- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
Siz ne ilaci kullaniyorsunuzİlaç verir cnm hareketlilik az cunkü.
Proxseed plud kullandok cnm bi etkisini göremedik cok pahalı bi ilaç bıraktık kullanmayı.Siz ne ilaci kullaniyorsunuz
Ne kadardiki canim ama sizin hareketsizlik yuzde yetmis dimiProxseed plud kullandok cnm bi etkisini göremedik cok pahalı bi ilaç bıraktık kullanmayı.
Hacamat gibi mi canm?Alternatif tıp denedinmi cnm? Birde yumurta takibi yaptırdın mı?
Bende klomen bi işe yaramadı.1 klomen 3femara kullandm.femara ile iki kez kimyasal gebelik...pko var bende ama 35günde bir regl oluyorum. Eşimin morfoloji 100de 4 çıktı oda müthiş değil..aşılama yaptıracağım bu ay artık
Slm kızlar
Bende 3 senedir evliyim. Olur diye hep bekledim geçen ay gittiğim dr hormn prlktn teşhisi koydu duğhaston ilaçla tedavi oluyorum. İlk ayım ilaç yeni bitti ama umudum yok nedense
Allah yardmcmz olsunnn
Bende de hiç hamilelik olmadıBizde 1.5yılı geçtik artık ve bir defa bile hamile kalamadım hatta bu ay çatlatma iğnesi olduğumun ertesi günü bilerek gebelik testi yaptım bi defa bari pozitifi göreyim diye
Hemde nasıl canım sizde bi problem var mı bende haşimato hipotroidi varBende de hiç hamilelik olmadı
Üzülüyor da insan.
O ney? BilmiyorumHemde nasıl canım sizde bi problem var mı bende haşimato hipotroidi var
2 kere kimyasal gebelik oldu canımBizde aynı benim iki boş gebelik var eşimin morfolojisi 3 çıktı aşılama yaptırmakta da korkuyorum senin gebelik oldumu daha once
Tiroid bezim az çalışıyor canım doktorlara göre engel değil ama olmuyor işte demekki engel tabi bu ay ultrasonda bi adet çikolata kisti gördü ve sağ yumurtalıkta 3tane küçük kist gördü stresten oldu herhalde öncesi yoktuO ney? Bilmiyorum
Yok sorun çıkmadı.
prolaktin yüksekti bir ara azıcık, düşürdük onu.
Ama olmuyor bir türlü.klomen kullandım,
Yumurtlama için iğne kullandım.
Bu ay da serbest bıraktık öyle.
Ama yarın bat bakalım nasip.
3 yıllık evli olacağız nerdeyse, neden olmuyor üzülüyorum da
Araştırmasını yaptınız mı kan pıhtılaşma bozukluğu oluyor kimyasal yaşayanlarda2 kere kimyasal gebelik oldu canım
Evet öyle bi sorunum yok.pko olan çok kişinin kimyasal gebelik geçirdğni görüyorum forumlarda. Sanırım yumurta tam kaliteli olmuyor.sperm norfolojisi de yüzde 7çktı. 14ün altı çok iyi değil bildiğim kadarylaAraştırmasını yaptınız mı kan pıhtılaşma bozukluğu oluyor kimyasal yaşayanlarda
Yok canım o hastahanenin referans aralığına bağlıEvet öyle bi sorunum yok.pko olan çok kişinin kimyasal gebelik geçirdğni görüyorum forumlarda. Sanırım yumurta tam kaliteli olmuyor.sperm norfolojisi de yüzde 7çktı. 14ün altı çok iyi değil bildiğim kadaryla
Evet o da gitti. Güzel dedi kaç dr gittiTiroid bezim az çalışıyor canım doktorlara göre engel değil ama olmuyor işte demekki engel tabi bu ay ultrasonda bi adet çikolata kisti gördü ve sağ yumurtalıkta 3tane küçük kist gördü stresten oldu herhalde öncesi yoktu
Rahim filmi çekildim oda temiz çıktı bu ay Letu ve çatlatma iğnesi kullandım bakalım kısmet beklemedeyim inşaallah bebeğim şuan benimledir
Eşin gittimi peki doktora
Rabbimin vardır bi bildiği canım ne diyelim kendimizi öyle avutalım En güzel zamanda meleklerimiz gelecekEvet o da gitti. Güzel dedi kaç dr gitti
Rahm filmi ben de çekildim tiroitlee hormonlar birşey Yk.
Ama yine de Yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?