- 10 Mart 2016
- 398
- 137
- 103
- 31
- Konu Sahibi Denizhifam
-
Bravo size burda hem biz başlık açanlar hemde diğerlerimiz kendimizi test ve sonuçları zannediyorduk. Burda tecrübelere güvenerek acabalar üzerine konuşuyoruz ama siz farkında değilsinizBiz gebelik testi olmadigimiz icin sorunuzun cevabını biz veremeyiz. Hicbir sey belli olmaz çünkü. Test yapin.
Deneyimler sizi bu konuda nereye götürür? Benim deneyimim göğüs hassasiyetinin olacağı sekilde. Ben sirf bu yuzden hamile degilsiniz desem ve hamile çıksanız neye yarayacak benim deneyimim?Bravo size burda hem biz başlık açanlar hemde diğerlerimiz kendimizi test ve sonuçları zannediyorduk. Burda tecrübelere güvenerek acabalar üzerine konuşuyoruz ama siz farkında değilsiniz
Deneyiminiz ortak belirtiler ile daha dikkatli olmamı etkileyebilir, psikolojik olarak rahatlamaya yarayabilir bla bla .. tabi bunlar için dikenli bir tavır değil rıfk bir tavırlı insan olabilmek lazım o da sizde ziyadesiyle yokDeneyimler sizi bu konuda nereye götürür? Benim deneyimim göğüs hassasiyetinin olacağı sekilde. Ben sirf bu yuzden hamile degilsiniz desem ve hamile çıksanız neye yarayacak benim deneyimim?
Her şey bir yana yeteri kadar gecikme olmuş. Bu kadar beklemenize gerek yoktu. Testte cikan sonuç kesin sonuçtur.
Yapmadım yarın yapacağım. Yeterli olduğunu düşünseydim tekrar açmazdım başka belirtilerde oldu çünkü bunlar kurmacamı yoksa diğer kadınlarda da oldumu tecrübe arayışındayım. Sizler neden bu kadar sertsiniz? Rahatsız olduğunuz durum ne?Siz hala test yapmadınız mı? Daha öncede konu açtınız burada size gerekenler söylendi zaten. Burada konu açıp bize sormak yerine test yapsanız daha iyi olmaz mı?
Fikriniz çok umrumda degil açıkçası.Deneyiminiz ortak belirtiler ile daha dikkatli olmamı etkileyebilir, psikolojik olarak rahatlamaya yarayabilir bla bla .. tabi bunlar için dikenli bir tavır değil rıfk bir tavırlı insan olabilmek lazım o da sizde ziyadesiyle yok
Test yaptınız mıKızlar reglmden 8 gün geçti adet olmaya yakın yumurta akı gibi akıntım vardı. Bu 8;günde de sırt ağrım aşırı oldu bel ağrımda şu iki gündür var ve namaz kılarken sıvı kokusuz renksiz su gibi akıntım geldi. Bu akıntı geldikten sonra karnım ader olacakmış gibi ağrıdı . Bu ağrıyla ümidim kesildi ama gelen giden yok. Aşırı alt ve üst gaz çıkarıyorum midem ise gurul gurul. Bunlar belirtimi yoksa kendim mi kuruyorum yarın idrar testi yapıcam. Birde bir bardak su içsem hemen tuvalete gidiyorum gerçi içmesemde diğer günlere göre sıklaştı. Fakat herkes göğüs hassasiyetinden bahsediyoor bende öyle bir şey yok
Yarın yapıcam fakat bilir misiniz bilmiyorum uzun süredir uğraşan kadınların hayal kırıklığı olur tek çizgide onu yaşadığım için testi 10 gün geçene kadar ertelemek istedimTest yaptınız mı
Sert değilim sadece buraya sorana kadar test yapmamış olmanıza anlam veremiyorum. Kaç tane konu açtınız zaten yeterince tecrübe edinmişsinizdir. Tecrübe arayışını bir kenara bırakıp test yapsanız şimdide öğrenmiştiniz ne olduğunu.Yapmadım yarın yapacağım. Yeterli olduğunu düşünseydim tekrar açmazdım başka belirtilerde oldu çünkü bunlar kurmacamı yoksa diğer kadınlarda da oldumu tecrübe arayışındayım. Sizler neden bu kadar sertsiniz? Rahatsız olduğunuz durum ne?
Belirtileri yaşıyorsunuz inşallah hamilesinizdirYarın yapıcam fakat bilir misiniz bilmiyorum uzun süredir uğraşan kadınların hayal kırıklığı olur tek çizgide onu yaşadığım için testi 10 gün geçene kadar ertelemek istedim
Neyse ki tecrübe paylaşan insanlar birbirlerinin fikri umurunda olanlar değilse burda yazmayı kesebilirsiniz.Fikriniz çok umrumda degil açıkçası.
Psikolojik olarak rahatlama yapan rahatsizlik da yaratabilir. Bu olumsuz etki yapabilir.
Canim isterse keserim. Test yapmaktan korkmayin. Gebelik varsa bir an once tespit edilip kontrol edilmeli.Neyse ki tecrübe paylaşan insanlar birbirlerinin fikri umurunda olanlar değilse burda yazmayı kesebilirsiniz.
Sertsiniz . Test yapmak !! Hiç aklıma gelmemişti tecrübe aramak geldi. Siz hayal kırıklığının ne olduğunu bilmeyen hem cinsi ile empati yapmayan kişilerdensiniz sanırım.Sert değilim sadece buraya sorana kadar test yapmamış olmanıza anlam veremiyorum. Kaç tane konu açtınız zaten tecrübe arayışını bir kenara bırakıp test yapsanız şimdide öğrenmiştiniz ne olduğunu.
Teşekkür ederim umarım vardır. İnceliğiniz için ayrıca teşekkürlerBelirtileri yaşıyorsunuz inşallah hamilesinizdir
Kendimi iyi hissetmekten ziyade gerçekten buradaki kadınların her zmaan bir fikri tecrübesi farklı açılarını olduğunu gördüm. Ama bu akşam böyle olmadıNe kadar sertsiniz arkadaşlar siniriniz mi bozuk buraya sarıyosunuz? Kadın bi soru sordu kendini iyi hissetmek istiyor belki ne kadar kırıcı tavırlar yazık ya test yap de gec harflere basma ihtiyacı hissediyosan klavyende. Yazık.
Ya hanımefendi hangi cümlem sert tam olarak?Zaten buraya bir kaç defa konu açtınız gelen cevaplar öncekinden farklı olmayacak,ayrıca herkesin hamilelik belirtileri farklı. Burada vakit kaybetmek yerine test yapsanız şimdiye öğrenmiştiniz diyorum sadece. Empati yapacak ne var ki bu konuda? Eninde sonunda test yapıp öğreneceksiniz zaten sonucu.Sertsiniz . Test yapmak !! Hiç aklıma gelmemişti tecrübe aramak geldi. Siz hayal kırıklığının ne olduğunu bilmeyen hem cinsi ile empati yapmayan kişilerdensiniz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?