Hamilelik olasiligi

29 ocakta hastalandim 2 subatta bunlar oldu 1 gun sonra.simdi 6 gun var hastalanmama :/

tam birlesme oldugu halde bile olmuyor hemen oyle sanmıyorum hamile kaldıgını

Korkma canım neden korkuyorsun olmaz öyle m.etme sen sıkıntı da yapma
Psikolojikmidir nedir kasik agrim gogus agrim bitmedi aklimdan cikmiyo valla ne kotu sey vicdan olayi babamla konustukca kendimi kotu hissettim evlenene kadar yaklasmicm cidden

evet bende birkac defa suphelendim hatta belirtileride vardı ama sonucta hamile degilmisim:)
Biz birliktede olmadik ama spermin gitmis olma dusuncesi falan :/ siz evli halde kalmadysaniz kalmamisimdr herhalde :)

Kimmiş o hangi konu nerede yazmiş?
İlişkinin üzerinden 15 gün geçti ise test yapabilirsin.
Bildigimiz idrar testi dimi onuda denemedm gerci hic 2 subattaydi.burada okudum ya adetliyken hamile kalanlar :) birgun sonra kalanlar ustune bosalmayla kalanlar :))) bi aratin konu basliklarina neler var

Biz birliktede olmadik ama spermin gitmis olma dusuncesi falan :/ siz evli halde kalmadysaniz kalmamisimdr herhalde :)
gitmez oyle:) o kadar kolay olmadıgını evlenince anlıyor insan sanırım bakiresinizde ozaman daha da zor bu durumda hamile kalmak

gitmez oyle:) o kadar kolay olmadıgını evlenince anlıyor insan sanırım bakiresinizde ozaman daha da zor bu durumda hamile kalmak
Aynen oyle simdi sen bakire degilsin artik diyenler cikacak agzimo acmadim o yuzden :)))

Bildigimiz idrar testi dimi onuda denemedm gerci hic 2 subattaydi.burada okudum ya adetliyken hamile kalanlar :) birgun sonra kalanlar ustune bosalmayla kalanlar :))) bi aratin konu basliklarina neler var
Gebelik topiğinde çok zaman geçirdim ben hamile kalmak sandiğiniz kadar kolay değil ben 9 ay ovü testi ile kalamadım. Kan testi yaptirin en kesin sonuç.

Psikolojikmidir nedir kasik agrim gogus agrim bitmedi aklimdan cikmiyo valla ne kotu sey vicdan olayi babamla konustukca kendimi kotu hissettim evlenene kadar yaklasmicm cidden
Canim benim sıkıntı yapma lütfen bak emin ol ne kadar fazla stres o kadar insan kötü oluyo geçen ay bende piskljkmen hamilelik sendromuna girdim ama baktım yok hasta oldum ama bu ay yine deniyoruz inşallah olur yani burda sana bahsetmek istediğim sıkıntı stres yapma

Birleşme olmadı diyorsunuz ben farkında olmadan boşalmış mıdır diyorsunuz?
Anlam veremedim.

Ben adetim bittikten 1 gün sonra hamile kalmışım. Olur yani

Birleşme olmadı diyorsunuz ben farkında olmadan boşalmış mıdır diyorsunuz?
Anlam veremedim.
Icimde olmadan yasadk biseyler bosalmadi ama ondan ben emin olamam ki soramiyorumda o islaklk hissi benden mi ondan mi kaynakli bilmiyorm neyse

29 ocakta hastalandim 2 subatta bunlar oldu 1 gun sonra.simdi 6 gun var hastalanmama :/
Eğer çok kafana takılıyor ise kan testi taptir ama sanmıyorum hamile oldugunu amannn olsada boşver nişanlı degilmisin? Yakında evleneceksin millete ne? Yabancıyla yapmadın ya ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…