Hamilelik için batı bekleyenler !

Ben 5 aylık evliyim 5 aydır istiyorum yumurta rezervim az doktor dene şimdiden dedi aslında sonra da çift yumurtluyorsun her ay dedi galiba ondan daha çabuk biticek rezervim. Hayırlısı
Allah herkesin gönlüne gore versin inşallah canım allah ol desin yeterki inşallah bu ay bize uğurlu gelir

bat 12 kasim inşallah kırmızıları yemeyiz

Bende sendenim 7 ay oldu heray varmis gibime geliyor test ustune test eczaneye gitmeye utanir oldum gecen ay klomen kullandim 4 gun gecikti bu ay yine kullaniyorum bata 10 gun var ama hic umudum yok hakkimizda hayirlisi olur Insaallah

Bende sendenim 7 ay oldu heray varmis gibime geliyor test ustune test eczaneye gitmeye utanir oldum gecen ay klomen kullandim 4 gun gecikti bu ay yine kullaniyorum bata 10 gun var ama hic umudum yok hakkimizda hayirlisi olur Insaallah

İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın canım Ben dün test yaptım adetime daha 4 gün vardı. Çift çizgiyi gördüm çok şükür. Bugün doktor randevumuz var bakalım

İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın canım Ben dün test yaptım adetime daha 4 gün vardı. Çift çizgiyi gördüm çok şükür. Bugün doktor randevumuz var bakalım
Cok sevindim insaallah saglicakla alirsin bebegini kucagina darisi isteyenlerin basina

Kızlar ben bugün olmalıydım olmadım pazartesiye kadar bekliyorum bakalım olmadı kan testine gidicem. Sarı akıntım var bugün düzenliydi ama olmadım hala
Benimde bugün bat günü canım adet öncesi göğüsler şişer hassaslaşırdı olmadı sağ kasıkta ağrı var özellikle ilişki sırasında ama hiiç ihtimal vermiyorum testde yapmıyorum yoruldum testten falan

Canım benimde aynı canım normalde göğüsler 1 hafta önceden hassaslaşırdı baya ağrır acırdı Dokunamazdım bile ama öyle bişi olmadı sadece uçlarında bi değişim var gibi kasıklarım ağrıyor sarı beyaz değişen akıntım var deli gibi gaz sancım var birde yinede çok umutlanmak istemiyorum çünkü dün test yaptım negatifti. Bugün olmadım işte beklemedeyim

Aynı şeyler var bende de 2 tane nur topu gibi sivilcemde var ki uzuuun aradan sonra çıktılar olmazdı hiç bakalım test mest yok bu sefer sabredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…