- 29 Temmuz 2016
- 99
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Melek010101
-
Kusura bakam birden heycan oldu :))Silik cnm ya
olmamıstı canım bende ama herkesın farklı olur tabı :)
Günaydın kızlaaar :)
Gebelik istiyoruz bizde 1 sene dogum kontrol hapı kullandım Temmuz ayında bıraktım eşimle yumurtlama gününde iki gun önce ve sonra beraber olduk20 Agustosta adet olmam gerekiyordu hiç aksamaz aslında ama hala olmadım ne şişlik var nede gögüslerde falan ağrı 4 Gün geçti. Sabah dayanamayıp test yaptım evde tek çizgi çıktı Ne yapıcağımı şaşırdım doktora gitmek için erkenmi ? Evdeki testlerde çıkmazmı
ay kıymam ınsllah olur canm allah gonlune göre versin ama cok erken dha bıraz daha beklemen lazımteşekkür ederim tatlım cevabın için, her bünyede farklı olur tabii, insan işte herşeyden umutlanıyor =)
naptın sakınlestın mı :)Kusura bakam birden heycan oldu :))
idrarda hemen çıkmayabiliyor canım, adet gecikmenden birkaç gün sonra yaparsan daha sağlıklı olur
a
ay kıymam ınsllah olur canm allah gonlune göre versin ama cok erken dha bıraz daha beklemen lazım
gec dollenmede olabılır benm gıbı hemen umudunu yitirme4 gün gecikti fiye bi hevesle yaptım ama tek çizgi çıktıBugun işten çıkınca doktora gidiyim bari diyorum oda negatif derse diyede korkuyorum
:) ınsllahhhhh cıkar tabıkı neden cıkmasnİnşallah öyledir canım öle olsa bile kanda çıkar diye düşünüyorum . Allah hepimize nasip eder inşallah
nap
naptın sakınlestın mı :)
ayyy canımmm cok mutlu oldum senın adınaaaa :))) hamılesın
erken gebelik testi yapabilirsin inşallah hamilesindir istiyorsan eğerKızlar merhaba,kasık Ağrım ve bel Ağrım var. Sarı akıntım oldu. Çok fazla baş Ağrım var. Yediklerim ağzıma geliyor sanki ekşime gibi. son adetim 21 temmuzdu. Ne zaman test yapmalıyım ,idrar testleri ne kadar güvenilir?
Adetime birkaç gün var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Canım çok saol adetime daha var ama yarın kan testi yaptirayim degilmi birde bnm iki yaşında oğlum var bu ay sadece adet sonrası iki gün ilski oldu geri hep korundukayyy canımmm cok mutlu oldum senın adınaaaa :))) hamılesınmasallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?