- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Yok yaptırmadım zaten tatlıyı ağzıma süremiyorumBende 4. ayımda 5 kilo birden almıştım.
Şeker yuklemesi yapıldı mi ?
28. haftaya kadar kilo almadım ondan sonra 13 kilo aldım son aylarda her hafta 1-2 kilo alyosun. bol bol su iç canım. bebeğin hayırlı olsun.Kızlar merhaba 23.haftalık hamileyim bugün tartıya çıktım +8 olmuşum 4.ayıma kadar hiç kilo almamıştım işin garip tarafı çok iştahsız bi hamileyim yemek için kendimi zorluyorum adeta ceviz ye yoğurt ye diye kendime hatırlatmalar yaıpyorum saatli yoksa oruç tutar gibi akşama kadar bi lokma girmez 3 litre su içiyorum günde yesem dicemki yiyorum alıyorum iyide bu 8 kilo nerden geldi bi de son aylarda dahaçok alınır diyolar sağlıklı yeterli beslenipfazla almak istemiyorum ama çevremdende 3-4 kilo aldım diyenleri duydukça psikokojik olarak kötü oluyorum
pardon 18 olacaktı canım.28. haftaya kadar kilo almadım ondan sonra 13 kilo aldım son aylarda her hafta 1-2 kilo alyosun. bol bol su iç canım. bebeğin hayırlı olsun.
Keşke :) ama doğru eminimTartıda hata olabilir mi??
Kilo almiyim diye ugrasmak ne kadar yanlissa bebek gelissin diye habire yemek de yanlis. O kilolarin cogu bizim bedenimize geliyo zaten, saglikli beslenmeye calismakta yanlis bir sey yok..Canim sana tavsiyem.. bunlari huc dusunme. Sadece bebeginin sagligini dusun. Bende aman kilo almayim aman saglikli besleneyim falan derken bebegimin gelisimi 2 haftai geri kalmis dedi doktor :-( iyi beslen surekli dinlen dedi. Simdi habire yiyiyorum. Kilo da umrumda degil.yeterki bebisim saglikli olsun. 26 haftaya kadar 5 kilo aldim. Bu ay 3 kilo birden aldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?