Hamilelik için Birliktelikten sonraki gunler neye dikkat etmek gerek ?Tecrubeleriniz?

Mysize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
477
346
33
Kızlar yumurtlama takibi yaptiktan sonra birlikte oldunuz sonrasında nelere dikkat ediyorsunuz?Ben her gün bir saat tempolu yürüyorum acaba sakıncası olur mu spermlerin isini zorlastirmayayim zaten hız problemimiz var

Kızlar yumurtlama takibi yaptiktan sonra birlikte oldunuz sonrasında nelere dikkat ediyorsunuz?Ben her gün bir saat tempolu yürüyorum acaba sakıncası olur mu spermlerin isini zorlastirmayayim zaten hız problemimiz var
ılıskıden sonra bı kac saatte varıyo sperm yumurtanın yanına. geceden sabaha varır en kotu kısaca yanı sonrasında yaptıgın yuruyusun falan bı etkısı olmaz=) ılıskı sonrası bıra hatmak kafi=) yoksa yataga baglı yasardık

bıraz yatmak kafı yazmak ıstemıstım hatalı olmus.

Ben birliktelikten sonra ayağa kalkamamaya çalışıp sabah banyo yapıyordum canım namazdan once, yani nerdeyse 4 5 saat falan kalkmamış oluyordum ama onun dışında gün içinde hiçbir şey yapmadım, etkisi olduğunu sanmıyorum hamile kaldığım ay çok fena düşmüştum banyoda mesela tutunan bebek tutunuyor. Ve tavsiye, rahat düşünmeye bak. Yani sürekli oldu mu tuttu mu vs bu stres vücuda ters tepiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…