Hamilelik için Birliktelikten sonraki gunler neye dikkat etmek gerek ?Tecrubeleriniz?

Mysize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
477
346
33
Kızlar yumurtlama takibi yaptiktan sonra birlikte oldunuz sonrasında nelere dikkat ediyorsunuz?Ben her gün bir saat tempolu yürüyorum acaba sakıncası olur mu spermlerin isini zorlastirmayayim🙈 zaten hız problemimiz var

Kızlar yumurtlama takibi yaptiktan sonra birlikte oldunuz sonrasında nelere dikkat ediyorsunuz?Ben her gün bir saat tempolu yürüyorum acaba sakıncası olur mu spermlerin isini zorlastirmayayim🙈 zaten hız problemimiz var
ılıskıden sonra bı kac saatte varıyo sperm yumurtanın yanına. geceden sabaha varır en kotu kısaca yanı sonrasında yaptıgın yuruyusun falan bı etkısı olmaz=) ılıskı sonrası bıra hatmak kafi=) yoksa yataga baglı yasardık😋

bıraz yatmak kafı yazmak ıstemıstım hatalı olmus.

Ben birliktelikten sonra ayağa kalkamamaya çalışıp sabah banyo yapıyordum canım namazdan once, yani nerdeyse 4 5 saat falan kalkmamış oluyordum ama onun dışında gün içinde hiçbir şey yapmadım, etkisi olduğunu sanmıyorum hamile kaldığım ay çok fena düşmüştum banyoda mesela 😁 tutunan bebek tutunuyor. Ve tavsiye, rahat düşünmeye bak. Yani sürekli oldu mu tuttu mu vs bu stres vücuda ters tepiyor

Back
X