- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Mrb. Ben 27 yasidayim.
Boy: 1.67
Kilo: 94
4 -5 gundur yediklerime dikkat ediyorum.tam diete bslayamadim ama yemeyi biraz kistim. Evliyim.2 cocugum var.
Kizim 3 bucuk yasinda , oglum 9 aylik. Ilk hamileligimde 20 kilo kadar almistim. Sonra oglumada ideal kilo aldim ama kulolu hamile kalmistim.12 kilo aldim. 101 le doguma girmistim. 92 le ciktim.crsmba 94 tum. Daha tartilmadim. Kocam kilomu cok problem yapiyor. Vericem bu kilolari.
ILK HEDEF : 80
2. HEDEF : 70
SON HEDEF : 65
Bana desteklerinizi bekliyorum...
Simdi tartildim 92 kiloyum.:) TARTI GUNLERINI PAZARTESİ YAPALIM.
Tsk ederim destegin icin. Guzel tarif. bende deneyeyim bakalim. Yalniz bugun aksam fazla kacirdim. Beni fizikende ruhende rahatsiz etti. Bi daha olmicak. Soz. Verecegim bunlari.Merhaba arkadasim;basligini gorunce duyarsiz kalmak istemedim.Basarabilirsin tabi yeter ki azimli ol.Zaten 2kucuk canavarla bu yola girdiysen sen coktan basarmis sayilirsin.Benim kizimda 1.5yasinda ben de 4-5gundur dikkat etmeye calisiyorum.Her öğünden yarim saat once 2 yemek kasigi yogurda 1er silme cay kasigi zerdeçal zencefil ve tarcin katip yiyorum.İstahimda azalma var tatli krizlerim yari yariya dustu gibi.Tavsiye ederim.Bu karisim tarifine de kadinlar kulubunden ulastim zaten.Basarilar dilerim.
92 kiloyum. Yola devam...
canım hayırlı olsun başlığını yeni gördüm kilolarımızda yakınmış offff nasıl verecez bu kiloları ki şu aralar iştahım o kadar çok açık ki
Tskr ederim canim. Insllh veriesin kilolari.Canım sayfan hayırlı olsun.. bol bol gitsin kilocuklar ..
Haftaya seni geçicem en çok ben vericim:)))
Tskr ederim canim.Sende basla diete.zeten istah acikligi hic gitmiyorki.1 yerden baslamayinca bugun yarin. Bir turlu baslayamamissin. Burda ii oluyor gaza geliyorsun. Kilon kac? Boyun kac?
Vallah istahim acildi. Ne gorsem yiyesim geliyo. Bende kendime dur diyeyim diye orucum bugunBugun kahvalt ile ogleni bir yaptim. 1 acma ekmekle patlican kebabi yedim. Aksam menum salata ...
Tskkur ederim yontemin icin. Bende deyeyim bakalim.kızlar ben hamılelıkte 26 kılo aldım dogumdan 10 gun sonra tartıldım 10 kılo gıtmıstı suan bebegım 11 aylık eskı kıloma dondum sukur ben dogumdan sonra yedıklerıme dıkkat ettım bebegımı emzırdım bol su içtim sadece kahvaltıda çavdar ekmegı yedım yemeklerın yanında yemedım ama pılav yedım kızartma ve abur cuburu hayatımdan cıkardım ve n onemlısı aksam 6-7den sonra bıse yemedım ve yaklasık 3 aydır kılomu koruyorum
BOY:160
DOGUM ONCESİ KİLO:83
DOGUM SONRASI KILO:57
BEBEGIM:11 AYLIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?