- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
Hayırlısı olsunBenimde adete sekiz gün kaldı değerlendirdik ama hiç belirtim ve umudum yok
Canım iki aydır düşünüyoruz ama pekte değerlendirdik sayılmaz doğru günleri nasip artıkCanım pazartesi büyük ihtimalle yaparım test ama idrar testi olmazsam tabi bendene zamandan beri düşünüyorsun? İlk mi olacak?
Nasip tabi ben geçen aylar ovulasyon testi de kullandım ona göre doğru günleri de değerlendirmiştim ama olmadı herşey Rabbimin elinde.. inşallah çok beklemeden nasip olurCanım iki aydır düşünüyoruz ama pekte değerlendirdik sayılmaz doğru günleri nasip artık
Akışına bırakınca anında hamile kalınıyor diyorlar bende o moda girdim inş bi gün sürmez o modumNasip tabi ben geçen aylar ovulasyon testi de kullandım ona göre doğru günleri de değerlendirmiştim ama olmadı herşey Rabbimin elinde.. inşallah çok beklemeden nasip olur
Ne alemdesin canım ben bugünde olmadım henüz yarında olmam inşallahNasip tabi ben geçen aylar ovulasyon testi de kullandım ona göre doğru günleri de değerlendirmiştim ama olmadı herşey Rabbimin elinde.. inşallah çok beklemeden nasip olur
Bende olmadım canım ya yarın yapacak mısın test??Ne alemdesin canım ben bugünde olmadım henüz yarında olmam inşallah
Evet canım sabah 8 de gidicem kan vermeye ertesi günde sonuçları Alcam haberdar ederim. Sen gitcekmisinBende olmadım canım ya yarın yapacak mısın test??
Evet canım sabah 8 de gidicem kan vermeye ertesi günde sonuçları Alcam haberdar ederim. Sen gitcekmisin
Canım az önce iki damla kırmızı lekelenmem oldu devamı yok. Minik iki damlaBende olmadım canım ya yarın yapacak mısın test??
İnşallah gelmez devamı canım ben idrar testi yaparım kan vermicemCanım az önce iki damla kırmızı lekelenmem oldu devamı yok. Minik iki damla
Ben kan verdim canım az önce gelirkende kaset test aldım hayalet ikinci çizgiyi görüyorum ama çok çok silikİnşallah gelmez devamı canım ben idrar testi yaparım kan vermicem
Hayırlısı olsun canım e-nabızdan bak öğleden sonra sonucunaBen kan verdim canım az önce gelirkende kaset test aldım hayalet ikinci çizgiyi görüyorum ama çok çok silik
Hemen geçiyor mu ki canım benim geçenki tahlilim bile görünmüyor acaba nedenHayırlısı olsun canım e-nabızdan bak öğleden sonra sonucuna
Evet gözükür benim gözükmüştüHemen geçiyor mu ki canım benim geçenki tahlilim bile görünmüyor acaba neden
Canim ne yaptin.sonuc.cikti mi bize hayirli haberler ver insaallah cok merak ettimFotoğrafta belli olmuyor ama ben görüyorum inş hayal değildir
Bende c life kullandım bu ay, hamile kaldımmı bilmiyorum bat 19 Kasım kalmamıi dahi olsam c life macuna devm edicem. Tecrübelerimi de buradan paylaşıcam mutlaka.Hadi hakkında hayırlısı benimde 2 gün falan var reglime olsada bi C life başlıycam sabırsızlıkla onu bekliyorum . Sonrasındada inşalllah olur
Insaallah hayirlisiyla.bebegini kucagina alirsin canim.benmde.bat 22 kasim.beklemek.zor. ama insaallah bekleyislerimizin.sonunda muradimiza.ereriz.Kızlar benimde bat 19 Kasım, çok var çookkkkkk....
Benim c life başlamak nasip olmadı hamile olduğumu öğrendimBende c life kullandım bu ay, hamile kaldımmı bilmiyorum bat 19 Kasım kalmamıi dahi olsam c life macuna devm edicem. Tecrübelerimi de buradan paylaşıcam mutlaka.
Maalesef negatif canım bu ay olmadıEvet gözükür benim gözükmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?