Hamilelik mi adet mi?

Ben de bel agrisi hep var oldugundan bel agrisini saymadim, o da var.
Umarim sizin de kalbinizden geçen olur.
Herkes ne kadar farklı tek düze bir belirtileri yok hem adet hem gebelikte :) o yüzden burayı seviyorum. Düşük yaptığımda burda ki arkadaşlar gebe olduğum düşüncesi ile test yaptırmışlardı. O yüzden burda ki her tecrübe benim için özel . Amin

Ben daha önce 4 saat diye duymustum.
Çok degisiyor.
Sabah idrari deniyor falan ama ben ilk gebeligimde ögleden sonra yapmiştim pozitifi gormustum.
Erken gebelik testleri ayrica daha hassas oluyor.

Ben daha önce 4 saat diye duymustum.
Çok degisiyor.
Sabah idrari deniyor falan ama ben ilk gebeligimde ögleden sonra yapmiştim pozitifi gormustum.
Erken gebelik testleri ayrica daha hassas oluyor.
Ben 5 düşük yaptım hiç biri idrarda çıkmadı birazda idrar testini o yüzden ileri tarihte yapmak istedim. Umarım güzel bir sonuç alırım Allahın izniyle. Son 2018 de gebelik yaşadım ve bildiğiniz regl olmuştum regl çok uzun sürünce burda ki arkadaşlar bunun gebelik olabileceğini sötlemişti ve maalesef kaybettim. Umarım böyle bir şey yaşanmaz bir daha

Sabaha kadar tutmak lazim mi , kaç saatlik olmali ki ?
Ben sabaha kadar tutamiyorum gece sabaha kadar kaç kere kalkiyorum lavaboya
Siz arkadaşa bakmayın oda ne dediğini bilmiyor konuyu açan hanımefendiye baskı yapıyordu test yapın kesin sonuç çıkar diye şimdide sabah yapması kanaatinde çelişkili

Farkli oluyor herkesin belirtisi.
Ben hep ilk gebelik belirtilerini ariyorum kendimde ama biliyorum ki her gebelik de belirti de farkli olabiliyor.

Siz arkadaşa bakmayın oda ne dediğini bilmiyor konuyu açan hanımefendiye baskı yapıyordu test yapın kesin sonuç çıkar diye şimdide sabah yapması kanaatinde çelişkili
Ilk gebeligimde ben de sabah idrariyla yapmamistim pozitifi gormustum.
Erken gebelik testi kullaniyorum zaten.
Ama bu sabah idrari olayini çok duyuyorum anlamaya calistim

Ilk gebeligimde ben de sabah idrariyla yapmamistim pozitifi gormustum.
Erken gebelik testi kullaniyorum zaten.
Ama bu sabah idrari olayini çok duyuyorum anlamaya calistim
Yani ben kendi tecrübeme dayanarak bu fikirdeyim açıkcası 3. Gebeliğim 2 si düşük oldu hepsinde akşam saatlerinde yaptım baya çıktı çizgi varsa çıkıyor akşamı sabahı yok o durum bence adet gecikmeden yapılan test için geçerli çünkü kandan idrara geç geçiyor bthcg ama adet geçtiyse zamanı önemli değil

Ben de bebegimi dogumda kaybettim ilk ve tek gebeligim oydu.
Allah kimseye yaşatmasin.
Zaten zor ve çok geç olmuştu, şimdi yine olmuyor bekliyoruz öyle bakalim.
Kaç doktora gittik sorun yok olur diyorlar ama olmuyor.

İnşallah hayırlısıyla bize de rabbim nasip eder . Teslimiyet ona olunca umut hep var.

Halbuki herkes birbirinden destek almak amacıyla burda bulunduğunu sanıyordum
Sitenin amacı bu zaten adı üstünde.. burada kadın kadına birbirimize yükleniyoruz ama lafa gelince kadın haklarından bahsediyoruz.. bin tane de aynı durum üzerine konu açsanız buna kimse karışamaz sonuçta kafamıza silah dayamıyolar her konuya yazın diye

Başınız sağolsun allah bir daha aynı acıyı göstermesin. Sağlıklı salih evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah

Olmayan kuralları kural yapanlae var .

Aynı belirtilerle gebe kaldığımı öğrenmiştim. Bel ve sırt ağrısı aşırı. Süt gibi akıntı. Bir de cildimde kuruluk başlamıştı benim. Göğüs hassasiyeti benim de yoktu. Hemen başlamıyor zaten. Benim 5-6. Haftalardan sonra başladı göğüs hassasiyetim. Büyüdükçe hassaslaşıyor. Gebelik belirtilerine uyuyor yaşadıklarınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Test yapınca haber verirsiniz

Ben de öyle düşünüyorum bence de ilgisi yok.
Bazen adet birkac gun gecikse de hemen çikmayabiliyor.
Ben de 5 gün geciktim bekliyorum hala.

Pozitif bir test olursa sevinçle yazarım. Peki adet olcakmış gibi ağrılar arada yokluyor muydu? Modum düşünce direkt adet olcakmışım gibi ağrı hissediyorum . Kuruluk var ama abdeste bağlıyorum havalar soğuk vs diye inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…