evet canım biri 13 ve 15 mayıs 2002(ilişki tarihi) bunun cinsiyeti ne çıkıyor sen yaz bende adını yazayım
şimdiki hamileliğim 19 ve 21 nisan 2010 (ilişki tarihi) bekliyorum canım iyi geceler
canım
eğer ilşkiye 10 ile 17 i arasında girdiysen yüksek ihtimal ERKEK + dolunay+ hem eşinin hem senin tam erkek zamanın.
17-22 arasına yorum yapamıyacağım.sen kıza ,eşin erkeye meyilli.HAnginiz baskın geldi bilemiyorum....daha uzmanlaşamadımbilmiyorumkismile
ama Allahın izniyle 10-17 arası olduysa kesin ERKEK
Bende kızımda 9 ay istifra ettim.Sabah çıkardım öğlen doğuma gittim.Hiç midem bulanmıyor diyenlere inanmıyordum nasıl olur diye.Bu hamileliğimde de 1 kere istifra etmeyi bulantı bile olmadı.Midem yanmadı desem yeri çok nadir.Kızımda ise öldüm bittim.Herkes saçlanıyor ondan dedi. Bu kel olacak galiba.:1closedeyes:Neyse 2 hafta sonra kısmetse oğlum geliyor.Darısı başına...
tamam işte sen merak ediyosan sen aç.Hem bak sen oyun oynamışsın,msj sayın da artmış...
haydaaa ne bu asabiyet
ben sana kötü bişi demedimki
mesaj sayım az oldugu için konu acamıyorum dedin
bende bi alternatif sundum mesaj sayını arttırmak için.
yani başka konu acarsan ordan takip ederiz daha ii olur demeek istemiştim
ben bu tarz yöntemleri insanlarlar paylaşırken linkte veririm bana baglı olmadan istedikleri şekilde baksınlar diye
emin ol bu yöntemi bilsem konu acar linkde verirdim
senin gibi %100 emin olmadan veremem linki ayaklarına yatmazdım
kimse cahil degil burda.hiç bir yöntemin %100 dogru olmayacagını bilir zaten
yok canımm sanaa kötüü anlamdaa dememişş
ordaa takılıncaaa kısa kısa mesajlar yazılıyoo mesaj sayın artıyoo
ve sen özel mesaj hakkına sahip oluyorsunn birdeee konuu açabiliyosunn canımmm
canım tamamdır eğer farklıysa kızlarından bebişte farklıdır erkektir yani eşimin yakını çinsiyet değişince aşermede değişir demişti bana kızımda rahattım bunda çok kusuyorum demiştim tamam demişti değişiktir bu demişti ondan sordum. seninkide değişikmiş ikili testte doktorda deneyimliyse benzetir sağlıklı bir oğluşun olsun inşallah.
ya canım benimkinide hesaplarmısın hamileyim şuan dr.bi kız dedi bi erkek bakalım sende ne çıkacak benim d.t.20.03.1990 eşimin d.t 06.06.1981 son adet tarihim 22.01.2010 şimdiden tşklerŞunu söylemeyi unuttum: hamile kaldığınız yerin adını da yazın lütfen.mesela amerika,almanya,türkiye,.....Bu bulunduğunuz ülkenin saat dilimi için gerekli.siz biliyorsanız yazın.
ayrıca gün üzerinden hesap yaptığım için tam gün verirseniz çok iyi olur.yok bilmiyorsanız yaklaşık bir hesap yaparız.Büyük ülkelerde eyalet ismi verin yada kendiniz buluverin.
30 ocakla 5 şubat arası ama ultrasono göre bebegim 1 hafta büyük görünüyo dr. yumurtlama erken olmuş büyük ihtimal dedi yani adetten öncede olabilr düzensizdi çünkü. ayy böyle bi baksan çok sewinirim:dance::dance:yumurtlama tarihini ve ilşki tarihini de yazıver canım.....
21-22-23 mayıs kız
mayıs ayında pek kız zamanı yok.senin veeşininde hep erkek çıkıyo ya canım,uğraştırdı beni..bende temmuzu da yazıyım dedim
temmuz ayında 7 -8-9-10-11 temmuz
matematik iyi akşamlar ama senin site bende tutmadı benim oğlum var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?