Doğuma Hazırlık Hamilelik Öncesi Cinsiyet Seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben bu ay adet olduğum tarihe göre tekrar bana bakmanı rica edicem . acaba doğum tarihinde doğum saati de önemli mi ? yoksa saatin bir önemi yokmu ? çok soru soruyorum ama küçük de olsa hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorum. bu arada benim ilk çocuğum için tahminin doğru çıktı . kısmet hayırlısıyla ikinci de bakalım ne olacak.

doğum saatin önemli değil...
ama doğum tarihlerinizin (eşininde)doğru olması lazım

canım bide adet tarihini tekrar yazar mısın,bide ne zaman ilişki için müsait oluyosun onu da yaz bakayım hemen.okula gitmem lazım....

bide hiç bi ayrıntıyı kaçırmak istemiyorsan sanaşunu söyliyim mutlaka vajinal duşu yap.
araştırmalar artık x ve y spermlerinin aynı hızda ve aynı ömürde oluğunu gösteriyor.(ilgilenirsen link verebilirim)

artık yapılabilecek vajinanın ph ını 9 lara çıkarmak.sodyum bi karbonatla sanırım 8 e kadar çıkıyo.kadınlar bunu yumurta akı ile yapıyolar,yırtdışında.bi araştır istersen

bendeağustosta yada kasım Alah nasip ederse hamile kalmak istiyorum....:ecrin_bebek:

canım bilgiler için sağol . link verirsen sevinirim. ben 13 ya da 14 mayısta adet olucam. kesin olunca tarih yazayım öyle bak . birde vajinal duşu ben karbonatla duymuştum . yumurta akını anlatırmısın?

bende mayıs - haziran - temmuz bu aylardan birinde kalmak istiyorum ama bakalım kısmet . tabi dediğim gibi herşeyi araştırmak istiyorum . bilgilerini paylaşırsan sevinirim

aklıma takıldı vajinal duş hamile kalmayı zorlaştırıyor diye okumştum burda . yumurta akını ayrıntılı anlatırmısın ?

canım tamamdır eğer farklıysa kızlarından bebişte farklıdır erkektir yani eşimin yakını çinsiyet değişince aşermede değişir demişti bana kızımda rahattım bunda çok kusuyorum demiştim tamam demişti değişiktir bu demişti ondan sordum. seninkide değişikmiş ikili testte doktorda deneyimliyse benzetir sağlıklı bir oğluşun olsun inşallah.

Matematık bana bakmadın daha cevap beklıyorum
23 kasım 1978 benım dt
29 nısan 1976 eŞımındt
30 nısan 2002 sat 13 nısan yumurtlama hadı bak bakalım cınsıyet tutacak mı?
Sana zahmet bırde Şımdıkıne bak 7 nısan son adet 19nısan yumurtlama yer tÜrkıye
Şımdıden teŞekkÜrler

sanırım öğretmensin . bende öğretmenim . meslektaşız yani:CüvCüv:

evet öğretmenim ,branşçıyım,lise matematik.....

şimdiiiii...yumurta akı ile ph yükseltmek için:

tryingtoconceive.com/eggwhites (link veremiyorum ben sen böyle yaz arattır googledan hemen çıkıyor)

burda hem yöntemi var ayrıntılı hem yapan ve başaranların hikayeleri...

ayrıca ; sen adet ol ondan sonra bakarız.şimdi ben öğretmen arkadaşların 2 tanesine daha baktım bu gün bakalım tutacak mı:jeyyar:

bengü sana baktım aslında ama bilmiyorumkismile çok geniş olasılıklar çıktı.

iki çocuğunda da ilişkiye girdiğiniz tarihi de yazar mısın....aşağı yukarı bi tarih verebilirsin sanırım..

evet canım biri 13 ve 15 mayıs 2002(ilişki tarihi) bunun cinsiyeti ne çıkıyor sen yaz bende adını yazayım
şimdiki hamileliğim 19 ve 21 nisan 2010 (ilişki tarihi) bekliyorum canım iyi geceler

canim ben hep 28 günde adet görüyorum gün sasmaz yani:) bu ay icin ovulasyon günün 22 mayis.bu arada isvicre`de yasiyorum.hamileyken de tam günü hatirlamiyorum(ama dogum icin verilen tarih 9 mart 2008 di.son adeti bulmak icin bir hesap vardi geriye dönük ama unuttum nasil hesaplandigini .ama 17 haziran 2007 ovulasyon günün olabilir.neyse artik.simdi bu ay mayisa kiz bebek icin bir hesaplama yaparsan sevinirim.

