Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Bizde aynı benim iki boş gebelik var eşimin morfolojisi 3 çıktı aşılama yaptırmakta da korkuyorum senin gebelik oldumu daha once

Biz de iki yıla yakındır uğraşıyoruz. Bir tane düşük yaptım. Kromozom bozukluğu varmış ve ben de kan pıhtılaşması da çıktı. Ben de bebek için bu kadar çırpınacağımı hiç aklıma getirmezdim. Yaşım da 31 oldu. Bunun için de endişeleniyorum. Kafama takmayım diyorum, beceremiyorum... Doktor doktor gezmek de yorucu ve olmayınca daha da üzülüyorsun. Ne yapacağız böyle bilmiyorum. Dua etmekten başka elden gelen bir şey yok.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın, isteyen herkese evlat kokusu nasip etsin.

Bizde 1.5yılı geçtik artık ve bir defa bile hamile kalamadım hatta bu ay çatlatma iğnesi olduğumun ertesi günü bilerek gebelik testi yaptım bi defa bari pozitifi göreyim diye

Bizde 1.5yılı geçtik artık ve bir defa bile hamile kalamadım hatta bu ay çatlatma iğnesi olduğumun ertesi günü bilerek gebelik testi yaptım bi defa bari pozitifi göreyim diye
Bende de hiç hamilelik olmadı
Üzülüyor da insan.

Hemde nasıl canım sizde bi problem var mı bende haşimato hipotroidi var
O ney? Bilmiyorum
Yok sorun çıkmadı.
prolaktin yüksekti bir ara azıcık, düşürdük onu.
Ama olmuyor bir türlü.klomen kullandım,
Yumurtlama için iğne kullandım.
Bu ay da serbest bıraktık öyle.
Ama yarın bat bakalım nasip.
3 yıllık evli olacağız nerdeyse, neden olmuyor üzülüyorum da

Tiroid bezim az çalışıyor canım doktorlara göre engel değil ama olmuyor işte demekki engel tabi bu ay ultrasonda bi adet çikolata kisti gördü ve sağ yumurtalıkta 3tane küçük kist gördü stresten oldu herhalde öncesi yoktu
Rahim filmi çekildim oda temiz çıktı bu ay Letu ve çatlatma iğnesi kullandım bakalım kısmet beklemedeyim inşaallah bebeğim şuan benimledir
Eşin gittimi peki doktora

Araştırmasını yaptınız mı kan pıhtılaşma bozukluğu oluyor kimyasal yaşayanlarda
Evet öyle bi sorunum yok.pko olan çok kişinin kimyasal gebelik geçirdğni görüyorum forumlarda. Sanırım yumurta tam kaliteli olmuyor.sperm norfolojisi de yüzde 7çktı. 14ün altı çok iyi değil bildiğim kadaryla

Yok canım o hastahanenin referans aralığına bağlı
Kimyasal yaşayanlar bi kan veriyor bi ay sonra geliyor sonuç öyle birşey yaptırdın mı

Evet o da gitti. Güzel dedi kaç dr gitti
Rahm filmi ben de çekildim tiroitlee hormonlar birşey Yk.
Ama yine de Yok..

Bende varim slm kizlar 1 yıl 5 aylık evliyim hiç korunma olmadi ama bebegimiz de olmadi rahim filmi çekindim sag tupum kapaliis ama bu sorun olmazmış esime yapıldı sperm sayısı gayet güzel çıktı bende troit var ilaç kullanıyorum geçen ay klomen kullandım yumurtam oluşmadı şimdi adetini bekliyorum bu gün kan verdim yok bebis hayırlısı insallah zor bişey ama rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…