Hamilelik öncesi gitmesi gereken 10 kilo için destek olacaklar buraya!! :)

yapmış olduğun hurma diyeti tam olarak nasıl ilk sayfalarda yazdığın

yapmış olduğun hurma diyeti tam olarak nasıl ilk sayfalarda yazdığın
Sabah - öğle - akşam 1 kase yoğurtla yanında 10 hurma yeniliyor. Günde toplam 30 hurma yiyebiliyorsun. Ben yaz aylarında yaptım, hem ferahlatıcıydı hem de çok açlık hissetmedim. Sadece 1 hafta 10 günden fazla yapmak zararlı diye yazıyor internette.

canm demoya gidiyormusun halka bebek istediğin için zararlı olabilir bitki çayı içme ama yemeyi azaltıp yürüyüş yaparak zayıflayabilrisn

canm demoya gidiyormusun halka bebek istediğin için zararlı olabilir bitki çayı içme ama yemeyi azaltıp yürüyüş yaparak zayıflayabilrisn
Yok canım korunmayı bıraktığımız için her an ihtimal var. Zaten onlarda gelmeyin bişey olursa makineler zarar verebilir dediler son 2 dersim maalesef yandı karışımlı bitki çaylarını bıraktım, 2 aydan sonra ilk defa dün yeşil çay içtim. Hamile bir diyetisyen yeşil çayın zararı olmaz dedi ona güvendim :)

yeişlçay adet söktürüyor bende o yüzden korkuyorum bende bebek isityorum içiceksem de adetken sonraki 10 gün içiyorum daha sonra içmiyorum kendimce yöntemler geliştiyorum da.

yeişlçay adet söktürüyor bende o yüzden korkuyorum bende bebek isityorum içiceksem de adetken sonraki 10 gün içiyorum daha sonra içmiyorum kendimce yöntemler geliştiyorum da.
Bende ödem atsın diye içiyorum. 2 ay bişey olmasın diye içmedim ama kendimi psikolojik olarak kötü hissettim, sanki karnımda falan ödem var gibi. Yani umarım ödemdir

Bende ödem atsın diye içiyorum. 2 ay bişey olmasın diye içmedim ama kendimi psikolojik olarak kötü hissettim, sanki karnımda falan ödem var gibi. Yani umarım ödemdir

ödem değildir bebektir inşallah

ben çok uzun zaman bekledim sen beklemezsin inş
2 buçuk yılda hamile kaldım onuda kaybettik hala atlatamadım. hamilelik muhteşem bi duygu rabbim tüm kadınlara yaşatsın. bana sana ve tüm isteyenlere tez zamanda inşallah

Kaybın için çok üzüldüm canım, tez zamanda atlatırsın inşallah. Güzel duan için kooocaman yürekten bir AMİİİİN diyorum, hayırlı zamanda gelsinler inşallah :)

Ay çok güzel çok güzel çok güzel : D kesinlikle başlayacağım ben de. Hem de 24 seans alayım da hepten taş gibi olayım

Ay çok güzel çok güzel çok güzel : D kesinlikle başlayacağım ben de. Hem de 24 seans alayım da hepten taş gibi olayım
Valla canım sen bu istek ve azimle taş ötesi olursun :) Başladıktan sonra bana nasıl gittiği konusunda yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…