Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

taş da çıkartırım kaya da Allahın izniyle yağ diyetlerde de var canım yağ vücut için gerekli zaten.
ben şerbetli tatlı yiyemem normalde, bir iki lokmadan sonra keser beni, arada bi canım istiyor şöyle incirli cevizli tatlımı diyet yapamıyorum canım en büyük sıkıntım o benim. ama yediklerime dikkat ediyorum. hatta yediğim zeytinleri sayıyorum ara öğünlerimi de yapsam tam diyet olacak

canim benim aslinda o ara ögün felan herkese uymuyor.. mesela ben bi ara denedim, ac kalmiyorsun hic ama uymuyo bana mesela arkadasima da aynen öyle.. ara ögün felan yapmadan dogum kilosundan da fazlasini atti. ben günde iki ana ögün yapiyorum aksama dogru böyle 4 gibi bi aclik geliyo o zaman da hafif bir sey yiyorum bana yetiyor gercekten.. bi su abur cubur zevkimden vazgecsem benim hic sorunum olmayacak.. ama bugünlerde iyiyim cok sükür.. esim dün sen git cikolata al gel desen yapmaz... bence sen de kasma kendini ara ögün yapcam diye. canin istemeden yeme hic en güzeli. öyle yapinca kilo vermesen de almiyorsun da.. ki sen spor yapiyorsun bir de üstüne ne güzel. hadi o hatunlara kayalari cikarttir gel..

slm kizlar nasilsiniz:)
ben pek iyi sayilmam...bugune kadar kilo verme isini hep salladim ,hci ciddiye alip ugrasmadim.dun doktordaydim kilo vermemi degerlerimin hic iyi olmadigini soyledi,moralim bozuk ama,bununda ustesinden geliriz elbet.pazartesinden beri spor yapiyorum ama bugun daha bir hirsliydim,basaricam bu sefer diyorum.bunun yani sira kizlar troitlerinize de bir baktirin,cunku doktorum,hemen baktirmami soyledi,eger troidlerde bir sorun varsa gebelik olusmasini engelleiyormus.
bu arada 1,5 litlerinin ustunde su icmeye basladim.
folik asit verdi doktor kullanmak sart onun haricinde bir ilac daha yazdi,buyuk bir ihtimalle troid icinde birseyler verir.offf bir suru ilacc...
bunun yani sira hayit ilacimi almayi dusunmuyordum ama bugun itibariyle vaslaim onada....
bakalim en iyisi kilo vermem olacak.....
valla benim soyleee iyice bir sarsilip kendime gelmem lazimmm..siz neler yaptiniz....hersey yolunda mi?

tatlim gecmis olsun, tabiki dikkat et sagligina.. troid evet engelliyor maalesef. ben de yarin gitcem drdan recetemi alcam, yumurtlamaya yardimci ilac vercekmis.. hayirlisi olsun tatlim, biz de uyvarlaniyoz iste merysle birlikte arada bi seyda geliyo takiliyoz kendi aramizda.. mery güzel spor yapiyo masallah ben ayni kiloda dönüp duruyorum aman almasam da yeter diyecek duruma geldim resmen

öncelikle moralini hiiiiiiçççççççç bozma canım Allah dermanı olan dert versin yeterki. ilaç da kullanırız diyette yaparız ne olacak. azmini takdir ettim valla sen bu azimle iyi kilo verirsin canım buraya uğra yediklerini yaz yemediklerini kendini engellediğin yerleri yaz hep beraber motive olalım.önemli olan moralin sağlam kalsın gerisi gelir Allahın izniyle kaç kilosun bu arada boyun kaç

sende iç canım yumurtlamaya yardımcı ilacını, Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inş regen canım sende adet düzensizliği falan var mıydı doktor hangi belirtinle ilaç başlıyor

Son düzenleme:

tatlim benim hic bi sorunum yok ne adet düzensizligi ne pco ne de bir sey cok sükür.. sanirim dr kafami rahatlatmak icin veriyor. benim sorunum stres galiba ya ben öyle tahmin ediyorum. malum kreste calistigimdan kolay olmuyor benim icin hem bebek isteyip hem de cocuklara bakmak.. birazdan gideriz esim uyansin bi. hayirlisi olsun insallah yaaa artik beklemek istemiyorum

Rabbim bekletmeden versin inşallah bebişinizi canım fazla düşünmemeye çalış diyeceğim ama demekle olmuyor işte.bebek için herhangi bir sorun yoksa gelme zamanını bekliyordur ufaklık ben ameliyat olduğumdan beri adet düzensizliği yaşıyorum doktor bebek için fazla bekleme tavsiye etmem dedi ama malum şartlar. biraz daha zaman var düşünmek için. doktordan gelince yaz muhakkak merak ettim seni

tesekkur ederim kizlar,cok sagolun.....moralimi korumaya calisiyorum iyiyim aslinda,dusunmemeye calisiyorum..........merys canim 78 kilo olmusum maalesef(( iki senedir falan hic tartilmamistim sok oldum yani25 yasindayim...insalalh bu sefer azimliyim,allah utandirmasin insallah...diyet isini denedim ama ben beceremiyorum,sadece ekmegi,tatliyi yemememegi,ve simdi hazir baharda gelmisken bol bol salata ve su tuketmeyi planliyorum,cok su icince yemeye yer kalmiyor:)

dun aksam yuruyuste yaptim,bayagi iyi geldi,kocami bugunde kandirayimda cikalim biraz,yanliz cikip yurusus yapmaktan hic hoslanmiyorum,bu sabah da sporumu yaptim,isten geldim bu seferde ev isine giristim...bugunluk boyle gecti sayilir gunum...aksama daha var bakalim....sizin gununuz nasil geciyor..

