Hamilelik için batı bekleyenler !

Uzunbirmasall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
218
97
18
28
Gebelik düşünüyorum kuzular, bir aydın folbiol alıyorum folik asit takviyesi biliyorsunuzdur. Şuan bat a 9 gün var, bir belirti yok, yumurtlamadan yeni çıktım malum, değerlendirdik. Benim gibi bekleyenler bu topikte toplansın!

Hadi hakkında hayırlısı benimde 2 gün falan var reglime olsada bi C life başlıycam sabırsızlıkla onu bekliyorum . Sonrasındada inşalllah olur

Merhaba bende bu ay yumurtlamayı takip edip değerlendirdim bakalım ne olacak 6 gün var. Bu arada bende her iki tarafda çikolata kisti var biraz umutsuz vakayım galiba...

Belirti herkeste ayni olmuyor sakin ola buralari okuyup psikolojinizi etkilemeyin
Bizim 5 sene olmadi 4 senede butun burda okudugum belirtileri yasadim. Hatta hamile olduguma emin olup kac kez kan verdim test yaptim bilmiyorum.

Hamile oldugum ay sadece bel agrisi oldu o da 1 gun
Umarim bebişleriniz sizinledir

Benim de bat 10 Kasım da su an belırtı olarak adet olacakmısım gibi agrım basladı hamılelıktendır ınsallh çünkü daha çok var adete

Ay evet bendede bi kaç kez öyle oldu boşa umutlandım nasip artık sabrediyorum test falanda yapmıyorum öyle bekliyorum bata kadar. Önceden günde iki üç test yapıyordum yumurtlamadan sonra

Ay evet bendede bi kaç kez öyle oldu boşa umutlandım nasip artık sabrediyorum test falanda yapmıyorum öyle bekliyorum bata kadar. Önceden günde iki üç test yapıyordum yumurtlamadan sonra

Ayni ben. Nasil kaptiriyordum kendimi eminim bu sefer oldu diyordum. Test negatif ciksada inanmiyordum kan veriyordum. Sonra gec dollenmedir diyordum. Regl oluncada kimyasaldi heralde falan diyordum

Bizimki tup bebek transferin 4.gunu sadece bel agrim oldu. Test yaptim silik cikti. Aman yine bos hayaller kurmayim deyip inanmamistim inanmayinca oluyomuş demek

Hayırlı olsun canım hanile misin şuan

Hayırlı olsun canım hanile misin şuan

Evet canim cok şukur darisi isteyen herkese inşallah. Çok zor oldu bazen cok umutsuz oldum hic olmayacakmis gbi geliyordu. Şimdi tekme atiyor. Hala inanamiyorum dogurana kadar da inanamicam
Ama beklememek gerekiyor bekleyince cok daha zor geciyor surec. Son 1 senemde baya rahattim ben. 4 sene hayati kendime zindan ettim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…