hamilelik kiloları

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar merhaba 23.haftalık hamileyim bugün tartıya çıktım +8 olmuşum 4.ayıma kadar hiç kilo almamıştım işin garip tarafı çok iştahsız bi hamileyim yemek için kendimi zorluyorum adeta ceviz ye yoğurt ye diye kendime hatırlatmalar yaıpyorum saatli yoksa oruç tutar gibi akşama kadar bi lokma girmez 3 litre su içiyorum günde yesem dicemki yiyorum alıyorum iyide bu 8 kilo nerden geldi bi de son aylarda dahaçok alınır diyolar sağlıklı yeterli beslenipfazla almak istemiyorum ama çevremdende 3-4 kilo aldım diyenleri duydukça psikokojik olarak kötü oluyorum

ilk zamanlarda gram gram alıp farketmemişsinizdir.

1,5 ayda 8 kilo almanız biraz garip çünkü..

Canim sana tavsiyem.. bunlari huc dusunme. Sadece bebeginin sagligini dusun. Bende aman kilo almayim aman saglikli besleneyim falan derken bebegimin gelisimi 2 haftai geri kalmis dedi doktor :-( iyi beslen surekli dinlen dedi. Simdi habire yiyiyorum. Kilo da umrumda degil.yeterki bebisim saglikli olsun. 26 haftaya kadar 5 kilo aldim. Bu ay 3 kilo birden aldim..

Suan kiloyu degilde saglikli beslenmeyi dert etmelisin. 30 kilo aldim ben. Feci sekilde istahim artmisti durduramiyodum kendimi. Belki fazladir bile. 1 sene olmadan hepsini vermistim. Emzirme kosusturma derken. Dogumun ertesi gunu o istahta kalmadi zaten.
Aldiginiz kilo da oyle abarti degil. Birazdikmat ederek verebilirsiniz

Bende 4. ayımda 5 kilo birden almıştım.

Şeker yuklemesi yapıldı mi ?

Olabilir normal. Ama yine de hamileyim diye yemeğe yüklenme. O da yanlış.

Son aylarda kilo alımı daha çok oluyo. 15kiloyu geçersin böyle giderse.

Hamılelıgımde tam olarak 25 aldım aldım bebegım 1 yas 20 gunluk nugun ıtıbarıyle tartıya cıktım ve sonuc butun dogum kılolarım gıtmıs yıne eskı bedenıme kabustum 1 yılda 25 kılo vermısım dert etme gıdıyo ama tabıkı cok ugrastım 8 aydır spor salonundan cıkmadım ve saglam dıyetle

Sağlıklı besleniyorsan ve doktor kontrolündeysen bunları hiç düşünme ve sakın kilo almamak içim yemek yememezlik yapma.

Ben 88 kg ile doğuma girdim, şimdi 58 kg' yim. Kilolar gidiyor bir şekilde takma kafana bebeğine odaklan.

4. Ayda ben de 4 veya 5 kilo aldım.

Bazı aylar hızlı kilo alıyorum, bazı aylar duruyor nerdeyse.

Ödem var mı?
Bende fena da ödem var, o da etkiliyor.

28. haftaya kadar kilo almadım ondan sonra 13 kilo aldım son aylarda her hafta 1-2 kilo alyosun. bol bol su iç canım. bebeğin hayırlı olsun.

Ben ilk 3 ay verdim. Sonra verdiklerimi aldım. Üstüne bi kilo daha aldım. Bende senin dediğin gibi yemiyorum ama alıyorum gerçekten enteresan. Ama plasenta su bebek kordon büyüyen rahim derken bunlar vardır iki kilo

bence şekerine baksın doktor

benimki yüksek çıktı

beslenme programı verdi hamileliğimi 12 kg ile bitirdim

kimisi de 30 kg alıyor

sağlığın yerinde ise al sıkıntı değil de birden bu kadar almanı doktorun bir kontrol etsin

Ayyyy aynı durumdayız.

9 kilo aldım ben de... Ama ben de bırak iştah azalmasını, daha bi kere istifra etmedim. Bir gün bulantı çekmedim.

Bayramdan sonra denizden cıkmamayı, cıktıgımda da hamburger, pattisden uzak durmayı düşünüyorum

Bence yapı meselesi biraz iki hamileliğimde de aynı kiloyu aldım. . Yeme düzenleri im çok farklı mesela.

Kilo almiyim diye ugrasmak ne kadar yanlissa bebek gelissin diye habire yemek de yanlis. O kilolarin cogu bizim bedenimize geliyo zaten, saglikli beslenmeye calismakta yanlis bir sey yok..

Eğer sağlikli ve duzenli yiyosan kafana takma konu sahibi, zaten doğumdan sonraki kosusturmacada hepsi gidiyo. Ben toplamda 4 ya da 4.5 kilo falan almistim yarısı doğumda gitti, emzirmeydi falan gidiyo zaten. Spor yapabilirsen yap, ben karnim burnumdayken bile yürürdüm, ilk aylar pilates yapiodum Bi de beslenmeme cok dikkat ettim ama ne kadar edersen et kilo almamak mumkün degil zaten. Tatlidan sekerden cok uzak dururdum, hem zarar. Dikkat edip de aliyosan dogumla gider hepsi dusunme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…