ben bu ay adet olduğum tarihe göre tekrar bana bakmanı rica edicem . acaba doğum tarihinde doğum saati de önemli mi ? yoksa saatin bir önemi yokmu ? çok soru soruyorum ama küçük de olsa hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorum. bu arada benim ilk çocuğum için tahminin doğru çıktı . kısmet hayırlısıyla ikinci de bakalım ne olacak.
canım bunda hamilelğim farklı amaa bende bunda hiç kusmadımmm hatta midem bile bulanmadı
doktora gidip görmezsemm hamile gibii bile hissetmiyorum kendimii
kızlarımdaa hergünnnn ağlardımm midem bulanıyooo diyee
dolap kokularıı beni öldürürdüüü
bundaa çok rahatım amaa seninn erkekde miden bulanmışş belkii kızdır bebişim bilmiyorummm hayırlısıı artıkk
ama gönlüm erkekden yanaa 2 kızım var çünkü
sanırım öğretmensin . bende öğretmenim . meslektaşız yani:CüvCüv:
Matematİk bana bakmadın daha cevap beklİyorum
23 kasım 1978 benİm dt
29 nİsan 1976 eŞİmİndt
30 nİsan 2002 sat 13 nİsan yumurtlama hadİ bak bakalım cİnsİyet tutacak mı?
Sana zahmet bİrde Şİmdİkİne bak 7 nİsan son adet 19nİsan yumurtlama yer tÜrkİye
Şİmdİden teŞekkÜrler
canım ovulasyon gününü yazar mısın?AŞAĞI YUKARI TAHMıN EDERSıN.ayrıca eğer biliyorsan hamileyken bulunduğun ülkenin saat dilimi,bilmiyorsan ülkenin adını yaz ben bulurum.eğer amerika gibi büyük bi ülkedeysen eyaletin adı lazım....
4,5,6,7 mayıs erkek
13-19 haziran erkek(aradaki günlerde dahil)
10-11-12 temmuz erkek + dolunay erkek olması için daha i
2-7 ağustos erkek dolunay
canim ben hep 28 günde adet görüyorum gün sasmaz yani:) bu ay icin ovulasyon günün 22 mayis.bu arada isvicre`de yasiyorum.hamileyken de tam günü hatirlamiyorum(ama dogum icin verilen tarih 9 mart 2008 di.son adeti bulmak icin bir hesap vardi geriye dönük ama unuttum nasil hesaplandigini .ama 17 haziran 2007 ovulasyon günün olabilir.neyse artik.simdi bu ay mayisa kiz bebek icin bir hesaplama yaparsan sevinirim.
su yumurta aki olayini biraz aciklarmisin rica etsem o linke baktim az cok bir sey anladim ama videolardan yazilanlarin cevirisi anlasilmiyo tam.birde kadinin igne iplikle baktigi cinsiyet tahmini mi?yuvarlaksa erkek düz gidince mi kiz??su yumurta akini hangi cinsiyetin yüzdeligini arttirmak icin uyguluyolar?yumurta oda sicakligindami durcak anlatirsan sevinirim:ecrin_bebek:
13 19 haziran ve
10-11-12-temmuzda erkek olması değil o tarihlerde benim hamile kalmam bile imkansız
çünkü tam benim regl günlerime denk geliyor
bir yanlışlık oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?