Canım ne yaptın yaptn mı test?yazarim canim insallah negatif cikar
Hakkında hayırlısı neyse o olur insallah canım
sevindim senin adına canım zaten iğne vurdurmuşsun hamile olma olasılığın düşüktü sen ilk hamileliğini kaç gün kala testte öğrendinnegatif canim cok sukur allah isteyen herkeze nasip etsin cok korktum pozitif cikicak die
sevindim senin adına canım zaten iğne vurdurmuşsun hamile olma olasılığın düşüktü sen ilk hamileliğini kaç gün kala testte öğrendin
İyi bari :) bebişinle ilgilen doya doya ikinci de zamanı gelince olur zaten benimde niye olmuyor acaba diye düşünüyorum halbuki kızım hemen olmuştu5 gun kala ogrendim canim erken dollenme olmustu benimki ustune gorrmusum birde dusun :)
baya sevindim ya sorma yaparken korktum damlattim testi kaldirdim bakmadim bile 10 dk sonra gittim baktim negatif :) sukurler olsun dedim igneye guvendim evet te igneyle beraber alerji ilaci aldim meger ignenin etkisini azaltiyormus alerji ilacindaki bir madde ondan korktum
İyi bari :) bebişinle ilgilen doya doya ikinci de zamanı gelince olur zaten benimde niye olmuyor acaba diye düşünüyorum halbuki kızım hemen olmuştu
O simdi öyle annesi biraz büyüsün yalnz kalacak ona kıyamayacsnz bi kardesi olsn isteyecksnz gece aglaması filan olur daha çok küçük çünkü.ama benim artık bez derdim yok mama uyku bölünmesi aglama filan hepsi eskide kaldı şimdi eşim çok istiyor bende özledm bebek kokusunu...vakti saati vardir onu bekliyordur.
zaten sirf o yuzden hemen istemiyorum kizimi doya doya buyuteyim belki cok sonra.
yumurtlama zamanini kolla.
ben 1 sene bekledim kizimi sonra yumurtlama testi
aldim kullandigim ilk ay hamile kaldim oda onemli etken.
insallah en kisa zamanda hamilelik haberini duyarim :) benim 2.ciye cesaretim yok kizim baya zorluyor bizi gece basliyor aglamaya susmak bilmiyor kolik bizimki neler yapti isem gecmedi.
esimde dio aman ikinci kusur kalsin die :)
okurken hamiel olmadigini biliyordum ama :) dedi, testin.sonucunu oku oyle yaz.:)negatif canim cok sukur allah isteyen herkeze nasip etsin cok korktum pozitif cikicak die
Ne çabuk büyüttün bebisi canım ya maşallah doğum yaklasmışokurken hamiel olmadigini biliyordum ama :) dedi, testin.sonucunu oku oyle yaz.:)
Kuzunun keyfini cikart suan.cok erken gercekten
Ya ben.sana ne diycem ben.korkmaya basladimdogumdan diil ama ..
Ya bu bebek.korkutuyor.suan beni :)
Evet kismetse insallahNe çabuk büyüttün bebisi canım ya maşallah doğum yaklasmış
İyiyim canım napym ben devam aynı:)Evet kismetse insallah
Zaman cabuk geciyro gercekten
Ben biel sasirmiyor degilim
Aen.nasilsin
okurken hamiel olmadigini biliyordum ama :) dedi, testin.sonucunu oku oyle yaz.:)
Kuzunun keyfini cikart suan.cok erken gercekten
Ya ben.sana ne diycem ben.korkmaya basladimdogumdan diil ama ..
Ya bu bebek.korkutuyor.suan beni :)
Ay insalah yakuzum masallah 33 hafta olmussunuz bile korkutmasin harika bisi dogunca anlarsin
EYLÜLe kardeş geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy çok heyecan yaptım şimdi. koş bi kan testi yaptırkiz sorma ogle bisi olabilir :)
bakalim kesinlessin de ama cok agrim var ya
ayy çok heyecan yaptım şimdi. koş bi kan testi yaptır
Sabah ilk idrarla dene bakalm sonucu mutlaka yazz :)yarin idrarda deniycem eger ki gene ayni cikarsa doktora gidicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?