- 23 Ağustos 2019
- 334
- 366
- 18
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
Bence yapma canım adetin geçene kadar ben o hataya çok düştüm negatif görünce üzülüyor insanAy aynısı bende de var kızz bide adet olacakmısım gibi agrım basladı ay test yapmak istiyorum ama korkuyorum
Ya çok güzel bir histir eminim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bir avazda doğur inşallahEvet canim cok şukur darisi isteyen herkese inşallah. Çok zor oldu bazen cok umutsuz oldum hic olmayacakmis gbi geliyordu. Şimdi tekme atiyor. Hala inanamiyorum dogurana kadar da inanamicam❤
Ama beklememek gerekiyor bekleyince cok daha zor geciyor surec. Son 1 senemde baya rahattim ben. 4 sene hayati kendime zindan ettim resmen.
Haklısın canım zaten 30 olmustur test yaptıgımBence yapma canım adetin geçene kadar ben o hataya çok düştüm negatif görünce üzülüyor insan
Bende kararlıyım ana arada şeytan dürtmüyo değil birde evde test var çok zor duruyorum ama daha 8 gün var çıkmaz mümkün değil 11 inden önce yapmıcam6 günde benim var kızçeleeramaaan belirti melirti inanmıyorum ben artık. Her ay kendimi takip etmekten yoruldum valla. Geciksem bile test yapmıcam hemen (dediiiii yaptıııı)
yumurtlama akıntın oluyorsa onu takip et canım ben öyle yapıyorumHaklısın canım zaten 30 olmustur test yaptıgımovulasyon ıle 8.denemem daha olmadı hiççç kınyasal bıle
Bende hep tuvaletteyim normalde de öyle olduğumdan onu saymıyorumBenimde 10 gun bas agrisi mide yanmam idrara sık cıkmam var ama genelde hep oyleyim zaten baklm sonuc netabi yine hüsrannnnn
Ovulasyon testlerıyle takıp edıyorum ben canımyumurtlama akıntın oluyorsa onu takip et canım ben öyle yapıyorum
Aynen aynen helede geceBende hep tuvaletteyim normalde de öyle olduğumdan onu saymıyorum
Bende kararlıyım ana arada şeytan dürtmüyo değil birde evde test var çok zor duruyorum ama daha 8 gün var çıkmaz mümkün değil 11 inden önce yapmıcam
Ben onu hiç kullanmadım akıntım oluyor sümüksü tarzda ama ben çift yumurtluyorum doktor öyle demişti. Yumurtlama dönemim uzun ve zor geçiyor. Şuan yeni çıktım o dönemden hamile kalmışsam da büyük ihtimalle 27 sinde kalmışımdır diyorum ama tam bilemiyoruz tabiOvulasyon testlerıyle takıp edıyorum ben canım
Ya canım valla güldürdüm beni aynı bende böyleyim ama ben 3 aydın deniyorum gerçi eşim hiç uymuyor takvime hep kaçırdık doğru günleri. Bu ay denedik adam akıllı. Diğer aylarda ben yerleşme kanaması gibi bir şey bile yaşadım dedim aha hamileyim kesin. Test yaptırdım çıkmadı. İnanmıyorum belirtilereValla eczaneye gitmeye utanır oldumeve stok yapmıyorum ben. 1-2 gün kala dayanamayıp yapıyorum. Yok göğsüm şiştiii, vaaay kasığım battı, oooo içim kalktı derken merken negatif görmekten artık darlanır oldum. Allahım ne verirse hayırlısını versin inşallah Allah kimseye aratmasın. Daha ben 7 ay da böyle oldum, daha uzun olanlara da allah ekstra sabır versin
Ya çok güzel bir histir eminim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bir avazda doğur inşallah
Ya canım valla güldürdüm beni aynı bende böyleyim ama ben 3 aydın deniyorum gerçi eşim hiç uymuyor takvime hep kaçırdık doğru günleri. Bu ay denedik adam akıllı. Diğer aylarda ben yerleşme kanaması gibi bir şey bile yaşadım dedim aha hamileyim kesin. Test yaptırdım çıkmadı. İnanmıyorum belirtilere
Anlatsam.roman olurmuu bilemedim 3 yıllık evlym ama taze gelinim.25.ekimde vajinismusu yendim.o zamandan beri isdiyoruzne zamandır düşünüyorsunuz canım bebiş
Aynen kesinlikle haklısın. O kadar çok istiyoruz ki beynimiz bize oyun oynuyor bi yerden sonra. Takmamak lazım. Birde hava soğudu ki üşütüncede aynı şeyler olabilir. Şuan kasığımda batmalar var diyorum kesin üşüttüm. Çokta takmıyorum ama inş vardırAmaaan boşver çok takmamaya çalış, günü gününe de işte olmuyor bazen. Ben ovülasyonla da takip etmiyorum. Adet bitiminden sonra gün aşırı denedik hep şimdiye kadar ama bu ay saldım artık. Üst üste 3 gün olduğu da oldu 2 gün arayla olduğu da oldu. Hani gün aşırı yapmak, ne bileyim işte bi görevmiş gibi olması da kötü oluyor ya. Bende geçen ay çok ümitlendim ama adet oldum, adetimde bi acayip oldu gerçi. 6 gün sürer normalde bu ay 1buçuk gün sürdü. Hormonlarda sapıtıyor artık stresten
Rabbim hepimizin kucağını doldursun canım yenmişsin ya artık gerisi kolayAnlatsam.roman olurmuu bilemedim 3 yıllık evlym ama taze gelinim.25.ekimde vajinismusu yendim.o zamandan beri isdiyoruz
Insallah canim.sen ne zamandir isdiosunRabbim hepimizin kucağını doldursun canım yenmişsin ya artık gerisi kolayBol bol dua ile ve stressiz olup bebiş sahibi olcaz inşallah
Ben 5 aylık evliyim 5 aydır istiyorum yumurta rezervim az doktor dene şimdiden dedi aslında sonra da çift yumurtluyorsun her ay dedi galiba ondan daha çabuk biticek rezervim. HayırlısıInsallah canim.sen ne zamandir isdiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?