- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizhifam
-
Amin insallah, Allah ikimize de saglikli evlatlar nasip etsin insallahBaşınız sağolsun allah bir daha aynı acıyı göstermesin. Sağlıklı salih evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah
Umarım güzel haberler alırsınızBen de öyle düşünüyorum bence de ilgisi yok.
Bazen adet birkac gun gecikse de hemen çikmayabiliyor.
Ben de 5 gün geciktim bekliyorum hala.
Acıkmıyorum ama hep bi guruldama ve gaz namazı zor kılıyorum. Affedersin geğirme vs ömrümce olmadığım kadar olfuBir de sürekli acıkma aynen gurul gurul mide
Amin hasbünallah ve nimel vekilAmin insallah, Allah ikimize de saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Amiiiin insallah güzel haberler alalim isteyenlerle birlikteUmarım güzel haberler alırsınız
Aaa neden bekliyorsunuz şimdi hanımlar yüklenmeye başlar test yaptırın diye :)Ben de öyle düşünüyorum bence de ilgisi yok.
Bazen adet birkac gun gecikse de hemen çikmayabiliyor.
Ben de 5 gün geciktim bekliyorum hala.
Evet oluyordu. Bu kez de olmadı herhalde adet olacağım diyordum sizin gibiPozitif bir test olursa sevinçle yazarım. Peki adet olcakmış gibi ağrılar arada yokluyor muydu? Modum düşünce direkt adet olcakmışım gibi ağrı hissediyorum. Kuruluk var ama abdeste bağlıyorum havalar soğuk vs diye inşallah vardır
Amin inşallah bizde sizin gibi sevinirizEvet oluyordu. Bu kez de olmadı herhalde adet olacağım diyordum sizin gibisonra elimde kalan ovülasyon testlerimden yaptım. Pozitif çıkınca ertesi sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm çok şükür. Çok bekledim ben. İnşallah sizin meleğiniz de hayırlısı ile en kısa sürede yanınıza gelir
Yüklensinler ben ne zaman test yapacagimi kendim tayin ediyorumAaa neden bekliyorsunuz şimdi hanımlar yüklenmeye başlar test yaptırın diye :)
Çok iyi ediyorsunuz korkularımız bizi bazen engelliyor tabi empati yeteği olmayan insanlar ki işlerine gelince çok ince ve duygusallardır eminim burdan ise neyse.. :) hakkımızda hayırlısı olsun inşaallahYüklensinler ben ne zaman test yapacagimi kendim tayin ediyorum
Bu kez de olmadi lafini çok söyledimEvet oluyordu. Bu kez de olmadı herhalde adet olacağım diyordum sizin gibisonra elimde kalan ovülasyon testlerimden yaptım. Pozitif çıkınca ertesi sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm çok şükür. Çok bekledim ben. İnşallah sizin meleğiniz de hayırlısı ile en kısa sürede yanınıza gelir
Gönlümüzdekiler olsun inşallah :) bizde deriz inşallah şükür olmadı diyeBu kez de olmadi lafini çok söyledim
Bu defa söylemem insallah
Ben bir ara psikolojimi çok bozdum nerdeyse her gün test yapiyordum, yaptigim testlere bin kere bakmisligim varÇok iyi ediyorsunuz korkularımız bizi bazen engelliyor tabi empati yeteği olmayan insanlar ki işlerine gelince çok ince ve duygusallardır eminim burdan ise neyse.. :) hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
Gecikince test yapardım ilk zamanlar sonra düşükler geldi sonra umursamamazlık aman gelir moduna girdim. Şuan bu denli umutlanmamın sebebi belirtiler . Uzun süredir sabrı öğrendik bu aşamada umarım sabrımızın sonu müjde olurBen bir ara psikolojimi çok bozdum nerdeyse her gün test yapiyordum, yaptigim testlere bin kere bakmisligim var
Sonra dedim kendine gel bir
Her negatifte umudum azaliyordu.
Bekliyorum artik sabretmeyi ögrendim
Insallah güzel haberler aliriz.Gecikince test yapardım ilk zamanlar sonra düşükler geldi sonra umursamamazlık aman gelir moduna girdim. Şuan bu denli umutlanmamın sebebi belirtiler . Uzun süredir sabrı öğrendik bu aşamada umarım sabrımızın sonu müjde olur
Herkesin yaşadığı belirtiler aynı olacak diye bir şey yok, adetiniz yeterince gecikmiş diğer belirtilerinizde uyuyor tabii :)) fakat yarın test yapmanızı tavsiye etmem tek çizgi görmek istemiyorsanız adetiniz 14 gün geciktikten sonra yapmalısınız idrar testlerinde geç çıkıyor malesef. Ama daha erken ve garanti sonuç için kan vermenizi tavsiye ederimKızlar reglmden 8 gün geçti adet olmaya yakın yumurta akı gibi akıntım vardı. Bu 8;günde de sırt ağrım aşırı oldu bel ağrımda şu iki gündür var ve namaz kılarken sıvı kokusuz renksiz su gibi akıntım geldi. Bu akıntı geldikten sonra karnım ader olacakmış gibi ağrıdı . Bu ağrıyla ümidim kesildi ama gelen giden yok. Aşırı alt ve üst gaz çıkarıyorum midem ise gurul gurul. Bunlar belirtimi yoksa kendim mi kuruyorum yarın idrar testi yapıcam. Birde bir bardak su içsem hemen tuvalete gidiyorum gerçi içmesemde diğer günlere göre sıklaştı. Fakat herkes göğüs hassasiyetinden bahsediyoor bende öyle bir şey yok
Ben de aynısını diyordum. Bu testlere verdiğim parayla olmayan çocuğumun eğitim masraflarını karşılardım diyeBen bir ara psikolojimi çok bozdum nerdeyse her gün test yapiyordum, yaptigim testlere bin kere bakmisligim var
Sonra dedim kendine gel bir
Her negatifte umudum azaliyordu.
Bekliyorum artik sabretmeyi ögrendim
Aynisini eşim de diyor, çok stres yapiyorsun akişina birak vakti gelince Allah nasip eder diyorBen de aynısını diyordum. Bu testlere verdiğim parayla olmayan çocuğumun eğitim masraflarını karşılardım diye
Tamamen kafayı boşalttığın anda oluyor. Ben de artık amaaaan moduna girmiştim. Cidden hiç düşünme akışına bırak. O zaman olacak bak
İdrar negatif fakat adet olmadımInsallah güzel haberler aliriz.
Bilgilendirme yapalim burdan birbirimize.
Belirtilerimiz ayni.
İdrar negatif fakat adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?