Hamilelik öncesi doktor

brcbrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
60
0
86
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Ramazan sonrası yazın sonrasında hamilelik düşünüyorum. Öncesinde doktora gitmemi önerir misiniz? Gidersem bu ne zaman olmalı? Neler sormalıyım, ne gibi testler olmalı? Yapanlar veya yapmadığı için pişman olanlardan fikir istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Lütfen ilk gebeliğim olacak, biraz tedirginim

tabiki gitmelisin.planlı bir hamilelikte gitmemek yanlış olur.git bir muayene ol herhangi bir sorun var mı kist falan ona baktır .kan değerlerine baktır .ben öyle yaptım ocak ayında gittim çok şükür bir sorun çıkmadı nisan ayına kadar korundum folik asit içtim ayrıca kansızlık vardı biraz onun içinde demir içtim ki hala ikisini de içiyorum 5 ay oldu geçen ay ilk defa korunmadım olmadı inşallah bu ay olacak.sende muhakkak doktora git derim.hakkımızda hayırlısı olur inşallah:)

gitsende gitmesende moralini hep yüksek tut.tedirgin olma.. Allah istediğin zamanda nasip etsin inşallah..

eğer bebek istiyorsan mutlaka git. doktor yaşına, periot düzenine, yumurtalık rezervine, daha önce yaşamışsan eğer herhangi bir sağlık problemine göre bi yorum yapar. regl döneminin bitiminde git. yani kanaman bitince. o dönemde gidersen folikül var mı yok mu anlaşılır. rahim içi 3 lü çizgi muntazam mı ona bakıyor doktorlar. yani rahim duvarının bebeğin tutunabileceği kalınlığa gelmesi için gereken durum.

bence mutlaka git kafan rahat olur. sorun varsa erkenden önlemini alırsın, ayrıca merak ettiğin her şeyi de öğrenirsin...

Allah gönlüne göre versin...

cnım bnce gıtmelısın bende yenı dusunmeye basladım bebegı ve bır kadın doguma gorundum alttan muayene kan testlerı fln yapıldı hormon testı yptırmadım ama hersey normal oldugunu soyledı doktorum ve folik asite basladım.sen de gıt kı gebe kalmanı etkıleyecek olumsuzluklar varsa halledersın. örnegın bnm dr ye gıttıgımde akıntım oldugunu soyledı doktor ama bn hıssetmıyordum ne agrı ne sızı dışarı cıkan da yoktu oda bılıyorsun kı gebe kalmayı gecıktırır umarım yardımcı olabılmısımdır...

Öncelikle nerede takipli olacaksınız? doktor çok önemli bu konuda eğer Ankara'da yaşıyorsanız önereceğim çok iyi doktor var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…