- 9 Ekim 2021
- 6.103
- 12.510
- 198
- 30
- Konu Sahibi Denizhifam
-
Belirtileriniz hamilelik belirtilerine çok yakın ama adette olabilir tabi 8 gün geçmiş zaten testi şuan yapsanız net sonuç verir sabahı beklemenize gerek yok ben 1 gün geçince yapmıştım oda akşam saatleriydi net çıkmıştı çizgi ve hiç belirtimde yoktuKızlar reglmden 8 gün geçti adet olmaya yakın yumurta akı gibi akıntım vardı. Bu 8;günde de sırt ağrım aşırı oldu bel ağrımda şu iki gündür var ve namaz kılarken sıvı kokusuz renksiz su gibi akıntım geldi. Bu akıntı geldikten sonra karnım ader olacakmış gibi ağrıdı . Bu ağrıyla ümidim kesildi ama gelen giden yok. Aşırı alt ve üst gaz çıkarıyorum midem ise gurul gurul. Bunlar belirtimi yoksa kendim mi kuruyorum yarın idrar testi yapıcam. Birde bir bardak su içsem hemen tuvalete gidiyorum gerçi içmesemde diğer günlere göre sıklaştı. Fakat herkes göğüs hassasiyetinden bahsediyoor bende öyle bir şey yok
Belirtilerim farklılık gösteriyorken cevaplar mı göstermeyecek. Sert olan kısmı şu " konu daha önce açtınız , cevap aldınız, test yapmadınız mı hala" neyse siz haklısınız.Ya hanımefendi hangi cümlem sert tam olarak?Zaten buraya bir kaç defa konu açtınız gelen cevaplar öncekinden farklı olmayacak,ayrıca herkesin hamilelik belirtileri farklı. Burada vakit kaybetmek yerine test yapsanız şimdiye öğrenmiştiniz diyorum sadece. Empati yapacak ne var ki bu konuda? Eninde sonunda test yapıp öğreneceksiniz zaten sonucu.
Sabah idrarıyla dendiği için içim öyle rahat edicek sanırım sabah ilk işim olacak teşekkürlerBelirtileriniz hamilelik belirtilerine çok yakın ama adette olabilir tabi 8 gün geçmiş zaten testi şuan yapsanız net sonuç verir sabahı beklemenize gerek yok ben 1 gün geçince yapmıştım oda akşam saatleriydi net çıkmıştı çizgi ve hiç belirtimde yoktu
Evet işte kendini iyi hissetmek derken fikir almak bedenini ona göre anlamaya calısmak neler olduğunu. Belirsizlik icinde düsündükce kendi basına insan acabalarla kalıyor ama tecrübeleri dinledikce kendinde biseyler buluyor belirsizlikten birazda olsa cıkıp iyi hissediyor yani bende sordum sorular kac kisiye tedavi sürecimde. İnsanlar gereksiz tahammülsüz bazen.Kendimi iyi hissetmekten ziyade gerçekten buradaki kadınların her zmaan bir fikri tecrübesi farklı açılarını olduğunu gördüm. Ama bu akşam böyle
Canım o bi hurafe bence ya varsa vardır yoksa yok artık testler çok hassas tabi ki bu senin kararın umarım güzel haberler alırsınSabah idrarıyla dendiği için içim öyle rahat edicek sanırım sabah ilk işim olacak teşekkürler
Bende onu diyorum işte herkesin süreci farklı işliyor. Ben sizin yerinizde olsam bu kadar hevesli olduğum bir şey için buradan gelecek cevapları beklemezdim diyorum sadece. Sonuçta buradan kimse bilemez tam olarak hamile olup olmadığınızı.Belirtilerim farklılık gösteriyorken cevaplar mı göstermeyecek. Sert olan kısmı şu " konu daha önce açtınız , cevap aldınız, test yapmadınız mı hala" neyse siz haklısınız.
PekiGerçekten sert yorumlar var bu korku nedir çok iyi biliyorum negatif çıkmasından yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyor insan bu psikoloji çok zor keşke herkes anlayış gösterse buraya herkes yazmak zorunda değil madem negatif yorum yapıcaksınız hiç yapmayın daha iyi
Bakalım inşallahCanım o bi hurafe bence ya varsa vardır yoksa yok artık testler çok hassas tabi ki bu senin kararın umarım güzel haberler alırsın
Ben sizin yeriniz de değilim sizde benim o yüzden dikenli olmak yerine ya hiç yorumlamayın ya da daha rıfk bir halde yazın bence. Yinede teşekkürlerBende onu diyorum işte herkesin süreci farklı işliyor. Ben sizin yerinizde olsam bu kadar hevesli olduğum bir şey için buradan gelecek cevapları beklemezdim diyorum sadece. Sonuçta buradan kimse bilemez tam olarak hamile olup olmadığınızı.
