Hamilelik midir

Hayırlı olsun İnşallah :) Doktora giit hemen bizide haberdar et bekliyoruz güzel haberlerini :) Rabbim iateyen herkese nasib etsin inşallaah :)

ay bende heycanlandım yaa :) hakklyımıs heyecanlanmakta :))) heyecandan unuttum hayırlı ugurlu olsun ınsllah aynen haberlerını beklıyoruz :)

Icin rahat etsin diye dedim ben sadece hani kese gozukmeden once saglikli hamilelik mi ognrenilir diye demistim. Sen icini rahat tut egerki kanaman veya agrin yoksa sıkıntı da yoktur zaten. O yuzden dedigi gbi dedigi zamandan iki uc hafta sonra git. Haftaya iki hafta olucak herhalde. Haftaya gidersin hayrlisiyla keseyide görürsün

bırsey sorsam size :) tecburelısınız sanırım :))9

Tabiki biliyorsam cevaplarim.basimdan tamamlanmayan bir hamilelik gecti o kadar
öncelıkle gecmiş olsun ben hamıleyım ve en son ne zman adet oldugumu bılmıyorum cnku o donemler asırı bır sorunum vardı hatırlayamıyorum saten duzensız oluyordu doktora gıttım en son adet olma tarıhımı sordu bende kafadan attm 4 yda 5 dye kızar bılmyon mu dıye kımse bılmez sıkıntın varms vs ben 4yda 5 dynce gec döllenme daha yenı dedı ben tarıhı yanlıs söyledıgım ıcn olabılır mı bakmadı cnku ultrasyonda dırek yolladı benı baska bır doktora gıttım oda karnımdan baktı keseyı goremedık eylul 8nde 9nda gel bakalım kalp atıslarını duyalım dedı bana ama karnımdan görebılmesı ıcın 6 haftalık olması gerekıyormus yıne goremez karnımdan sızce napmam lazm ? bırde keseyı gordugunde kac haftalık oldugunu söyler mı kesın olarak ??

Kan tahlilinde beta hcg n kac cikti ve ne zaman yaptirdin cnm

Kan tahlilinde beta hcg n kac cikti ve ne zaman yaptirdin cnm
702.7 cıktı 15nde yaptırdım daha yeni demişti ama dedgım gbi benm tarıhı yanlş solememle alakalı olabılır mı ? bı ara yapmıştım test ewde negatif cıkmış ondan 1 hafta on gun sonra feln sonra yaptm pozitrif cıkmıştı ertesı gun hcg verdm sonucta bu

Demekki yaptirdigin zaman hemen hemen 5 haftalikti canim. Kese evet gözükmüyor o zamanlarda bazen. Sen kafani adet tarihinin sonu neydi diye yorma. Cunku benimde son adet tarihime göre bakamiyordu doktor. Gec dollenme olmuş herhalde demisti cunku daha gec gosteriyordu haftam keseye göre. Yani bunlar kafaya takilacak seyler değil. Haftaya gitsen keseyide görürsün hatta belkide kalp atisi bile duyulur duruma göre. Zaten kesede bebegi görme zamani gelince kac haftalik oldugunu ölçüp söylüyorlar. Ona göre gidiyor hersey

Kızlarrr benim çok baş dönmem ve baş Ağrı'm oluyor. Bel ve kasık ağrımda oluyor ama midem bulanmıyor.Henüz 3 haftalık ilerde mi olur? Yoksa herkeste olmaz mı
Benim 6. Haftamı doldurduğumda bulantım başladı. Keşke kimsede olmasa çok can sıkıcı bir durum. Hele bir de çalışıyorsan daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…