Korkma canım neden korkuyorsun olmaz öyle m.etme sen sıkıntı da yapma25 canim dikkate almiyorum o kesimi pek sadece tecrubeli arkadaslar vardr bosuna mi stres yapiyorm diye actim konuyu
29 ocakta hastalandim 2 subatta bunlar oldu 1 gun sonra.simdi 6 gun var hastalanmama :/Sorması ayıptır ama bu olay olalı kaç gün geçti? Eğer bir gebelik istemiyorsan ve daha 7 gün dolmadıysa ertesi gün hapı kullanabilirsin. Tabi tekrar söylüyorum 7 gün içinde kullanılıyor bu hap. Yoksa bekle adet gününü git kan testi yaptır
Psikolojikmidir nedir kasik agrim gogus agrim bitmedi aklimdan cikmiyo valla ne kotu sey vicdan olayi babamla konustukca kendimi kotu hissettim evlenene kadar yaklasmicm ciddenKorkma canım neden korkuyorsun olmaz öyle m.etme sen sıkıntı da yapma
Siz evlimisinz :)tam birlesme oldugu halde bile olmuyor hemen oyle sanmıyorum hamile kaldıgını
evet bende birkac defa suphelendim hatta belirtileride vardı ama sonucta hamile degilmisim:)Siz evlimisinz :)
Kimmiş o hangi konu nerede yazmiş?O kadar zor degil gibi burada yazilanlari okusaniz :) kiz adetliyken birlesme olmadan uzerine bosalmasiyla olmus :/
Biz birliktede olmadik ama spermin gitmis olma dusuncesi falan :/ siz evli halde kalmadysaniz kalmamisimdr herhalde :)evet bende birkac defa suphelendim hatta belirtileride vardı ama sonucta hamile degilmisim:)
Bildigimiz idrar testi dimi onuda denemedm gerci hic 2 subattaydi.burada okudum ya adetliyken hamile kalanlar :) birgun sonra kalanlar ustune bosalmayla kalanlar :))) bi aratin konu basliklarina neler varKimmiş o hangi konu nerede yazmiş?
İlişkinin üzerinden 15 gün geçti ise test yapabilirsin.
gitmez oyle:) o kadar kolay olmadıgını evlenince anlıyor insan sanırım bakiresinizde ozaman daha da zor bu durumda hamile kalmakBiz birliktede olmadik ama spermin gitmis olma dusuncesi falan :/ siz evli halde kalmadysaniz kalmamisimdr herhalde :)
Aynen oyle simdi sen bakire degilsin artik diyenler cikacak agzimo acmadim o yuzden :)))gitmez oyle:) o kadar kolay olmadıgını evlenince anlıyor insan sanırım bakiresinizde ozaman daha da zor bu durumda hamile kalmak
Gebelik topiğinde çok zaman geçirdim ben hamile kalmak sandiğiniz kadar kolay değil ben 9 ay ovü testi ile kalamadım. Kan testi yaptirin en kesin sonuç.Bildigimiz idrar testi dimi onuda denemedm gerci hic 2 subattaydi.burada okudum ya adetliyken hamile kalanlar :) birgun sonra kalanlar ustune bosalmayla kalanlar :))) bi aratin konu basliklarina neler var
bu da seni baglar kimseyi ilgilendirmez bosver diyecek olanlarıda:)Aynen oyle simdi sen bakire degilsin artik diyenler cikacak agzimo acmadim o yuzden :)))
Bence siz boş yere vesvese yapmışsınız psikolojik olarak da hamilelik belirtileri falan yaşayabilirsinizCok ciddiye almadim basta nisanlimda rahat olunca tabii uzaklastik beni korku sardi
Canim benim sıkıntı yapma lütfen bak emin ol ne kadar fazla stres o kadar insan kötü oluyo geçen ay bende piskljkmen hamilelik sendromuna girdim ama baktım yok hasta oldum ama bu ay yine deniyoruz inşallah olur yani burda sana bahsetmek istediğim sıkıntı stres yapmaPsikolojikmidir nedir kasik agrim gogus agrim bitmedi aklimdan cikmiyo valla ne kotu sey vicdan olayi babamla konustukca kendimi kotu hissettim evlenene kadar yaklasmicm cidden
Icimde olmadan yasadk biseyler bosalmadi ama ondan ben emin olamam ki soramiyorumda o islaklk hissi benden mi ondan mi kaynakli bilmiyorm neyseBirleşme olmadı diyorsunuz ben farkında olmadan boşalmış mıdır diyorsunuz?
Anlam veremedim.
Eğer çok kafana takılıyor ise kan testi taptir ama sanmıyorum hamile oldugunu amannn olsada boşver nişanlı degilmisin? Yakında evleneceksin millete ne? Yabancıyla yapmadın ya ;-)29 ocakta hastalandim 2 subatta bunlar oldu 1 gun sonra.simdi 6 gun var hastalanmama :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?