok
Bende evde test yaptım bir hafta önce ama çıkmadı hala olmadım hemen olup doktora gitmek istiyorum tedaviye başlamak için adet söktürücüde içmedim hormonları bozuyomuş vs kendi gelsin die doğal yolu yokmu bunun

Bilmiyorum ki canım seninki daha uzun gecikmiş tekrar doktora git adet sokturucu falan verir belki bende dün yaptım evde test negatifti herkes daha erken bekle diyor bende napcagimi şaşırdım

canım neden olmuyor acaba geç mi yumurtladın ondan mı test falan yaptın mı bi rahatsızlığın falan mı var ?
Bilmiyorum ki idrar testi yaptım bir hafta önce ama yoktu olduğunuda sanmıyorum adetim düzensiz ama Busefer çok geçti hamilelik belirtimde yok sadece akıntı ve göğüs ağrısı var bide kasıklarımda ağrı bunlar zaten her ay olan şeyler sanki hiç hasta olmıcakmışım gibi :/

Bilmiyorum ki canım seninki daha uzun gecikmiş tekrar doktora git adet sokturucu falan verir belki bende dün yaptım evde test negatifti herkes daha erken bekle diyor bende napcagimi şaşırdım
seninki az geçmiş bence biraz daha bekle söktürücü içmek için erken ben kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum gelsin die özellikle yoruyorum kendimi sıcak suya oturup bekliyorum felan söktürücü içip hormonları bozmak istemiyorum

Kızlar gebe olmadiginizdan eminseniz Hayit suyu için derim adetiniz gelir öyle okumuştum bu forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…