Hamılelık kılolarım gıdecek.94 kılodan 65 dusucem!!

Bende hamile kalmak istiyorumm,akaunktra basladım 2 hafta oluyor.
2 haftada 7 kilo verdimm,inş devamı gelicekk :)

2 aralığa kadar
sabah:2 yumurtadan omlet ve 1 fincan bitki çayı
öğle: 1 porsiyon sebze yemeği
1 elma
akşam: 1 porsiyon sebze yemeği
1 probiyotik yoğurt
ara: 1 adet meyve
menüsünü uygulayacağım hedefim 83

Hosgeldin aramiza. Menun cok guzel. Boyle devam ederse verirsin. Bence sporda yap daha cabuk verirsin.

Bu menüm sadece 2 haftalık sonra degiştiricem isveç diyetinn bi benzeri spor olarak yanlarımda fazlalıklarım var ona yönelik kalça çalışıyorum

Yarin benim icin yeni bir gun. Artik dietime kacamaksiz siki bir sekilde devam edicem.yazaca 70 kilolari gormem lazim.
1. hedef:
Ocaga kadar 80 kg
2. Hedef:
Nisana kadar 70 kg
3. Hedef:
Haziran sonunaca 65 kg
Olmaliyim.
Bu yaz kilolu gezmek istemiyorum. Zayiflamis sekilde, millete nispet yapa yapa, arkamdan kilolu diye degilde bu kiz ne kadar zayiflamis seklinde konusmalarini istiyorum.

SABAH :

biraz Peynir
2 siyah zeytin
1 yk yeşil zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1 hş yumurta
1 kupa çay (Şekersiz)

1 mandalina

öĞLEN :

3 büyük yk salçalı makarna
1 tabak salata
yarım kase yoğurt

2 Mandalina

Ancak buraya kadar guzeldi ne zaman kafam gene birselylere bozuldu.... gene basarisiz... ve gene yemekle aldim hirsimi...

1bucuk tabak dolusu salcali makarna
3 yk ysl zeytin
2 catal dolma ici
1 muz

Bu kacamaklari yaziyorumki bir daha yapma!

Son düzenleme:

Gercekten bir daha yapma.Bastan sona okudum yazdiklarini sayfalarini.Duygularini cok iyi anliyorum cunku benzer bir surecten gectim geciyorum.Kilo verirken en onemli sey istikrardir bunu hic unutma canim.
Hedeflerini gordum cok guzel yazmissin ama bence aceleci olma.Sonucta bu kilolar kisa zamanda alinmadi degil mi
Her 5-7 kiloda bir beden degistirdigini yeni kiyafetlere ihtiyac hissettigini goreceksin inan bunun verdigi mutluluk sana daha cok azim verecek.rakamlara takilma sadece bedenindeki degisimleri gozle..
Birde boyle kriz zamanlarinda elin hemen kalorili yiyeceklere gitmesin lutfen.Mutlaka evde sut bulundur icine biraz tarcin katip icersen rahatlarsin seker ihtiyacini dengeler
bir tavsiyem daha var.Mutlaka bitki cayi ic.aktardan kendin al kendin demle.Her sabah ac karnina 2 bardak.Farki goreceksin.
biberiye,papatya,funda yapragi,isirgan,mate,misir puskulu kullanabilirsin

Cok tskkur ederim destegin ve tavsiyelerin icin. Cok iyi geldi. Bundan sonra daha dikkatli davranicam. Sen kilo verdin mi? Kac kilodan kac kioya dustun? Yiksa yeni mi baslsdin diete?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…