Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik için Birliktelikten sonraki gunler neye dikkat etmek gerek ?Tecrubeleriniz?
Kızlar yumurtlama takibi yaptiktan sonra birlikte oldunuz sonrasında nelere dikkat ediyorsunuz?Ben her gün bir saat tempolu yürüyorum acaba sakıncası olur mu spermlerin isini zorlastirmayayim zaten hız problemimiz var
Kızlar yumurtlama takibi yaptiktan sonra birlikte oldunuz sonrasında nelere dikkat ediyorsunuz?Ben her gün bir saat tempolu yürüyorum acaba sakıncası olur mu spermlerin isini zorlastirmayayim zaten hız problemimiz var
Ben birliktelikten sonra ayağa kalkamamaya çalışıp sabah banyo yapıyordum canım namazdan once, yani nerdeyse 4 5 saat falan kalkmamış oluyordum ama onun dışında gün içinde hiçbir şey yapmadım, etkisi olduğunu sanmıyorum hamile kaldığım ay çok fena düşmüştum banyoda mesela tutunan bebek tutunuyor. Ve tavsiye, rahat düşünmeye bak. Yani sürekli oldu mu tuttu mu vs bu stres vücuda ters tepiyor