Hamilelik öncesi gitmesi gereken 10 kilo için destek olacaklar buraya!! :)

Bende bugün hurma alacağım inşaallah o diyete başlayacağım aynen bende 70den 60a düşüp hamile kalmak istiyorum nasıl diyetten memnun musun
Süpersin :) Ben artık çok sıkı bir şekilde yapmıyorum hurma yoğurt diyetimi. İlk başlarda diyete başlama heyecanıyla acıkmıodum ama şimdi biraz acıkıyorum. O yüzden sabah akşam yiyorum, öğlenleri normal besleniyorum ama tabi pilav ekmek tatlı kızartma gibi şeyler yok :)

Kilo verdiriyor mu peki :)

Aynen bende kızartma pilav tatlı yemiyorum :) ama bu hurma diyeti hakkında çok olumlu konuşmalar var :) aldım hurmam mı 1 hafta nasılsa :) yapalım bakalım

Soldaki kışın 73.6 olan ve sağdaki bugün 67.9 olan fotoğraflarım. Sizce değişim var mı? :)

Mas ne kadar guzel olmussun degisme olmazmi cok zayiflamsiin cnm benim hamile kalmak istedigim kiloma dAha 20 kilo var Gerce kslirsam simdide cok mutlu olurum da
Ayy canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) Herşey bebiş için, hem onların hem de kendi sağlığımız için. Ben eşimle hamile kalabilmek için 65 diye anlaşma yapmıştım,yaklaşık 3 kilom kaldı. İnşallah sende hayırlısıyla istediğin zamanda hamile kalırsın

Doktorun tabi daha iyi yönlendiriyodur seni canım ama belki de kiloya bağlı olabilir. Kilo hep önümüzde bir engel oluyor maalesef. Sakın ümitsizliğe kapılma, Allah'ım her zaman en hayırlısını verir

Canim doktor da ona inaniyo zaten artik baska sebep kalmadi ins zapzayif citir anneler olcaz yasin kacti cnm ben 22 yasindayum

Canim doktor da ona inaniyo zaten artik baska sebep kalmadi ins zapzayif citir anneler olcaz yasin kacti cnm ben 22 yasindayum
Ben 27 yaşındayım canım, 1 sene oldu evleneli. Yeni karar verdik bizde bebek sahibi olmaya. İnşallah sıkıntısız sorunsuz hamile kalıp bebişlerimizi alırız kucağımıza :)

Dün fit in time'a gittiğimde ölçümde 68.3 çıktım çok sevindim :) evde tartıldığmda 68.9 çıktım. Aradaki fark çok da önemli değil. Kilo verdiğimi hissettikçe mutlu oluyorum
Son durumuz nedir acaba bende bugün demo ya katılcam... çok umutluyum ...

Son durumuz nedir acaba bende bugün demo ya katılcam... çok umutluyum ...
67 kiloya düştüm ama bu aralar pek dikkat etmiyorum 68 oldum yine demo umarım çok yormaz seni, biraz ağrıların olabilir. ne kadar yorgunda gitsem ben kendimi çok iyi hissediyordum, selülitlerim azaldı ve iyi toparlandım.

Dün demoya katıldım gayette memnun ordan ayrıldım...
Pazar sabah ölçüm yapılcak aç karnına gidicem
Pazarteside ilk seansa katılıcam sonrasında Perşembe Pazartesi olarak devam edicem
Ben Turcell in Profosyoneller kulubunden yararlanarak 6 seansı 600 yerine 400 tl.ye aldım. sonrasında bir 6 seans daha almayı düünüyorum... 1 seansı 66 Tl.ye geliyor ve isterseniz iki takside bölüyorlar...
Eğer 4 kişi katılırsanız 48 seansı satınalıp 4 de bölerseniz 12 şer seans almış oluyosunuz o zamanda seansı 61 TL.ye geliyor..
Bakalım sonuçları yazarım...

Memnun kalmana çok sevindim, umarım etkisini en kısa sürede görürsün. Sonuçları yazarsan memnun olurum Başarılar :)

Soldaki kışın 73.6 olan ve sağdaki bugün 67.9 olan fotoğraflarım. Sizce değişim var mı? :)
Eki Görüntüle 1226788

Nesnes'cim maşallah ne kadar fark etmiş. Toplasan 6 kilo vermişssin ama değişim müthiş. Sen. Canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşım :) süpersin Bunda fit in timeın etkisinin çok olduğumu düşünüyorum. Kuzenim de gitti 12 seans kadar ve çok memnun kaldı.
Rica etsem se de kaç seans gittiğini ve ne kadar incelme saladığını yazsr mısın? Kısacası ne kadar faydasını gördün onu çok merak ediyorum. Ben de başlamak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Fiyatlar biraz tuzlu malum Liposuction yaptırdım 1 yıl olacak nerdeyse ve aşırı derecede sıkılaşmaya ihtiyacım var. Sanırım en güzeli ve en verimlisi fit in time olaca benim için.
Teşekkür ederim şimdiden..

Merhaba :) Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) Fit in time a bende 12 seans gittim. İlk başlarda yediklerime daha çok dikkat ediyorum ama sonradan biraz bozdum. Sıkılaşma anlamında çok memnun kaldım, selülitlerim çok azaldı. Ama kaç cm inceldin dersen inan onu bende bilmiyorum çünkü ölçüm yaptırabilmem için 4 saat açlık istiyorlar su bile içmemem gerekiyordu. Spordan önce de mutlaka yemek yemem gerekiyor çünkü baya yoğun bir program yaptırıyorlar. Bu nedenle son seansım için ölçüm yaptıramadım ama giydiğim kıyafetlerimden inceldiğimi farkettim. Kilo verme değil de sıkılaşma ve fit olma açısından çok faydalı bence deneyebilirsin

Canım vetebildin mi kilolarını hamilelik var mı şuan? Bende hamilelik düşünüyorum çok kısa zamanda ama fazla olan 8 kilomudA vermek istiyorum ne yapsam acaba(

Canım vetebildin mi kilolarını hamilelik var mı şuan? Bende hamilelik düşünüyorum çok kısa zamanda ama fazla olan 8 kilomudA vermek istiyorum ne yapsam acaba(
Canım ben diyeti bıraktım, motivasyonumu kaybettim. Ara ara sadece dengelemeye çalışıyorum. Beyaz ekmek falan yemiyorum. 68'de takıldım kaldım. Korunmayı da bıraktık bu yüzden bitki çaylarını içmeyi de bıraktım. Ne kadar az kiloyla hamile kalırsak iyidir. Seni rahatsız ediyorsa kiloların hamilelik öncesi vermende fayda var. Ama yine de çok kafana takma, önemli olan sağlıklı bebiş dünyaya getirmek, kilolar bir şekilde gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…