Doğuma Hazırlık Hamilelik Öncesi Cinsiyet Seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam ben daha önce yazmıştım .
benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979
eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
son adet tarihim 15 / 05 / 2010 . canım bu ay , haziran ya da temmuzda mamile kalmak istiyorum . 6 yaşında bir kızım var . ikinci hayırlısıyla erkek olsun istiyoruz ama hayırlısı. bana tekrar bakarmısın? teşekkürler.
birde önceki sayfalarda yumurta akında bahsetmiştin. bunu kullanan bir tanıdığın var mı? uygulama kolay oluyormu?bir de uygulamadan ne kadar süre sonra ilişki olucak ?teşekkürler.

arkadaşlar doktordan aldığım bir bilgiyi paylaşmak istedim . vajen ph ını artırmak için vajinal bir tablet verdi doktor . kullanıp tekrar kontrole gidicem.

arkadaşlar doktordan aldığım bir bilgiyi paylaşmak istedim . vajen ph ını artırmak için vajinal bir tablet verdi doktor . kullanıp tekrar kontrole gidicem.

canım merhaba,bu bahsettiğin tableti niçin verdi doktor,bir rahatsızlık için mi,yoksa erkek bebişe yardımcı olmak için mi?

berracım özelden yazdım ama bizlerede yardımcı olursun umarım...bebek planı yapan arkadaşlarda faydalanmış olur..nasıl kullanılıyor.kaç gün kullanılıyor bunlarıda yazarsan canım çok seviniriz:))))))))))

berracığım,doktoruna bu konuyu nasıl açtın ne gibi bir yöntem uygulayacak anlatırmısın,birde ilacın ismini rica etsem özelden::))))))zahmet olmazsa canım..

matematikçim mrb..ya zahmet olmassa banada bakabilrmisin? eşim 23/ 08 /1983 ben 07 /09 /1986 s.a.t 01 / 05 /2010 türkiyede yaşıyorum bu ay ve haziran için bakarmsın?haziranda aşılamam varda...

ancak zaman bulabildim bakabilmek için.kusura bakma canım.
senin ve eşininde aynı zamanda erkek ağırlıklı pek zamanınınız yok haziran temmuz için.Bulabildiklerim:

haziran 24- 29 arası
30 haziran - 6 temmuz arası .....

matematikçim mrb..ya zahmet olmassa banada bakabilrmisin? eşim 23/ 08 /1983 ben 07 /09 /1986 s.a.t 01 / 05 /2010 türkiyede yaşıyorum bu ay ve haziran için bakarmsın?haziranda aşılamam varda...

6 -12 haziran arası erkek için soruyosun sanırım..........

merhaba matematik benim içinde hesaplarmısın biz ikinciyi istiyoruz bi kızımız var benim dğm trhm 15/03/1981,eşim 22/03/1979, sat 03/05/2010 şimdiden teşekürler

merhaba matematikk.senin yöntem nasıl bişeyy.yani travetle aynı yöntemimi deniyorsunuzbmerak ettim ..benimde iki kızım var kısmetse üçüncü için bakıp bilgi ediniyorumm..

yok canım ya teravetin yntemin bimiyorum.ben baktığım yöntemi palaşacağım zaten ama 1 haftadır tatildeydim.site ingillizce.açıklamaları yazıp başlık açacağım inşallah en yakın zaman da.

ben seni okumuştum ,çatlama sonrası ilşkiyle kızın olmuştu değil mi? senden bi iyilik istesem senin ve eşinin doğum tarihlerini ve ilşki gününün tarihini verir misin ?bakalım benim yöntem de kızına kız diycek mi:))) diğer takvimler tutmamış senin değil mi?

6 -12 haziran arası erkek için soruyosun sanırım..........

Canım evet erkek istiyoruz Haziran için erkek tarihleri nezaman olarak bakarmisin sadece 6-12 degilde Haziran için hepsini rica edicektim.. Olurda aşılama olmazsa diger tarihleride denemek istiyorum çok teşekkür ederim ALLAH gönlüne göre versin ins:)

matematik,,
banada bakarmisin canim benimde iki tane bebegim var bakalim dogrulugunu test edelim bende.
dog:12 nisan1980
esim:20 temmuz 1979
ilk bebegim icin adet tarihim 9 subat 2006 (iliski tarihi veremiycem,cok zaman gecti aradan)
ikinci bebegim icin son adet tarihi 22 haziran 2009(iliski tarihi 2 yada 6 temmuz 2009)

arkadaslr benımde 3 kızım var dunyalar tatlısı ama
bıde oglumun olmasını cok ıstıyom bırsey deneypde oglu olan varsa allah rızası ıcın paylassın cok ıstıyorum rabbımdennnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…