Tamam test yapmayıp konu açmaya devam edin,iyi akşamlar.Ben sizin yeriniz de değilim sizde benim o yüzden dikenli olmak yerine ya hiç yorumlamayın ya da daha rıfk bir halde yazın bence. Yinede teşekkürler
Konu açmam sizin konu açma hakkınızı mı engelliyor bu nedir yani? Yapıcam inşallah testimi yarın ve tecrübe arayan insanlarla da seve seve paylaşıcam git test yap konu açıp durma demeden :)Tamam test yapmayıp konu açmaya devam edin,iyi akşamlar.
Niye hurafe olsun? Testin kullaniminda yaziyor. Sabah idrarinda çok fazla beta hcg birikimi oluyor. Daha net çizgi çıkar sabah idrarında.Canım o bi hurafe bence ya varsa vardır yoksa yok artık testler çok hassas tabi ki bu senin kararın umarım güzel haberler alırsın
Rıfk ne demek diye google'a yazmak yerine size sormam ne kadar yorucu ise sizin de test yapmayip surekli konu açmanız o kadar yorucu.Ben sizin yeriniz de değilim sizde benim o yüzden dikenli olmak yerine ya hiç yorumlamayın ya da daha rıfk bir halde yazın bence. Yinede teşekkürler
Sizi çok iyi anliyorum.Kızlar reglmden 8 gün geçti adet olmaya yakın yumurta akı gibi akıntım vardı. Bu 8;günde de sırt ağrım aşırı oldu bel ağrımda şu iki gündür var ve namaz kılarken sıvı kokusuz renksiz su gibi akıntım geldi. Bu akıntı geldikten sonra karnım ader olacakmış gibi ağrıdı . Bu ağrıyla ümidim kesildi ama gelen giden yok. Aşırı alt ve üst gaz çıkarıyorum midem ise gurul gurul. Bunlar belirtimi yoksa kendim mi kuruyorum yarın idrar testi yapıcam. Birde bir bardak su içsem hemen tuvalete gidiyorum gerçi içmesemde diğer günlere göre sıklaştı. Fakat herkes göğüs hassasiyetinden bahsediyoor bende öyle bir şey yok
Umarım kalbimizden geçen olur beni umutlandıran bapırsak hareketliliği , idrar ve sırt ağrısı oldu .Sizi çok iyi anliyorum.
Negatif görmekten gına geldi.
Her şeyi hamilelik belirtisi saniyorum.
Birçok belirti yaşadim geçen ay hamileyim heralde diye çok umutlandim kan verdim negatifti.
Bu ayda 5 gün geciktim.
Bekliyorum bir umutla kasik agrisi, gaz ve sık idrara çikma disinda belirti yok, ben de sizin gibi sürekli idrara çıkiyorum.
Adet sancisi arada aniden geliyor sonra geciyor.
Belirtilerimiz çok benziyor.
Test yapmak biliyorum negatif olunca üzüntü veriyor ama başka yolu yok, kesin sonuç testte çünki. Ben de birkaç gun daha regl olmazsam test yapacagim bakalim ne olacak.
Sabaha kadar tutmak lazim mi , kaç saatlik olmali ki ?Niye hurafe olsun? Testin kullaniminda yaziyor. Sabah idrarinda çok fazla beta hcg birikimi oluyor. Daha net çizgi çıkar sabah idrarında.
:) Şaka mısınız? Neyse ki ben sizin gibi değilim sorunuz olursa google yaz demem sizin test yapın dediğiniz gibi. Rıfk yumuşak dil manasına gelir.Rıfk ne demek diye google'a yazmak yerine size sormam ne kadar yorucu ise sizin de test yapmayip surekli konu açmanız o kadar yorucu.
Ben de bel agrisi hep var oldugundan bel agrisini saymadim, o da var.Umarım kalbimizden geçen olur beni umutlandıran bapırsak hareketliliği , idrar ve sırt ağrısı oldu .
Yani saatini bilmiyorum sanırım 5/6 saat yeter ben namazdan sonra yatıp tekrar kalktığımda sanırım yaparım . Eşim evdeyken yapıp onunda canını sıkmasını istemem negatif olursa o yüzden ikinci uyanışta inşallah :)Sabaha kadar tutmak lazim mi , kaç saatlik olmali ki ?
Ben sabaha kadar tutamiyorum gece sabaha kadar kaç kere kalkiyorum lavaboya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?