Hamilelik kıyafetlerini nerden alıyorsunuz?

Çok geçmiş olsun valla dikkatli olmak lazım sıcaklar tehlikeli olabiliyor,bir daha olmaz inşallah.

Ben kan tahlillerimi falan hep devlet hastanesinde ve sağlık ocağında yaptırıyorum,3 lü test de yapıldı ama almadım sonucunu,strese girmek istemedim :/

Bebek için ufak tefek bi şeyler almaya başladım,LCW'de ikili önden çıtçıtlı body beğendim,alt takımı da var patikli pijama gibi.Grili beyazlı bulunca aldım,her şey mavi mavi olmasın dedim.H&M'de de güzel şeyler vardı ama oraya daha sonra tekrar bakıcam. Bir de burda meşhur bi pazar var orda 3,5 ve 7,5 liraya çok kaliteli bodyler,tişörtler,pijamalar bulduk,Zaranın bile ürünleri vardı,İnstagramda 40 liraya satılan takımlar 20 liraydı. Bu fiyatları gördükten sonra mağazalar aşırı pahalı geldi;çünkü pazardakilerin kumaşları daha bile güzel. Şimdilik çok fazla almadım,yeğenlerimden kalan hiç eskimemiş kıyafetler de var,onlar elime geçince bi liste yaparım eksikleri dedim.

Kıyafet dışında da marketlerde indirimde denk geldikçe pamuk mendil,bakım örtüsü,banyo eldiveni gibi şeyler alıyorum.Yakınlarımdan alacaklarım da var küvet vs. Bir de ahşap bi beşik var yeğenimin ama yerimiz olur mu ona bilemiyorum,bi kaç ay sonra taşınıcaz inş.Sizin de var mı çocuklu yakınlarınız? Çok işe yarıyormuş valla :)

Çocuklu tanıdığım yok malesef olan var ama hem kız hemde daha 3 4 aylıklar. Bizde adettir beşiği babamlar alıcak bi tane büyüyen beşik bi tane de ahşap beşiklerde. Bende elime geçtikçe hastane çıkışı zıbın çorap pike falan almaya başladım. Banyo malzemeleri olduğu gibi duruyor karar veremedim. Bizimde anneanne babaanne sağ olsun herşeyden almaya başlamışlar emzik biberon falan getirdikçe yıkayıp ütüleyip vakumluyorum. Benimde organ taraması için ayın 23 üne randevu verdiler bakalım ne olacak 3lü taramada sorun çıkmadı allaha şükür.

Sizde dikkat edin kendinize iyice sıcaklar başladı artık tek başıma markete bile gitmiyorum birşey olur diye. Alt tarafı 2 kilo almışım ama göbeğim kocaman oldu.

Oh ne güzel anneler yeter size o zaman :) Ben de yıkama işini nasıl yapsam diye düşünüyordum,heralde taşındıktan sonra yapıcam toplu bi şekilde,dediğiniz gibi sıcaklar bastırdı hiç halim yok,sağlık ocağına zor gittim geçen gün,ancak yavaş yavaş yıkayıp kaldırmak daha kolay heralde,peki normal vakumlu hurca mı koyuyorsunuz,kırışmaz mı acaba?
Bu arada sevindim bi sorun olmadığına,bundan sonra da her şey yolunda gider inşallah :)

Uzun zaman oldu giremedim bir türlü nasılsınız iyi misiniz? Bebişte iyidir inşallah :)

Mevsim değiştikçe kendi eşyalarımızıda vakumluyorum pek kırışma olmuyor bazı gömleklerr falan kırışıyor onlarda normal. Bebeğin kıyafetlerinde kırışma olmaz büyük ihtimalle zaten minicikler. Özel vakumlu hurçlar var onlardan aldım onlara koydum. Taramayıda yaptık çok şüküt bebiş çok iyiymiş şimdilik bi sıkıntı yok allaha şükür inşallah sağ sağlim kaavuşuruz yavrularımıza.

Siz ne yaptınız durumlar nasıl?

Amin,çok sevindim maşaallah,insan stres oluyor ister istemez;biz de iyiyiz çok şükür detaylı ultrasonda her şey iyi görünüyor dedi doktor,iki saat boyunca bebeğim poz vermek istemedi yüzünü kapattı hep,doktor iki kere git biraz dolaş gel tekrar bakalım dedi,üçüncüde anca çekebildi Sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra bol bol çekeriz zaten inşallah.

Ben de kıyafetlerimizi,yorganları falan vakumluyorum,heralde çok fazla çekiyorum havasını kıyafetler çok kırışıyor Dediğiniz gibi minik şeyler, düzgün konursa kırışmaz inşallah. Temmuzda taşınma işimiz var,taşınıp yerleştikten sonra kıyafetleri halledicem inşallah.

C
Nasılsın bebişin nasıl hayırlı bayramlar bu arada. Uzun zamandır evin internetinde sorun var bende internet paketi yapmıyorum kendime anca girebildim merak ettim sizi de iyisinizdir inşallah.

C

Nasılsın bebişin nasıl hayırlı bayramlar bu arada. Uzun zamandır evin internetinde sorun var bende internet paketi yapmıyorum kendime anca girebildim merak ettim sizi de iyisinizdir inşallah.

Hayırlı bayramlar :) Ben de merak ettim sizi yazmayınca.İyiyiz çok şükür,sadece sırt ağrılarım çoğaldı beni baya zorluyor.Siz nasılsınız?Nasıl geçti bayram?

Hayırlı bayramlar :) Ben de merak ettim sizi yazmayınca.İyiyiz çok şükür,sadece sırt ağrılarım çoğaldı beni baya zorluyor.Siz nasılsınız?Nasıl geçti bayram?
Eşim bayramda çalıştı hep evdeydim güzel bi bayramdı açıkcası bol bol dinlendim. :)
Bel ağrıları bende de var baya ama dayaniyoruz bir şekilde yarında şeker yüklemesi için çağırdı doktorum hayırlısı olaun bakalım. Uykusuzluklar başladı artık rahat rahat dönemiyorum kilo da pek almadım ama etkiliyor heralde. :)

Ben H&M'den iki tane pantolon bir tane de elbise aldim, su ana kadar baska birsey almadim. Genellikle hamile pantolonu + atlet ustu normal zamanda giydigim seyleri giyiyorum. Dogum agustosta, esofmanlarim, sortlarim, tisortlerim oluyor. Herhalde baska birsey almadan bitiricem. Elbiseyi heves ettim aldim ama daha hic giymedim.

Elbise bende çok heves ettim ama bir türlü güzel birşey bulamadım. Üstlerim hala oluyor ama pantalon bende aldım lcw den. Kapalıyım ondan güzel elbise bulamadım sanırım.

Merhaba, nasılsınız? Biz taşındık 20 gündür internet yok yazamadım uzun zamandır. Nstde biraz sancim çıktı korkumdan hiç bir şey yapmıyorum bu ara, sizin nasıl geçiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…