- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
İnşallah Hepimize nasip olurHadi hakkında hayırlısı benimde 2 gün falan var reglime olsada bi C life başlıycam sabırsızlıkla onu bekliyorum . Sonrasındada inşalllah olur
Benimde ablamda vardı ama hemen hamile kaldı bence kötü düşünmeyin.Merhaba bende bu ay yumurtlamayı takip edip değerlendirdim bakalım ne olacak 6 gün var. Bu arada bende her iki tarafda çikolata kisti var biraz umutsuz vakayım galiba...
Benim de bat 10 Kasım da su an belırtı olarak adet olacakmısım gibi agrım basladıGebelik düşünüyorum kuzular, bir aydın folbiol alıyorum folik asit takviyesi biliyorsunuzdur. Şuan bat a 9 gün var, bir belirti yok, yumurtlamadan yeni çıktım malum, değerlendirdik. Benim gibi bekleyenler bu topikte toplansın!
Hemen hemen aynıyız benimde 11 kasımBenim de bat 10 Kasım da su an belırtı olarak adet olacakmısım gibi agrım basladıhamılelıktendır ınsallh çünkü daha çok var adete
ne zamandır düşünüyorsunuz canım bebiş9 gun kaldi benimde
Ay evet bendede bi kaç kez öyle oldu boşa umutlandım nasip artık sabrediyorum test falanda yapmıyorum öyle bekliyorum bata kadar. Önceden günde iki üç test yapıyordum yumurtlamadan sonraBelirti herkeste ayni olmuyor sakin ola buralari okuyup psikolojinizi etkilemeyin
Bizim 5 sene olmadi 4 senede butun burda okudugum belirtileri yasadim. Hatta hamile olduguma emin olup kac kez kan verdim test yaptim bilmiyorum.
Hamile oldugum ay sadece bel agrisi oldu o da 1 gun
Umarim bebişleriniz sizinledir
Aynen canım belirtin varmı senınHemen hemen aynıyız benimde 11 kasım
Ay evet bendede bi kaç kez öyle oldu boşa umutlandım nasip artık sabrediyorum test falanda yapmıyorum öyle bekliyorum bata kadar. Önceden günde iki üç test yapıyordum yumurtlamadan sonra
Ara ara vajinamda sızlama batma oluyor iki gündür. Aşırı akıntı birde gaz sancım var ama bunlar belirtimi bilemiyorum canımAynen canım belirtin varmı senın
Hayırlı olsun canım hanile misin şuanAyni ben. Nasil kaptiriyordum kendimi eminim bu sefer oldu diyordum. Test negatif ciksada inanmiyordumkan veriyordum. Sonra gec dollenmedir diyordum. Regl oluncada kimyasaldi heralde falan diyordum
Bizimki tup bebek transferin 4.gunu sadece bel agrim oldu. Test yaptim silik cikti. Aman yine bos hayaller kurmayim deyip inanmamistiminanmayinca oluyomuş demek
Benimde 8 gün var geçmiyor günler5 gün kaldı
Ay aynısı bende de var kızz bide adet olacakmısım gibi agrım basladı ay test yapmak istiyorum ama korkuyorumAra ara vajinamda sızlama batma oluyor iki gündür. Aşırı akıntı birde gaz sancım var ama bunlar belirtimi bilemiyorum canım
Hayırlı olsun canım hanile misin şuan
ben 8 gün varken mecburiyetten kan vermek zorunda kaldım 3 gün önce yani negatif çıktı.Benimde 8 gün var geçmiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?