- 13 Mayıs 2016
- 362
- 331
- 33
- Konu Sahibi Melek010101
-
Saol cnm benim teseekur ederim haber ederim mutlaka çok saskinim hayrlsi olur inşallahhımm anladım canm alalen hamılesın yanı tabı gıt kan ver yınede :)) haberlerın beklıyorum
Icin rahat etsin diye dedim ben sadece hani kese gozukmeden once saglikli hamilelik mi ognrenilir diye demistim. Sen icini rahat tut egerki kanaman veya agrin yoksa sıkıntı da yoktur zaten. O yuzden dedigi gbi dedigi zamandan iki uc hafta sonra git. Haftaya iki hafta olucak herhalde. Haftaya gidersin hayrlisiyla keseyide görürsünHastaneye 2 saat uzaklıkta bir yerdeyim eşimin işi nedeniyle ve yollar kötü biraz arabayla giderken bile çok sarsılıyorum doktorun bana 2-3 hafta sonra kese görünür ve ondan sonraki 10 günde kalp atışlarını duyarız dediği tarihe kadar gitmek istemiyorum açıkçası sizce
bırsey sorsam size :) tecburelısınız sanırım :))9Icin rahat etsin diye dedim ben sadece hani kese gozukmeden once saglikli hamilelik mi ognrenilir diye demistim. Sen icini rahat tut egerki kanaman veya agrin yoksa sıkıntı da yoktur zaten. O yuzden dedigi gbi dedigi zamandan iki uc hafta sonra git. Haftaya iki hafta olucak herhalde. Haftaya gidersin hayrlisiyla keseyide görürsün
Amin canım benim inşallah hayrlisi olurHayırlı olsun İnşallah :) Doktora giit hemen bizide haberdar et bekliyoruz güzel haberlerini :) Rabbim iateyen herkese nasib etsin inşallaah :)
İnşallah canım haber ederimay bende heycanlandım yaa :) hakklyımıs heyecanlanmakta :))) heyecandan unuttum hayırlı ugurlu olsun ınsllah aynen haberlerını beklıyoruz :)
Tabiki biliyorsam cevaplarim.basimdan tamamlanmayan bir hamilelik gecti o kadarbırsey sorsam size :) tecburelısınız sanırım :))9
öncelıkle gecmiş olsun ben hamıleyım ve en son ne zman adet oldugumu bılmıyorum cnku o donemler asırı bır sorunum vardı hatırlayamıyorum saten duzensız oluyordu doktora gıttım en son adet olma tarıhımı sordu bende kafadan attm 4 yda 5 dye kızar bılmyon mu dıye kımse bılmez sıkıntın varms vs ben 4yda 5 dynce gec döllenme daha yenı dedı ben tarıhı yanlıs söyledıgım ıcn olabılır mı bakmadı cnku ultrasyonda dırek yolladı benı baska bır doktora gıttım oda karnımdan baktı keseyı goremedıkTabiki biliyorsam cevaplarim.basimdan tamamlanmayan bir hamilelik gecti o kadar
Kan tahlilinde beta hcg n kac cikti ve ne zaman yaptirdin cnmöncelıkle gecmiş olsun ben hamıleyım ve en son ne zman adet oldugumu bılmıyorum cnku o donemler asırı bır sorunum vardı hatırlayamıyorum saten duzensız oluyordu doktora gıttım en son adet olma tarıhımı sordu bende kafadan attm 4 yda 5 dye kızar bılmyon mu dıye kımse bılmez sıkıntın varms vs ben 4yda 5 dynce gec döllenme daha yenı dedı ben tarıhı yanlıs söyledıgım ıcn olabılır mı bakmadı cnku ultrasyonda dırek yolladı benı baska bır doktora gıttım oda karnımdan baktı keseyı goremedıkeylul 8nde 9nda gel bakalım kalp atıslarını duyalım dedı bana ama karnımdan görebılmesı ıcın 6 haftalık olması gerekıyormus yıne goremez karnımdan sızce napmam lazm ? bırde keseyı gordugunde kac haftalık oldugunu söyler mı kesın olarak ??
702.7 cıktı 15nde yaptırdım daha yeni demişti ama dedgım gbi benm tarıhı yanlş solememle alakalı olabılır mı ? bı ara yapmıştım test ewde negatif cıkmış ondan 1 hafta on gun sonra feln sonra yaptm pozitrif cıkmıştı ertesı gun hcg verdm sonucta buKan tahlilinde beta hcg n kac cikti ve ne zaman yaptirdin cnm
Demekki yaptirdigin zaman hemen hemen 5 haftalikti canim. Kese evet gözükmüyor o zamanlarda bazen. Sen kafani adet tarihinin sonu neydi diye yorma. Cunku benimde son adet tarihime göre bakamiyordu doktor. Gec dollenme olmuş herhalde demisti cunku daha gec gosteriyordu haftam keseye göre. Yani bunlar kafaya takilacak seyler değil. Haftaya gitsen keseyide görürsün hatta belkide kalp atisi bile duyulur duruma göre. Zaten kesede bebegi görme zamani gelince kac haftalik oldugunu ölçüp söylüyorlar. Ona göre gidiyor hersey702.7 cıktı 15nde yaptırdım daha yeni demişti ama dedgım gbi benm tarıhı yanlş solememle alakalı olabılır mı ? bı ara yapmıştım test ewde negatif cıkmış ondan 1 hafta on gun sonra feln sonra yaptm pozitrif cıkmıştı ertesı gun hcg verdm sonucta bu
Benim 6. Haftamı doldurduğumda bulantım başladı. Keşke kimsede olmasa çok can sıkıcı bir durum. Hele bir de çalışıyorsan daha zorKızlarrr benim çok baş dönmem ve baş Ağrı'm oluyor. Bel ve kasık ağrımda oluyor ama midem bulanmıyor.Henüz 3 haftalık ilerde mi olur? Yoksa herkeste olmaz mı
Hayırlı olsun Can'ım
Canım hamileyim 3 haftalıkerken gebelik testi yapabilirsin inşallah hamilesindir istiyorsan eğer
Kızlar ya kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanaması Mıdır? Çok korktum. İlk bebişim
Evet 5.hafta düşük tehlikem var da korkuyorum yaCanim gebelik varmi? Yani kesinse gebeligin bence doktoruna bi git ama korkma hemen hemen her hamisye olan bi kanama o
Korkma canim benimm hemen doktorunu ara konus yanina git ilac vericek sana sonra gecicek duani esirgeme evladindan bende dua ederim Rabbim korusunEvet 5.hafta düşük tehlikem var da korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?