Hamilelik olasiligi

Eğer nişanlınız o sıvıyı sizden uzak tutamayacaksa birleşme olmasa bile kullanın şu kondumu.
Gebe kalmak da o kadar kolay değil. Millet g.tü tavana dikiyor seviştikten sonra gebe kalsın diye, siz şu halde hamileyseniz, madalya takmak lazım.
Muhtemelen değilsindir, adetin gecikirse bir kan testi yaptır, nişanlına da bir kutu prezervatif al.

bizim orda bi tabir var biraz kibarını yazim
poponun yemediği işlere bulaşma diye.
o hesap.

Bunu konusmadik yani emin degilm naptigini inan bende bilmiyorum o bi cok seyin bilincinde belki bise olmicagni dusundugu icin korunma geregi duymadi ama ben bilgisiz oldugum icin panikliyorum.oyle yapicam bekliyim bi adet gunumu

Bunu konusmadik yani emin degilm naptigini inan bende bilmiyorum o bi cok seyin bilincinde belki bise olmicagni dusundugu icin korunma geregi duymadi ama ben bilgisiz oldugum icin panikliyorum.oyle yapicam bekliyim bi adet gunumu
Öncelikle en büyük hatan bu.
Genç bir kadınsın. Hem kendi anatomini hem erkek anatomisini bilmen lazım. Eğer bilirsen böyle endişeler yaşamazsın. Kısa bir vikipedi araştırması bile sana istediğin bilgileri verir.
Öncelikle erkek nasıl boşalır, meni aktarımı nasıl olur, bunu bilmen lazım ki gebe kalıp kalmayacağını bilesin.
Kendi ovulasyon tarihini bileceksin. Bu en önemlisi.
İleride gebe kalmak istediğinde ya da korunmaya karar verdiğinde ya da bir hastalığın olup olmadığını anlamak istediğinde önemli bir bilgi.
Doktora gebelik için gittiğinde ilk bunu soracak sana.
Bunlar basit ve cinsel olgunluğa erişmiş her genç kızın/kadının bilmesi gereken temel bilgiler.
Geçmiş olsun, bu telaş yeter sana :) Endişe etme, gerçekten hamile kalırsan çok azimli bir sperme denk gelmiş olursun.

Adetten hemen sonra hamile kalinamicagni yeni donem icin bunyenin kendini hazirladigini ve duzenli adet goren bir kadinin bu sekilde hamile kalamocagni biliyorum ama oyle seyler okudum ki bende sasirdim ya yalan ya dogru bilmiyorum ama yanlis bilgikirliligi dolasiyo ortalikta.adet sonrasi hamile kalanlar ne ara yumurtluyo mesela bunu yazarken duzensiz adet gordugnude belirtmeleri lazim.kiz adetliydm hamilr kaldm birlesme olmadi diyo bosalmayla kalms anlatmis cok etkilendm yoksa o kadr degil o kadrni biliyorm sadece yasamadm tecrubem yok

Eger hamileysen kendinle gurur duy doga ustu yeteneklerin var demekki

Hamile olup olmadığını öğrenince bize de haber ver :)

İçine çok az da olsa sperm kaçtıysa ve yumurta hazırsa hamile kalman normal. Akıl vermek haddime değil ama bu da size ders olsun.

İçine çok az da olsa sperm kaçtıysa ve yumurta hazırsa hamile kalman normal. Akıl vermek haddime değil ama bu da size ders olsun.
Regldn bir gun sonra yumurta hazir degldr sanirim bu sekilde hamile kalanlar adet duzensizligi yasayanlar olsagerek

Birleşme ve boşalma olmamış çok düşük ihtimal hamilelik.
Siz yine de adet gününüzü bekleyin. Bu arada adetiniz düzenli mi?
Bi arkadaşın dediği gibi erken gebelik testi alın adetiniz gecikirse ilk gün deneyin normal testler içi yaklaşık bi hafta gecikme olması bekleniyor Ya beklememiş olursunuz..
Bize de haber ver :)

Adetim duzenlidir 4 gun suruyor cuma cumartesi olmam lazim

Eğer yanlışlıkla hamile kaldıysan sen ben ne yapayım kaç aydır uğraşıyoruz bebek için ama olmuyor eğer öyle bişe olursa banada örnek ver o şekil yapalım :)

Siz kaç yaşındasınız?
Daha dikkatli olun bundan sonra.
Nişanlı bir çift cinsellik yaşadığı için suclayanlara da pes...

evlenmeden önce inşallah hamile değilim evlendikten sonrada Allahım inşallah hamileyim ah ahh

Bu kadar korkuyordunuz madem ertesi gün hapı bari alsaydınız

Sorması ayıptır ama bu olay olalı kaç gün geçti? Eğer bir gebelik istemiyorsan ve daha 7 gün dolmadıysa ertesi gün hapı kullanabilirsin. Tabi tekrar söylüyorum 7 gün içinde kullanılıyor bu hap. Yoksa bekle adet gününü git kan testi yaptır

Siz kaç yaşındasınız?
Daha dikkatli olun bundan sonra.
Nişanlı bir çift cinsellik yaşadığı için suclayanlara da pes...
25 canim dikkate almiyorum o kesimi pek sadece tecrubeli arkadaslar vardr bosuna mi stres yapiyorm diye actim konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…