amin canim insallah bekliyoruz biz de dört gözle.. bu sabah esimle gittik dra, her sey yolunda dedi bi ilac yazdi cok düsük dozda kortizon iceriyor, kimisi diyor kortizon kilo yapar diye ama uzun süreli ve yüksek dozda kullanildiginda, normal sartlarda kilo vermeye yardimci oluyormus insallah bana da kilo verdirir iste adet olursam, gidip ilaci alcam 50 gün kullancam, o zamana kadar yine olmazsa tekrar test yapcam dedi dr.. ates ölcmeye devam et dedi iste.. bakalim iki hafta sonra bebis mi gelcek kirmizilar mi bekleyip görcez, insallah ilaca gerek kalmaz

canim sen neden bekliyorsunki bebek icin?? maddi durumdan dolayiysa bir sey diyemem ama iki cocugun bi arada büyümesi kadar güzel bir sey yok inan bana.. tabiki karar yine senin ama allah izin verir de ilk bebegim gelirse ikinci icin cok beklemicem..

gel birlikte yürüyelim kisss hava o kadar güzelki yürüyecek arkadas aradim bulamadim maalesef hadi bakalim canim insallaaaahhhh gitcek kilolar...

su çok önemli gerçekten, bolca su içmek lazım, çok şükür yaz geldi de artık bol bol su içeriz :) sebze meyve de var
spora devam et canım çok işe yarıyor, vucudu toparlıyor

Son düzenleme:
kiz merys ben senin bi tane bebisin var saniyordum

belki de allah söyletti olabilir ay yürüyüs yaptik arkadasla üstüne de yemek yedik, birazdan da evde hareket ederim temizlik yaparim felan ohh... bugünü de kurtardik sayilir sen ne yaptin bakalim??

belki de allah söyletti olabilir ay yürüyüs yaptik arkadasla üstüne de yemek yedik, birazdan da evde hareket ederim temizlik yaparim felan ohh... bugünü de kurtardik sayilir sen ne yaptin bakalim??

Allah söyletmiştir belki hem sana hem bana inşallah
eee kızlar haftasonu neler yaptınız diyetler sporlar ne durumda bakiiimmm

Allah söyletmiştir belki hem sana hem bana inşallah
eee kızlar haftasonu neler yaptınız diyetler sporlar ne durumda bakiiimmm

kuzum spor yok da diyet yalan oldu pazar günü öglen cok yedim ama o gün de, 1 saat + 1.5 saat yürüdüm heralde eritmisimdir.. bugün de disarda yedigim icin döner yedim ama kahvaltiyla duruyordum zaten.. öyle iste yarin birgün pirinc lapasi yapayim diyorum ama korkuyorum da bi taraftan ya hamileysem diye zaten bu sebepten diyete yüklenemedigimden bi alip veriyorum bu pis kilolari

maşallah boyunla kilon çok güzel senin regencim hiç kendini üzme diyet yapamıyorum diye. yeterki bebiş gelsin gerisi hikaye dualarım seninle.
pirinç lapası ne ki :26:

maşallah boyunla kilon çok güzel senin regencim hiç kendini üzme diyet yapamıyorum diye. yeterki bebiş gelsin gerisi hikaye dualarım seninle.
pirinç lapası ne ki :26:

tesekkür ederim canim benim, hayirlisi olsun insallah.. gelecegi zamani vardir elbet.. ama kilo almisim yeniden öfff o kadar cabala kilo ver ve onu koruyama cok kiziyorum kendime simdi yeniden baslicam iyi oluyo ama bana, tutamasam bogazimi sonunda da böyle üzülürüm iste

pirinc lapasi söyle canim, tek tip beslenme.. adet oldugunda iki gün boyunca bütün ögünlerde sadece haslanmis pirinc yiyorsun, baharatlayabilirsin, tu mümkün oldugunca olmamali cünkü özellikle vücuttaki ödemi atmak icin bu diyet. iki günden fazla sürmemeli, gün icinde de bitki cayiyla desteklenmeli. yanina sebze ya da yogurt gibi hafif seylerle tüketenler de var ama adetliyken yapcaksan sadece pirinc iyi geliyor.. öyle iste tatlim ise yariyor böyle bi vucüdundan sislik gidiyor gibi hissediyorsun, tabiki sonunda benim gibi salmazsan

moralini hiç bozma canım ya vermek zor oluyo ama insan birşeylerle uğraşmak istiyor bizim uğraşımızda bu galiba. pirinç lapası fikri güzelmiş bunu deneyebilirim.
geçen gün salondaki hoca;ne kadar yavaş kilo veriyorsun boğazını tutamıyorsun anlaşılan, dedi nasıl moralim bozuldu anlatamam

aaaa ayip ama o ne bicim laf öyle.. hoca dedigin motive eder sen de ona inat hizlandir kilo vermeni de görsün tutuyor muymussun yoksa tutamiyor muymussun..

valla fistikim ben sabah ondan yedim, simdi hesapladim daha 800 kalorideyim yatana kadar 1000-1200 arasinda kalirsam ooooo degme keyfime.. bu haftayi böyle gecirirsem en az yarim kilo veririm.. ki yürüyüsü de ihmal etmiyorum.. yürüyüs ayakkabisi aldim simdi cikip onu test edicem

valla benim moralimi bozdu kadın hergün yeşil çay içiyorum ekmeği kestim görür o nasıl zayıflanırmış
kalorisi az ama pirinç acıktırmıyor mu canım ya çabuk sindiriliyor diye biliyorum :44: az yiyeyim derken daha da yüklenme de kendine.
ayakkabın da hayırlı olsun bol bol yürü koş çabuk eskit test sürüşün nasıl geçti bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…