- Konu Sahibi snfogretmeni27
-
Cok tskkur ederim destegin ve tavsiyelerin icin. Cok iyi geldi. Bundan sonra daha dikkatli davranicam. Sen kilo verdin mi? Kac kilodan kac kioya dustun? Yiksa yeni mi baslsdin diete?
Gercekten bir daha yapma.Bastan sona okudum yazdiklarini sayfalarini.Duygularini cok iyi anliyorum cunku benzer bir surecten gectim geciyorum.Kilo verirken en onemli sey istikrardir bunu hic unutma canim.
Hedeflerini gordum cok guzel yazmissin ama bence aceleci olma.Sonucta bu kilolar kisa zamanda alinmadi degil mi
Her 5-7 kiloda bir beden degistirdigini yeni kiyafetlere ihtiyac hissettigini goreceksin inan bunun verdigi mutluluk sana daha cok azim verecek.rakamlara takilma sadece bedenindeki degisimleri gozle..
Birde boyle kriz zamanlarinda elin hemen kalorili yiyeceklere gitmesin lutfen.Mutlaka evde sut bulundur icine biraz tarcin katip icersen rahatlarsin seker ihtiyacini dengeler
bir tavsiyem daha var.Mutlaka bitki cayi ic.aktardan kendin al kendin demle.Her sabah ac karnina 2 bardak.Farki goreceksin.
biberiye,papatya,funda yapragi,isirgan,mate,misir puskulu kullanabilirsin
Cok tskkur ederim destegin ve tavsiyelerin icin. Cok iyi geldi. Bundan sonra daha dikkatli davranicam. Sen kilo verdin mi? Kac kilodan kac kioya dustun? Yiksa yeni mi baslsdin diete?
Gercekten bir daha yapma.Bastan sona okudum yazdiklarini sayfalarini.Duygularini cok iyi anliyorum cunku benzer bir surecten gectim geciyorum.Kilo verirken en onemli sey istikrardir bunu hic unutma canim.
Hedeflerini gordum cok guzel yazmissin ama bence aceleci olma.Sonucta bu kilolar kisa zamanda alinmadi degil mi
Her 5-7 kiloda bir beden degistirdigini yeni kiyafetlere ihtiyac hissettigini goreceksin inan bunun verdigi mutluluk sana daha cok azim verecek.rakamlara takilma sadece bedenindeki degisimleri gozle..
Birde boyle kriz zamanlarinda elin hemen kalorili yiyeceklere gitmesin lutfen.Mutlaka evde sut bulundur icine biraz tarcin katip icersen rahatlarsin seker ihtiyacini dengeler
bir tavsiyem daha var.Mutlaka bitki cayi ic.aktardan kendin al kendin demle.Her sabah ac karnina 2 bardak.Farki goreceksin.
Tskkr ederim destegin ve tavsiyelerin icin. Bunda sonra daha dikkatli olucam. Sen kilo verdin mi ? Kac kiloyla basladin verdin? Ypksa yeni mi diete basladin?
Tskkr ederim destegin ve tavsiyelerin icin. Bunda sonra daha dikkatli olucam. Sen kilo verdin mi ? Kac kiloyla basladin verdin? Ypksa yeni mi diete basladin?
Insllh bende o kilolari gorurum.rica ederim canim.ben tedaviyle hamile kaldim.kilo problemiyle o zaman tanistim.hamileligimde sikintili gecti.tevadi ve hamilelik surecince cok kilo aldim ve 97 ile dogum yaptim.kizim 3 yasinda simdi.gecen yil 72 ye kadar dusmustum.birakinca bu yil 79 ile tekrar basladim.hedefim 65 olmak su an 77 yim
Azmedersen tabi ki görürsün canımInsllh bende o kilolari gorurum.
Canım tebrik ederim tam gaz yola devamGunaydin herkese. Gunayyyddiinnnnnn.
Hastayim ama olsun. Canim sikkin ama olsun. Gene pazartesi ve robot gibi calismam lazim olsun.. bunlara inat ayakta durucam ve diete kaldigim yerden devam edicem. Surda araliga ne kaldi.
Simdi mutfaga gidip
2 bardak su ve 1 kupa 5 i yerde cayiyla gune basliyorum. Haydi biree...
92 kiloyum. 1 kilo almisim ama yilmicam. Basladim gene. Gucum yok ama yilmicam. Pes etmmicem. Hastayim ama bu bahanelerle kandiramazsin artik beni eyyy nefsimmmm!!!
26 kasim diye yanlis soylemisim. 27 kasim olcak.Artik bozup bozup baslamicam. Tam olarak diete basladim . Gucumu topladim. Yediklarimi paylasicam. 93 olmusum. Iyi salmisim kendimi. Simdilik 88 e dusucem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?