Hamilelik Olabilir mi?

Kız ne yaptın sesin çıkmadı hamilemisin yoksa

sevindim senin adına canım zaten iğne vurdurmuşsun hamile olma olasılığın düşüktü sen ilk hamileliğini kaç gün kala testte öğrendin

5 gun kala ogrendim canim erken dollenme olmustu benimki ustune gorrmusum birde dusun :)
baya sevindim ya sorma yaparken korktum damlattim testi kaldirdim bakmadim bile 10 dk sonra gittim baktim negatif :) sukurler olsun dedim igneye guvendim evet te igneyle beraber alerji ilaci aldim meger ignenin etkisini azaltiyormus alerji ilacindaki bir madde ondan korktum

İyi bari :) bebişinle ilgilen doya doya ikinci de zamanı gelince olur zaten benimde niye olmuyor acaba diye düşünüyorum halbuki kızım hemen olmuştu

İyi bari :) bebişinle ilgilen doya doya ikinci de zamanı gelince olur zaten benimde niye olmuyor acaba diye düşünüyorum halbuki kızım hemen olmuştu

vakti saati vardir onu bekliyordur.
zaten sirf o yuzden hemen istemiyorum kizimi doya doya buyuteyim belki cok sonra.
yumurtlama zamanini kolla.
ben 1 sene bekledim kizimi sonra yumurtlama testi
aldim kullandigim ilk ay hamile kaldim oda onemli etken.
insallah en kisa zamanda hamilelik haberini duyarim :) benim 2.ciye cesaretim yok kizim baya zorluyor bizi gece basliyor aglamaya susmak bilmiyor kolik bizimki neler yapti isem gecmedi.
esimde dio aman ikinci kusur kalsin die :)

O simdi öyle annesi biraz büyüsün yalnz kalacak ona kıyamayacsnz bi kardesi olsn isteyecksnz gece aglaması filan olur daha çok küçük çünkü.ama benim artık bez derdim yok mama uyku bölünmesi aglama filan hepsi eskide kaldı şimdi eşim çok istiyor bende özledm bebek kokusunu...

negatif canim cok sukur allah isteyen herkeze nasip etsin cok korktum pozitif cikicak die
okurken hamiel olmadigini biliyordum ama :) dedi, testin.sonucunu oku oyle yaz.:)
Kuzunun keyfini cikart suan.cok erken gercekten
Ya ben.sana ne diycem ben.korkmaya basladim dogumdan diil ama ..
Ya bu bebek.korkutuyor.suan beni :)

okurken hamiel olmadigini biliyordum ama :) dedi, testin.sonucunu oku oyle yaz.:)
Ne çabuk büyüttün bebisi canım ya maşallah doğum yaklasmış

kuzum masallah 33 hafta olmussunuz bile korkutmasin harika bisi dogunca anlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…