Son düzenleme:
su yumurta aki olayini biraz aciklarmisin rica etsem o linke baktim az cok bir sey anladim ama videolardan yazilanlarin cevirisi anlasilmiyo tam.birde kadinin igne iplikle baktigi cinsiyet tahmini mi?yuvarlaksa erkek düz gidince mi kiz??su yumurta akini hangi cinsiyetin yüzdeligini arttirmak icin uyguluyolar?yumurta oda sicakligindami durcak anlatirsan sevinirim:ecrin_bebek:

canım verdiğin linke baktım . ama tam anladığımı söyleyemeyeceğim . bildiğimiz yumurtanın akını vajene dökücez mi? bu işlemi ne zaman yapıcaz ? yani yumurtlama günü mü yapılacak ? bir de bu işlemden ne kadar zaman sonra ilişki olucak ? bu işlem vajen ph ını yükseltmek için mi yapılıyor ? okuduğum kadar ve anladığım kadarıyla ağrı oluyor sanırım . acaba bu işlem enfeksiyon riskini artırır mı ? çok soru sordum canım ama daha önce de dedim ya iyice araştırmak istiyorum. verdiğin bilgiler için şimdiden teşekkürler...

canım bir de yumurta akı hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor ? yoksa erkek bebek olasılığını m ı artırıyor ? lütfen paylaşırsan sevirim.

4,5,6,7 mayıs erkek
13-19 haziran erkek(aradaki günlerde dahil)
10-11-12 temmuz erkek + dolunay erkek olması için daha i
2-7 ağustos erkek dolunay

13 19 haziran ve
10-11-12-temmuzda erkek olması değil o tarihlerde benim hamile kalmam bile imkansız
çünkü tam benim regl günlerime denk geliyor
bir yanlışlık oldu sanırım

21-22-23 mayıs kız
mayıs ayında pek kız zamanı yok.senin veeşininde hep erkek çıkıyo ya canım,uğraştırdı beni..bende temmuzu da yazıyım dedim
temmuz ayında 7 -8-9-10-11 temmuz

valla iğne ipliği bilemiycem ben:hulya:

yumurta akını da şöyle anlatmaya çalışıyım:
15 -20 adet yumurtanın kabukları sabun ve su ile güzelce yıkanır.daha sonra bu yumurtalar buzdolabında 2 hafta bekletilir.2 hafta sonra yumurtalar sperm dostu bir yapışkan sıvı üretir.buzdolabından yumurtalar çıkarılır. oda sıcaklığında bir saat bekletildikten sonra ilşkiden hemen önce yumurta kırılır,akı ayrılır.akının ph ı ölçülür.Eğer ph ı 9 dan düşükse bize yaramaz.9 ve 9 dan büyükse yumurta akı vajinaya yerleştirilir.ayrıca;kırılan yumurta ağzı açık 5 dk dan fazla beklememeli......

evet şimdi yumurtadan bakteri kapacağını düşünen arkadaşlar(salmonella gibi) bildiğim kadarıyla yumurtanın kabuğunda var bakteriler;içinde değil....

ayrıca bunu yinde tehlikeli görüyorsanız,pastorize yumurtalar satılıyor(ben istanbulda carrefour da görmüştüm.artık büyük marketlerin hepsinde var.onunla da aynı işlemi yapbilirsiniz)

umarım açıklayıcı olmuştur...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
13 19 haziran ve
10-11-12-temmuzda erkek olması değil o tarihlerde benim hamile kalmam bile imkansız
çünkü tam benim regl günlerime denk geliyor
bir yanlışlık oldu sanırım

yanlışlık yok canım.ben olasılıklı olan tüm günleri hesapladım .Artık sen uygun olmayan günleri çıkarırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…