Hamilelik midir

Günaydın kızlaaar :)

Gebelik istiyoruz bizde 1 sene dogum kontrol hapı kullandım Temmuz ayında bıraktım eşimle yumurtlama gününde iki gun önce ve sonra beraber olduk 20 Agustosta adet olmam gerekiyordu hiç aksamaz aslında ama hala olmadım ne şişlik var nede gögüslerde falan ağrı 4 Gün geçti. Sabah dayanamayıp test yaptım evde tek çizgi çıktı Ne yapıcağımı şaşırdım doktora gitmek için erkenmi ? Evdeki testlerde çıkmazmı

idrarda hemen çıkmayabiliyor canım, adet gecikmenden birkaç gün sonra yaparsan daha sağlıklı olur

idrarda hemen çıkmayabiliyor canım, adet gecikmenden birkaç gün sonra yaparsan daha sağlıklı olur

4 gün gecikti fiye bi hevesle yaptım ama tek çizgi çıktı Bugun işten çıkınca doktora gidiyim bari diyorum oda negatif derse diyede korkuyorum

İnşallah öyledir canım öle olsa bile kanda çıkar diye düşünüyorum . Allah hepimize nasip eder inşallah

erken gebelik testi yapabilirsin inşallah hamilesindir istiyorsan eğer

ilk benmde oyleydı hatta esm ınanmamıstı :) net degıl bu dıye ertsı gun sabah ılk ıdrarımla yaptım cok nettı :) hadı gozun aydın

hımm anladım canm alalen hamılesın yanı tabı gıt kan ver yınede :)) haberlerın beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…