Hamilelik mi adet mi?

Evet oluyordu. Bu kez de olmadı herhalde adet olacağım diyordum sizin gibi sonra elimde kalan ovülasyon testlerimden yaptım. Pozitif çıkınca ertesi sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm çok şükür. Çok bekledim ben. İnşallah sizin meleğiniz de hayırlısı ile en kısa sürede yanınıza gelir

Amin inşallah bizde sizin gibi seviniriz

Yüklensinler ben ne zaman test yapacagimi kendim tayin ediyorum
Çok iyi ediyorsunuz korkularımız bizi bazen engelliyor tabi empati yeteği olmayan insanlar ki işlerine gelince çok ince ve duygusallardır eminim burdan ise neyse.. :) hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah

Bu kez de olmadi lafini çok söyledim
Bu defa söylemem insallah

Çok iyi ediyorsunuz korkularımız bizi bazen engelliyor tabi empati yeteği olmayan insanlar ki işlerine gelince çok ince ve duygusallardır eminim burdan ise neyse.. :) hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
Ben bir ara psikolojimi çok bozdum nerdeyse her gün test yapiyordum, yaptigim testlere bin kere bakmisligim var
Sonra dedim kendine gel bir
Her negatifte umudum azaliyordu.
Bekliyorum artik sabretmeyi ögrendim

Ben bir ara psikolojimi çok bozdum nerdeyse her gün test yapiyordum, yaptigim testlere bin kere bakmisligim var
Gecikince test yapardım ilk zamanlar sonra düşükler geldi sonra umursamamazlık aman gelir moduna girdim. Şuan bu denli umutlanmamın sebebi belirtiler . Uzun süredir sabrı öğrendik bu aşamada umarım sabrımızın sonu müjde olur

Insallah güzel haberler aliriz.
Bilgilendirme yapalim burdan birbirimize.
Belirtilerimiz ayni.

Herkesin yaşadığı belirtiler aynı olacak diye bir şey yok, adetiniz yeterince gecikmiş diğer belirtilerinizde uyuyor tabii :)) fakat yarın test yapmanızı tavsiye etmem tek çizgi görmek istemiyorsanız adetiniz 14 gün geciktikten sonra yapmalısınız idrar testlerinde geç çıkıyor malesef. Ama daha erken ve garanti sonuç için kan vermenizi tavsiye ederim Kan testinde yanılma payıda olmaz umarım hamilesinizdir allah yardımcınız olsun

Ben de aynısını diyordum. Bu testlere verdiğim parayla olmayan çocuğumun eğitim masraflarını karşılardım diye
Tamamen kafayı boşalttığın anda oluyor. Ben de artık amaaaan moduna girmiştim. Cidden hiç düşünme akışına bırak. O zaman olacak bak

Aynisini eşim de diyor, çok stres yapiyorsun akişina birak vakti gelince Allah nasip eder diyor ilk gebeligimde öyle olmustu umudu kestim vazgectim aklimin ucuna bile gelmiyordu gebelik, hic beklemedigim anda olmustu.
Nasip insallah bakalim kendimi akişa birakabilsem
Insan bu duyguyu bir kere yasayinca, kucagi da boş kalinca daha çok istiyor anne olmayi.

Adet olana kadar umut etmeye devam ediyoruz ama olmazsa da moral bozmuyoruz bir sonraki ay var sırada. İdrarda hemen çıkmıyor. Şüpheli ilişkiden 17-18 gün sonra falan çıkıyor zaten
İdrar negatif fakat adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…