Hamilelik için YUMURTA kalitesini en iyi arttıran aktar mucizeleri bilenler YARDIM🤲🏻😌❤️

esma1kuleli

🙇🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
34
6
1
YUMURTA KALİTESİ İÇİN EN ETKİLİ KULLANABİLECEGİM KÜRLER NELERDİR KIZLAR ? İbrahim sarcoglu vs hepsine baktım denediklerim oldu daha etkilisi varsa Paylaşırmısınız??😌

YUMURTA KALİTESİ İÇİN EN ETKİLİ KULLANABİLECEGİM KÜRLER NELERDİR KIZLAR ? İbrahim sarcoglu vs hepsine baktım denediklerim oldu daha etkilisi varsa Paylaşırmısınız??😌
Ben 10 gündür hayıt otu tohum kullanıyorum umarım bu ay güzel sonuçlar alırım çok araştırdım çok etkılı bır bitkisel yöntem

Ben 10 gündür hayıt otu tohum kullanıyorum umarım bu ay güzel sonuçlar alırım çok araştırdım çok etkılı bır bitkisel yöntem
Peki aktard satılan suyununu mu alyosun çayınımı içiyorsun acaba ?
Çok duydum onu bende ama çayını alp içmiştim o pek fayda etmedi gibi

Peki aktard satılan suyununu mu alyosun çayınımı içiyorsun acaba ?
Çok duydum onu bende ama çayını alp içmiştim o pek fayda etmedi gibi
Ben direk güvelinir bir aktardan tohumu aldım . Her yerden alınan suya güven olmaz su çok karıstırmıstır özü kalmamıştır belkıde en güzel tohumu kendın alıp çayını kendın demlemek. Tohum aldım ben sabah aç karına akşam yatmadan önce bir kupa bir tatlı kaşığı tohumu koyup kaynarr su koyarak beş on dk demliyorum . Soğuması beklıyorum .ıcınde lımon sıkıyorum ıcıyorum . Tadı berbat iğrenc o yüzden lımon yada bal koymadan ıcme kusarsın 🙅

Ben direk güvelinir bir aktardan tohumu aldım . Her yerden alınan suya güven olmaz su çok karıstırmıstır özü kalmamıştır belkıde en güzel tohumu kendın alıp çayını kendın demlemek. Tohum aldım ben sabah aç karına akşam yatmadan önce bir kupa bir tatlı kaşığı tohumu koyup kaynarr su koyarak beş on dk demliyorum . Soğuması beklıyorum .ıcınde lımon sıkıyorum ıcıyorum . Tadı berbat iğrenc o yüzden lımon yada bal koymadan ıcme kusarsın 🙅
Peki bunu yumurtlama gününe kadr mı yapıyosun yoksa 1 ay boyunca hergün mü
Hani hamilelik oluşursa o ay zarar olmazmı hamilelige
Genelde yumurtlama gününe kadr içiliyor bu tarz seyler sanırm

Peki bunu yumurtlama gününe kadr mı yapıyosun yoksa 1 ay boyunca hergün mü
Hani hamilelik oluşursa o ay zarar olmazmı hamilelige
Genelde yumurtlama gününe kadr içiliyor bu tarz seyler sanırm
Adet bitti gün başlanıyor 15 gün içiliyor 15.16. Günlerde bırakılıyor o yüzden hamılelık durumu olsa bıle onu denk gelme şansı yok . Zaten etkısı yumurta çatlatma üretme gelıstorme adetten sonraki 15. Günler yumurta çatlama günleri oluyor takriben o yüzden o günlerden sonra kullanmamış oluyorsun

Adet bitti gün başlanıyor 15 gün içiliyor 15.16. Günlerde bırakılıyor o yüzden hamılelık durumu olsa bıle onu denk gelme şansı yok . Zaten etkısı yumurta çatlatma üretme gelıstorme adetten sonraki 15. Günler yumurta çatlama günleri oluyor takriben o yüzden o günlerden sonra kullanmamış oluyorsun

Anladım canım tşekkürler deneyecegim😊☺️☺️ Bak bide bu varmış şimdi gördüm​

Devedikeni​

Vücuda giren toksinlerin etkilerinin temizlenmesine destek olur. Toksinlerin ve kimyasalların yumurtalıklara zarar vermesini önler. İltihap azaltıcı antioksidan etkileri yumurta olgunlaşma sürecinde çok yararlıdır. Nasıl kullanılır: 1 çay kaşığı ezilmiş devedikeni tohumunu 1 bardak sıcak suda 10 dakika demleyin. Günde 4-6 fincan tüketebilirsiniz.​

Bende hayıt cayı cok ıctım kızlar adetımı duzene soktu malesef bebıs olmadı 3.tup bebege baslıcam.

Back
X