Hamilelik öncesi gitmesi gereken 10 kilo için destek olacaklar buraya!! :)

nesnesly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
681
835
128
Herkese selamlaaar
Ben 27 yaşında 1 senelik evliyim. Birkaç ay sonra hamilelik düşünüyorum ama bu kilonun üzerine bir de gebelik olursa fil gibi olurum diye düşünüyorum :) Şu anda 70 kiloyum ve gitmesi gereken bir 10 kilom var. Araştırmalarım sonucu hurma diyetine rastladım, bugün başladım. Sabah 4 hurma 1 kase yoğurt, öğlen 6 hurma 1 kase yoğurt yedim. Bu diyetle 1 haftada 5 kilo veriliyormuş. Bakalım dayanabilecekmiyim?? Ayrıca fit in time'ın demosuna gittim, Salı günü de kaydımı yaptırıp başlicam.
Bana destek olmak isteyen, birlikte diyet yapıp motive olacağımız kişiler varsa beklerim :)
Haydi bayanlar birlikte başaralım

18 yaşındayım sana katilabilirimiyim bende 70 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum ayça kaybın diyetile baslamak istiyorum

18 yaşındayım sana katilabilirimiyim bende 70 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum ayça kaybın diyetile baslamak istiyorum

Çok sevinirim :) Destek oluruz birbirimize. Ben Ayça Kaya'nın kitabını almıştım kışın, 73.6'dan 70'e indim aslında devam etsem verirdim ama biraz yavaş veriliyor. Mantığı çok güzel, ne yersen ye sayarak ye :) Resmen yediklerimin günlüğünü tutuyordum :)

En mantıklı diyet bu geldi bana sağlıklı gibi :) yarin baslayabiliriz hemde sporla bence çok güzel olacak ikimizde 10 kilomuzi verebiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün tartıldım 69.5 çıktım Yarım kilo yarım kilodur, 70li rakamlar görmek sinirlerimi bozuyor. Tam gaz devam yılmak yok

Dün fit in time'a gittiğimde ölçümde 68.3 çıktım çok sevindim :) evde tartıldığmda 68.9 çıktım. Aradaki fark çok da önemli değil. Kilo verdiğimi hissettikçe mutlu oluyorum

işte bende bu haldeyim hamilelik öncesi kilo vermem lazım tam yerine geldim şu fit in time ı çok merak ediyordum anlatırmısın

işte bende bu haldeyim hamilelik öncesi kilo vermem lazım tam yerine geldim şu fit in time ı çok merak ediyordum anlatırmısın
Ramazanda demosuna gitmiştim. Bayramın bitmesini bekliyorum,yarın deslere başlıyorum. Özel kıyafetlerinden veriyorlar,üstüne ıslak bir yelek giydiriyorlar ve sizi kablolarla makineye bağlıyorlar. Vücudun tüm bölgelerine akım veriyorlar. Bu akımla kaslar harekete geçip 3-4 saat spor yapmışsın gibi oluyormuş. Akım verildikten sonra hareket edemeyeceğimi düşündm ama bir süre sonra alışılıyor. 10 dk. ısınma hareketleri, 10 dk cardio hareketleri yapılıyor. Son 5 dk yere yatıp bu sefer daha az akımlarla vücuda masaj akımı vererek streching yapıyorsun. Sonra bi bakmışsın ders bitmiş:) demo olduğu için çok ağır hareketler yapmadık ama pilates hareketleri fln yaptıracaklarmış derslerde. Biraz bacaklarımda ağrı oldu ve dik durma ihtiyacı hissettim bir hafta. Duruş bozukluklarını da düzenliyormuş. Derslere başladıktan sonra daha net bişeyler anlatabilirim sanırım :)

ücreti nasılmış peki?

O kısım birazcık tuzlu. Ders ücretleri 100 tl. 10-24-48lik paketleri var. Ben çok yüksek olanlarla ilgilenmedim hem maddi açıdan hem de vücuduma nasıl bir etkisi olacağına önce bir bakmak istedim. 10 ders+2 ders hediyeleri var 900 ama nakitte 765 tl.

hımm aslında 12 ders fena değil nasıl olacak acaba ihmal etme burayı ama seninleyim ona göre :)

Ben birkaç derse gittikten sonra yazarım yine buraya. Zaten tartıldıkça da buraya yazıorum. sende yediklerini kilo vermenin nasıl gittiğini yazarsan birbirimize destek oluruz. Hoş geldin tekrardan :)

Kızlar önceden yazmıştım ama misafirlerden dolayı fazla takipte kalamadım isterseniz bugunden baslayabiliriz yediklerimizi falan bir tartı günüde belirliyelim siz ne dersiniz fikri olan ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Holgeldin cnm tekrardan. Ben hurma diyeti yaptığım için yediklerim sadece hurma ve yoğurt :) Ama dün akşam çok acıktığım için bezelye ve yoğurt yedim. Yediklerini ve tartıldıkça tartıdaki değişiklikleri yazabilirsin canım. Destek oluruz böylece birbirimize

Dayanamıyorum her sabah tartılıyorum ben. Bu sabah 68,5 gördüm çok mutluyum :)

hamilelik öncesi beslenmen me çok önemli sadece hurma ve yoğurt yiyerek vücudunu sağlıksız bir hale getirebilirsin. belki de ilk aylarda kusma mide bulantısı olacak istediğin gibi yiyemeyeceksin vücudun dirençsiz kalacak.bence dengeli bir beslenme tarzı otuttur canım daha sağlıklı olur. bir de hiç beklemediğin anda hamile kalabilirsin eğer girdiğin cihaz tehlikeliyse ona da dikkat etmelisin. ben kesinlikle bu ay hamile kalmam dediğim bir anda kaldım

Evet aslında haklısın ama 70 kilo üstüne bir de hamilelik olursa daha çok depresyona girerim diye düşündüm. Bir an önce 60'a düşmem gerekiyor benim. En azından birkaç kilo verebilsem zaten daha düzenli bir beslenme düzeni oturtmaya çalışıcam. Hurmayı da çok araştırdım, içinde demir çinko ve birçok vitamin varmış. Vücut vitaminsiz kalmıyormuş. Fit in time'ın makinesi de rehabilitasyon için kullanılıyormuş. Zaten çok kısa bir süre içinde hamile kalamicam galiba, eşim daha kendini hazır hissetmiyormuş

Bu sabah tartıda 67,9'u gördüüm yuppiie mutluyum hurma diyetim çok aktif devam edemio maalesef artık acıkmaya başladım doymuorum. Bende o yüzden sabah ve akşam hurma yoğurt yiyip öğlen normal yemek yeme kararı verdim.

Bende bugün hurma alacağım inşaallah :) o diyete başlayacağım :) aynen bende 70den 60a düşüp hamile kalmak istiyorum :) nasıl diyetten memnun musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…