Doğuma Hazırlık Hamilelik Öncesi Cinsiyet Seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaslr benımde 3 kızım var dunyalar tatlısı ama
bıde oglumun olmasını cok ıstıyom bırsey deneypde oglu olan varsa allah rızası ıcın paylassın cok ıstıyorum rabbımdennnnnnnnnnnn
inşallah canım inşşşş sağlıklı-sıhhatli oğlun olsun diye canı gönülden dua ediyorum senin için canım arkadaşımm inşşşş hayırlısı ile :Saruboceq: olumunekankayizsmile

merhaba matematik benim içinde hesaplarmısın biz ikinciyi istiyoruz bi kızımız var benim dğm trhm 15/03/1981,eşim 22/03/1979, sat 03/05/2010 şimdiden teşekürler

haziranda uygun olan günler geçmiş onları yazmıyorum.
20,21,22,23,24 temmuz
12,13,14,15,16,17,18,19,20,21 ağustos
16,17,18 eylül..............

canımcım haziran için uygun sadece o günler var. yerimseniben

canım A.b.d desin sanırım hangi saat dilimindesiniz bilmiyorum....malum orda saatler farklı farklı....

canım bende de dogrulugunu test edebılırz
d.tarıhım 18.09.1983
esımın 02.04.1983
sat 23.09.2009
ovulasyonda 7.10.2009
unutmadan turkıye gebelık yerım

canım bende de dogrulugunu test edebılırz
d.tarıhım 18.09.1983
esımın 02.04.1983
sat 23.09.2009
ovulasyonda 7.10.2009
unutmadan turkıye gebelık yerım

adettein bittkten sonra ilşki oldu ise;yani 1 -10 ekim arası ise kızın;

14ekim ile 24 ekim arası olduysa oğlun olmuştur canım....

(ilişki tarihini verseydin daha net cevaplardım.)

canım ya bana daha önce 9 haziran son çeyrek ay erkek şansını arttırır yazmıştın . tekrar bakınca haziran temmuz eşin ve senin için erkek bebeğe çok uygun değil yazmışsın . bana mayıs için tarih verirmisin uygunsa

[/B]
berracım ilacım ismini vericektin hala bekliyorum canım ya...fitilin adı canım

selam berra arkadasin baska bir topige yazdigi yerden kopyaladim ilacin ismini buraya yapistiriyorum.

berra10 kullanıcısından alıntı
evet açıkça söyledim canım doktorum zaten tanıdığım biri o yüzden yadırgamadı . potasyum hapı adet düzenini bozabiliyormuş . bu yüzden potasyum kullanma dedi. verdiği vaginal tabletin adı vagi c .

teşekürler matematikciğim biz bu ay denedik olursa tabi bide ona bakarmısın mayısın 16sında bide 18inde, erkek istiyoruz tabi başta sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunda

peki ne zaman kullanılmalıymış..berracım okumuyormusun canım ya cevabını bekliyoruz.adetliykenmi yumurtlama dönemindemi ne zaman...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım .matematik senin yazdığın yazılar ilgimi çok çekti bende yardım istiyorum senden benim doğum tarihim 21.12.1979 eşimin ki 15.12.1974 sat 5 mayıs bir kızım var bir erkek bebek istiyorum Allah izin verirse temmuz da hamile kalmayı düşünüyorum bana erkek için beraber olabiliceğim günleri de hesaplar mısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…