Hamilelik kıyafetlerini nerden alıyorsunuz?

Hamile kiyafeti almaniza gerek yok begendiniz bir magzanin begendgnz urunlerinin bir kac beden buyugunu almaniz yeterli mesala ben hamilelikten once m beden giyerdim hamile kalinca aldigim l ve xl bedenlerini hamilelik bitene kadar giyebildim. Ama bu dediklerim ust giyim icin alt giyim farkli tabiki hamilelik panntolunu esorfman alti almak gerek

Böl tunikler alın arkadaşlar bende yeni hamileyim öyle yapmayı düsunuyorum

Neyse ki benim çoğu üst kıyafetim bol,beni baya idare eder heralde. Ancak büyük beden olmuyor bana çok zayıf olduğum için içinde kayboluyorum Zaten farkettim ki kıyafetlerim bana hep büyükmüş,bazı pantolonlarım şu an daha iyi oldu.Öyle böyle geçicek işte haklısınız çok fazla bi şey almaya gerek yok.

Yaz geldigi icin aslinda daha rahat ederiz.. ben kumaş alip tiril tiril bluzlar, elbiseler dikmek istiyorum. Harika kumaşlar var yazlık.. tayt üzerine şort üzerine cok güzel tunikler bluzlar dikebilirim istedigim modelde :)

Yaz geldigi icin aslinda daha rahat ederiz.. ben kumaş alip tiril tiril bluzlar, elbiseler dikmek istiyorum. Harika kumaşlar var yazlık.. tayt üzerine şort üzerine cok güzel tunikler bluzlar dikebilirim istedigim modelde :)
Yaz geldi evet ama daha kötü geçecek benim için sanki :) sıcağı hiç sevemiyorum karnım büyüdükçe daha kötü oluyor hareket yeteneğim kısıtlanıyor gibi hissediyorum. :)

Güzel haberlerinizi bekliyorum
Nasılsınız nasıl gidiyor hissetmeye başladınız mı bebeğin hareketlerini :)

Dün hastaneye gittim yine göstermedi biraz bekledik çikolata falan ye dedi doktorum öğleden sonra güc bela döndü yüzünü oğluşum :)

2 hafta sonra organ taramasına çağırdı şuanlık 18 cm boyu 214 gr ağırlığı.
Sizin durumlarınız nasıl yakın zaman da hastaneye gittiniz mi?

Yaz geldi evet ama daha kötü geçecek benim için sanki :) sıcağı hiç sevemiyorum karnım büyüdükçe daha kötü oluyor hareket yeteneğim kısıtlanıyor gibi hissediyorum. :)
kiyafetler açısından demistim ama haklisiniz o kadar sicak oluyorki insan ciplak gezse bile fenalik basar.. :)) ben birde oyle bir yokusta oturuyorumki.. su an 15+2deyim.. o yaz sicaklarinda karnim burnumda nasil o yokusu inip cikarim diye düşünüyorum..

Sizin işiniz çok daha zormuş ben allahtan düzlükte oturuyorum. Hemde giriş kat her türlü rahatım :)

Maşaallah,çok sevindim,cinsiyetleri de aynı oldu : ) En son sağlık ocağına aşı olmaya gittiğimde kalp atışını dinledik.Kontrole haftaya gidicez inşallah.
Hareketleri biraz daha güçlendi ama çok sık hissetmiyorum,sizin nasıl?

Bende de aynı bişeyler hissediyorum ama net olarak kestiremiyorum bebeğin hareketlerimi. :)
Ben daha gitmedim aşıya inşallah yarın gidecem. Hayırlısı olsun hakkımızda güzel haberlerinizi beklerim.

Canım birşey soracağım, sağlık ocağında ultrason makinası var mı ? :) Varsa çook sevineceğim

Bende de aynı bişeyler hissediyorum ama net olarak kestiremiyorum bebeğin hareketlerimi. :)
Ben daha gitmedim aşıya inşallah yarın gidecem. Hayırlısı olsun hakkımızda güzel haberlerinizi beklerim.

Amin,demek ki biraz daha beklicez daha kuvvetli hissetmek için.

Canım birşey soracağım, sağlık ocağında ultrason makinası var mı ? :) Varsa çook sevineceğim

Hayır tatlım,sadece kalp atışlarını dinlemek için bi alet varmış onunla dinledik.

Nasılsınız,aşı nasıl geçti? Bizim her şey yolunda çok şükür :) Detaylı ultrason yaptırmak için yer arıyorum,çok pahalı,gittiğim hastane 500 tl dedi ya :/

Nasılsınız,aşı nasıl geçti? Bizim her şey yolunda çok şükür :) Detaylı ultrason yaptırmak için yer arıyorum,çok pahalı,gittiğim hastane 500 tl dedi ya :/
Aşı ilk iki gün kolumu çok ağrıttı ve morarma oldu çok şükür şimdi iyiyiz. Detaylı ultrason için de perşembe günü gidicem inşallah. Ben antalya da yaşıyorum bir kac fiyat aldım en aşağı gidebileceğim hastane 250 dedi. Bilemiyorum görümcem devlet hastanesinde yaptırmış memnun kalmazsam yine özele gideceğim ama randevu aldım devletten şimdilik.
Sizin adınıza da çok sevindim. Maşallah allah sağlık sıhhat versin.

Bizde iyice tekmeliyoruz. Artık uyutmuyot da bir kaç gündür daha fazla hissetmeye başladım.

Amin,maşallah ben de çok sevindim,demek şimdiden uyutmuyor ha :) Ah o aşı gerçekten çok ağrıtıyormuş, inşallah ikincisinde bu kadar ağrı olmaz, on gün sonra tekrar gidicem.Detaylı ultrason için devlete gitmeyi düşündüm ancak bana yakın hastaneleri hiç sevmiyorum artık fenalık geldi,iyiler de çok uzak,240 liraya bi tıp merkezi buldum oraya gidicez sanırım.Siz memnun kalırsınız inşallah,oradakiler daha iyidir belki,İstanbul çok kalabalık olduğu için yoğunluk fazla oluyor genelde.
Bu arada annem ince yazlık bir pantolonumun önünü kesip penye kumaş koydu,şimdilik çok rahat oldu Mağazalarda hiç S beden pantolon bulamıyorum,bulduklarımın da dizleri falan yırtık hep.

Evet ya ben de çok zorlandım pantolonlar ya kısa bilekten ya çok dar ya da yırtık bende bir tane normal pantolon buldum lcw de aldım şimdilik çok rahat. Üstüme de bir kaç gömleğim vardı şuan iyiyiz çok şükür.

Burada eğitim araştırma hastanesi var orada daha önceleride gittiğim ilaçları yazdırdıgım bir doktor var çok beğeniyorum kadını. Nasıl olacak acaba uzun sürüyor sanırım ayrıntılı ultrason. Inşallah memnun kalırım kalmazsam da cuma kendi doktoruma gidicem 250 dedi. Diğer 3 lü tarama için kan testinden ayrı para alacakmış.

Sizin adınıza çok sevindim. Antalya çok sıcak bir kaç kere eşimle dolaşırken tansiyonum düştü.

Alışverişe başladınız mı? Ben bir kaç zıbın falan aldım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…