asiklarim sanciyo 15 gun once gogus agrilarm basladi normal gelmiyo
Cunku forumda okudum yalniz bosalmayla bile hamile kalanlar varmis :/ ki bende oyle bir durumda yok ama o sivida bile risk ar deniliyortam birleşme olmadı diyosun ama hamilemiyim diye soruyosun.Altından kalkamayacağınız işlere girmeseniz ne güzel olur
Tesekkur ederim dugune kadar cidden son :)Valla ben günaşırı tam ilişki ile hamile kalamadım sen bu şekilde kalırsan atacağım kendimi balkondan :) şaka Biyana olmaz bişey rahat ol ve uslu dur :)
Bu gebelik testini gecikme olursa mi yapmam lazim adet olmama 1 hafta var yapsam sonc alirmiyimbu belirtiler için biraz erken sanki. psikolojik olmasın?
bi test yapıp içinizi rahatlatın.
Bu gebelik testini gecikme olursa mi yapmam lazim adet olmama 1 hafta var yapsam sonc alirmiyim
çok düşük bir ihtimal canım.psikolojini bozup adet düzenini sarsma bence.rahat ol yoktur bi şey 2-3 gün sonra erken gebelik testleri var onlardan yap çıkar.benim gebeliğim erken gebeliktestiyle 5 gün önce çıkmıştı.Tam bir birlesme olmadan adetten bir gun sonra(21 gun donguyle 4gun suruyor) hamile kalma olasiligi nedir? bir hafta var adetime ama okuduklarim beni mahfetti..
nisanlimla bir seyler yasadik fakat tam anlamiyla birlesme olmadi.zaten hic yasamadim..bosalmada disa oldu ama ard arda yasadigimiz icin risk beni cok korkutuyor..halbuki o da 30 yasinda adam riskli bir durumun icine beni sokmamistir herhalde.(farkinda olmadigim halde bosalma gibi )burada okuduklarim adetliyken bile hamile kalanlar adetten birgun sonra kalanlar birlesmeden hamile kalanlar.....( kasiklarim sanciyo 15 gun once gogus agrilarm basladi normal gelmiyo ( 1 hafta bekleyemicem.evliler yardim edebilir mi
sen bu sivri yorumlarinla dikkat cekmeye calismaya devam etKasımda kucağında canım
Erken gebelik testi bu bildigimiz idrar testleri gibi ya ebe arkadasimda var da utanctn soramiyorm kimseyeçok düşük bir ihtimal canım.psikolojini bozup adet düzenini sarsma bence.rahat ol yoktur bi şey 2-3 gün sonra erken gebelik testleri var onlardan yap çıkar.benim gebeliğim erken gebeliktestiyle 5 gün önce çıkmıştı.
Bu gebelik testini gecikme olursa mi yapmam lazim adet olmama 1 hafta var yapsam sonc alirmiyim
Al bendende okadar :) şekilden şekile giriyorum ilişki sorası ama yok :)Vay arkadaş, milletin sevgilisi kocası ceketini atıyo hamile kalıyor
Biz kaç senedir bir amuda kalkmadık olmadı olmadı
Yetkililere sesleniyorum bu böyle olmaz
Umarim degilimdir tabii benim ki soruVay arkadaş, milletin sevgilisi kocası ceketini atıyo hamile kalıyor
Biz kaç senedir bir amuda kalkmadık olmadı olmadı
Yetkililere sesleniyorum bu böyle olmaz
Tesekkur ederimgecikme olduktan sonra kan testi yaptır
Evet canım. Sana dert olan?sen bu sivri yorumlarinla dikkat cekmeye calismaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?