Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Cok tskkur ederim destegin ve tavsiyelerin icin. Cok iyi geldi. Bundan sonra daha dikkatli davranicam. Sen kilo verdin mi? Kac kilodan kac kioya dustun? Yiksa yeni mi baslsdin diete?

Cok tskkur ederim destegin ve tavsiyelerin icin. Cok iyi geldi. Bundan sonra daha dikkatli davranicam. Sen kilo verdin mi? Kac kilodan kac kioya dustun? Yiksa yeni mi baslsdin diete?

Tskkr ederim destegin ve tavsiyelerin icin. Bunda sonra daha dikkatli olucam. Sen kilo verdin mi ? Kac kiloyla basladin verdin? Ypksa yeni mi diete basladin?

Tskkr ederim destegin ve tavsiyelerin icin. Bunda sonra daha dikkatli olucam. Sen kilo verdin mi ? Kac kiloyla basladin verdin? Ypksa yeni mi diete basladin?

rica ederim canim.ben tedaviyle hamile kaldim.kilo problemiyle o zaman tanistim.hamileligimde sikintili gecti.tevadi ve hamilelik surecince cok kilo aldim ve 97 ile dogum yaptim.kizim 3 yasinda simdi.gecen yil 72 ye kadar dusmustum.birakinca bu yil 79 ile tekrar basladim.hedefim 65 olmak su an 77 yim

Insllh bende o kilolari gorurum.

Gunaydin herkese. Gunayyyddiinnnnnn.
Hastayim ama olsun. Canim sikkin ama olsun. Gene pazartesi ve robot gibi calismam lazim olsun.. bunlara inat ayakta durucam ve diete kaldigim yerden devam edicem. Surda araliga ne kaldi.
Simdi mutfaga gidip
2 bardak su ve 1 kupa 5 i yerde cayiyla gune basliyorum. Haydi biree...

Insllh bende o kilolari gorurum.
Azmedersen tabi ki görürsün canım
Canım tebrik ederim tam gaz yola devam
92 kiloyum. 1 kilo almisim ama yilmicam. Basladim gene. Gucum yok ama yilmicam. Pes etmmicem. Hastayim ama bu bahanelerle kandiramazsin artik beni eyyy nefsimmmm!!!

Canım istersen cuma takımlarına katlı daha güzel motive olursun.ben 5. Takımdayım .Takım yeniden kurulma aşamasında istersen katılmak için talepte bulunabilirsin

Herkese iyi akşamlar!
Benim de kilo sorunum var. Hamilelikten sonra kalmış kilolar yetmezmiş gibi, lohusalıkta fazladan 10 kilo aldım
. Bugün itibaryle diyete başladım. Hep birlikte azmedelim ve kurtulalım bu kilolardan!

Boyum 162
Başlangıç kilom 89
Gögüs çevresi 105
Bel 95
Basen 122

SABAH:
2 dilim cavdar ekmk
5 zeytin
Yarim domates
2 yk yogurt ustune az zeytnyag krmz biber

OGLE:
2 kepce yuvalama
2 yk pirnc plav

AKSAM:
3 buyuk yk sacali makarna
Ayran

ARA
1 elma
Yarim mandalina
Yarim nar

Bugun aksama kadar guzel diet yaptim. Hatta tartildigimda guzel sonuc almistim. Ama... gel gelelim bugunku annemlerin davetinde iyi yedim. Cesit coktu. VICDAN AZABI CEKIYORUM... (((((

Kocam 300 tlye 3 tane ceket alayim dedi. Arkadasimda bana sen zayifla. Biz sana 300 lirayla bir suru elbise aliriz diyo. Aj bir zayiflasam. Kendime guvenim gelecek. Bir turlu spora vakit bulamiyom. Cocuklsr uyumusken ve malesef hattinden fazla yemisken spor yapim bare )))

Bugun 1 aralik. 2 ayda 80 olmaliyim. Olucamda. Bogazima bir sahip cikarsam.ben ocagin sonunaca 80 olmaliyim. Iddada odul olarak kotumu alcam.15 tailde zayiflamis gezcem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…