Hamilelik mi adet mi?

Belirtileriniz hamilelik belirtilerine çok yakın ama adette olabilir tabi 8 gün geçmiş zaten testi şuan yapsanız net sonuç verir sabahı beklemenize gerek yok ben 1 gün geçince yapmıştım oda akşam saatleriydi net çıkmıştı çizgi ve hiç belirtimde yoktu

Belirtilerim farklılık gösteriyorken cevaplar mı göstermeyecek. Sert olan kısmı şu " konu daha önce açtınız , cevap aldınız, test yapmadınız mı hala" neyse siz haklısınız.

Sabah idrarıyla dendiği için içim öyle rahat edicek sanırım sabah ilk işim olacak teşekkürler

Gerçekten sert yorumlar var bu korku nedir çok iyi biliyorum negatif çıkmasından yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyor insan bu psikoloji çok zor keşke herkes anlayış gösterse buraya herkes yazmak zorunda değil madem negatif yorum yapıcaksınız hiç yapmayın daha iyi

Kendimi iyi hissetmekten ziyade gerçekten buradaki kadınların her zmaan bir fikri tecrübesi farklı açılarını olduğunu gördüm. Ama bu akşam böyle
Evet işte kendini iyi hissetmek derken fikir almak bedenini ona göre anlamaya calısmak neler olduğunu. Belirsizlik icinde düsündükce kendi basına insan acabalarla kalıyor ama tecrübeleri dinledikce kendinde biseyler buluyor belirsizlikten birazda olsa cıkıp iyi hissediyor yani bende sordum sorular kac kisiye tedavi sürecimde. İnsanlar gereksiz tahammülsüz bazen.

Sabah idrarıyla dendiği için içim öyle rahat edicek sanırım sabah ilk işim olacak teşekkürler
Canım o bi hurafe bence ya varsa vardır yoksa yok artık testler çok hassas tabi ki bu senin kararın umarım güzel haberler alırsın

Belirtilerim farklılık gösteriyorken cevaplar mı göstermeyecek. Sert olan kısmı şu " konu daha önce açtınız , cevap aldınız, test yapmadınız mı hala" neyse siz haklısınız.
Bende onu diyorum işte herkesin süreci farklı işliyor. Ben sizin yerinizde olsam bu kadar hevesli olduğum bir şey için buradan gelecek cevapları beklemezdim diyorum sadece. Sonuçta buradan kimse bilemez tam olarak hamile olup olmadığınızı.

Peki

Ben sizin yeriniz de değilim sizde benim o yüzden dikenli olmak yerine ya hiç yorumlamayın ya da daha rıfk bir halde yazın bence. Yinede teşekkürler

Tamam test yapmayıp konu açmaya devam edin,iyi akşamlar.
Konu açmam sizin konu açma hakkınızı mı engelliyor bu nedir yani? Yapıcam inşallah testimi yarın ve tecrübe arayan insanlarla da seve seve paylaşıcam git test yap konu açıp durma demeden :)

Canım o bi hurafe bence ya varsa vardır yoksa yok artık testler çok hassas tabi ki bu senin kararın umarım güzel haberler alırsın
Niye hurafe olsun? Testin kullaniminda yaziyor. Sabah idrarinda çok fazla beta hcg birikimi oluyor. Daha net çizgi çıkar sabah idrarında.

Ben sizin yeriniz de değilim sizde benim o yüzden dikenli olmak yerine ya hiç yorumlamayın ya da daha rıfk bir halde yazın bence. Yinede teşekkürler
Rıfk ne demek diye google'a yazmak yerine size sormam ne kadar yorucu ise sizin de test yapmayip surekli konu açmanız o kadar yorucu.

Sizi çok iyi anliyorum.
Negatif görmekten gına geldi.
Her şeyi hamilelik belirtisi saniyorum.
Birçok belirti yaşadim geçen ay hamileyim heralde diye çok umutlandim kan verdim negatifti.
Bu ayda 5 gün geciktim.
Bekliyorum bir umutla kasik agrisi, gaz ve sık idrara çikma disinda belirti yok, ben de sizin gibi sürekli idrara çıkiyorum.
Adet sancisi arada aniden geliyor sonra geciyor.
Belirtilerimiz çok benziyor.
Test yapmak biliyorum negatif olunca üzüntü veriyor ama başka yolu yok, kesin sonuç testte çünki. Ben de birkaç gun daha regl olmazsam test yapacagim bakalim ne olacak.

Umarım kalbimizden geçen olur beni umutlandıran bapırsak hareketliliği , idrar ve sırt ağrısı oldu .

Niye hurafe olsun? Testin kullaniminda yaziyor. Sabah idrarinda çok fazla beta hcg birikimi oluyor. Daha net çizgi çıkar sabah idrarında.
Sabaha kadar tutmak lazim mi , kaç saatlik olmali ki ?
Ben sabaha kadar tutamiyorum gece sabaha kadar kaç kere kalkiyorum lavaboya

Rıfk ne demek diye google'a yazmak yerine size sormam ne kadar yorucu ise sizin de test yapmayip surekli konu açmanız o kadar yorucu.
:) Şaka mısınız? Neyse ki ben sizin gibi değilim sorunuz olursa google yaz demem sizin test yapın dediğiniz gibi. Rıfk yumuşak dil manasına gelir.

Sabaha kadar tutmak lazim mi , kaç saatlik olmali ki ?
Ben sabaha kadar tutamiyorum gece sabaha kadar kaç kere kalkiyorum lavaboya
Yani saatini bilmiyorum sanırım 5/6 saat yeter ben namazdan sonra yatıp tekrar kalktığımda sanırım yaparım . Eşim evdeyken yapıp onunda canını sıkmasını istemem negatif olursa o yüzden ikinci uyanışta inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…