inşallah canım inşşşş sağlıklı-sıhhatli oğlun olsun diye canı gönülden dua ediyorum senin için canım arkadaşımm inşşşş hayırlısı ile :Saruboceq: olumunekankayizsmilearkadaslr benımde 3 kızım var dunyalar tatlısı ama
bıde oglumun olmasını cok ıstıyom bırsey deneypde oglu olan varsa allah rızası ıcın paylassın cok ıstıyorum rabbımdennnnnnnnnnnn
merhaba matematik benim içinde hesaplarmısın biz ikinciyi istiyoruz bi kızımız var benim dğm trhm 15/03/1981,eşim 22/03/1979, sat 03/05/2010 şimdiden teşekürler
Canım evet erkek istiyoruz Haziran için erkek tarihleri nezaman olarak bakarmisin sadece 6-12 degilde Haziran için hepsini rica edicektim.. Olurda aşılama olmazsa diger tarihleride denemek istiyorum çok teşekkür ederim ALLAH gönlüne göre versin ins:)
matematik,,
banada bakarmisin canim benimde iki tane bebegim var bakalim dogrulugunu test edelim bende.
dog:12 nisan1980
esim:20 temmuz 1979
ilk bebegim icin adet tarihim 9 subat 2006 (iliski tarihi veremiycem,cok zaman gecti aradan)
ikinci bebegim icin son adet tarihi 22 haziran 2009(iliski tarihi 2 yada 6 temmuz 2009)
canım bende de dogrulugunu test edebılırz
d.tarıhım 18.09.1983
esımın 02.04.1983
sat 23.09.2009
ovulasyonda 7.10.2009
unutmadan turkıye gebelık yerım
adettein bittkten sonra ilşki oldu ise;yani 1 -10 ekim arası ise kızın;
14ekim ile 24 ekim arası olduysa oğlun olmuştur canım....
(ilişki tarihini verseydin daha net cevaplardım.)
canım A.b.d desin sanırım hangi saat dilimindesiniz bilmiyorum....malum orda saatler farklı farklı....
canımcım haziran için uygun sadece o günler var. yerimseniben
berracım ilacım ismini vericektin hala bekliyorum canım ya...fitilin adı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?