Hamilelik olasiligi

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Tam bir birlesme olmadan adetten bir gun sonra(21 gun donguyle 4gun suruyor) hamile kalma olasiligi nedir? bir hafta var adetime ama okuduklarim beni mahfetti..

nisanlimla bir seyler yasadik fakat tam anlamiyla birlesme olmadi.zaten hic yasamadim..bosalmada disa oldu ama ard arda yasadigimiz icin risk beni cok korkutuyor..halbuki o da 30 yasinda adam riskli bir durumun icine beni sokmamistir herhalde.(farkinda olmadigim halde bosalma gibi )burada okuduklarim adetliyken bile hamile kalanlar adetten birgun sonra kalanlar birlesmeden hamile kalanlar..... ( kasiklarim sanciyo 15 gun once gogus agrilarm basladi normal gelmiyo ( 1 hafta bekleyemicem.evliler yardim edebilir mi

1- Sen farkında olmadan nasıl boşalacak?

2- Hamileliğin şu durumda kesin olur/şu durumda kesin olmaz diye bir kaidesi yok.

En net çözüm test yaptırmak.

tam birleşme olmadı diyosun ama hamilemiyim diye soruyosun.Altından kalkamayacağınız işlere girmeseniz ne güzel olur
Cunku forumda okudum yalniz bosalmayla bile hamile kalanlar varmis :/ ki bende oyle bir durumda yok ama o sivida bile risk ar deniliyor

Valla ben günaşırı tam ilişki ile hamile kalamadım sen bu şekilde kalırsan atacağım kendimi balkondan :) şaka Biyana olmaz bişey rahat ol ve uslu dur :)
Tesekkur ederim dugune kadar cidden son :)

çok düşük bir ihtimal canım.psikolojini bozup adet düzenini sarsma bence.rahat ol yoktur bi şey 2-3 gün sonra erken gebelik testleri var onlardan yap çıkar.benim gebeliğim erken gebeliktestiyle 5 gün önce çıkmıştı.

Erken gebelik testi bu bildigimiz idrar testleri gibi ya ebe arkadasimda var da utanctn soramiyorm kimseye

Vay arkadaş, milletin sevgilisi kocası ceketini atıyo hamile kalıyor
Biz kaç senedir bir amuda kalkmadık olmadı olmadı
Yetkililere sesleniyorum bu böyle olmaz
Umarim degilimdir tabii benim ki soru bende bi suru sey okudum hep ohtimal var demekki ki benim durumumda adetim yeni bitmisti

Tam birlesme olmadysa niye hamile ihtimali olsunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…