evet canim insallah hayirli haberler aliriz.. ayyy biz de sonuc alcaz insallah Allahim iyi sonuclar aliriz yaaa aman bi sorun yasamak istemiyorum, tek sorunumuz stres olsun baska bir sey olmasin... sen de bebisden güzel haberler getir...
yok tatlim yaa bi degisikliksen nasilsin??? kilolarla aran nasil?? isin kötü tarafi benim tartim da yok
inşalla cnm bakalım artık nasip ikimizinde kaderinde etkili bi gun cnm 5 kg demişin nasıl biraz verebildinmi
yememi frenledim biraz ama arada -yasak olduğu halde- tartıya çıkıyorum bi değişiklik olmayınca moralim bozuluyohocaya da söylemiyorum artık tartıldığımı hasta mı olacam nedir nasıl bir halsizlik var üstümde anlatamam
hoşgeldin yaren2007 nasılsın
yok fistik yaa tartim da yokki..hic haberim yok kendimden..
canim benim üstüne cikcak tartim da yok yaaa allahim esim sen al götür tartiyidigerine bu hafta pil alcam insallah.. bugün kirmizilar geldiler benim bitsinler de bi tartilayim artik belki de 70 olmusumdur haberim yok :44:
tartılma günüm ve reglim yaklaştıkça iyice geriliyorum :18: vücudum toparlandı gören zayıflamışsın diyor ama manyak tartı bir de üstüne kilo aldın diyor sinir oluyorumbu gidişe dur demenin bi vakti geldi zati.
valla çok mutluyum 66 kg mdan bu kiloya indim çok şükür darısı başınızacok güzel canim yaa aynen böyle devam
tartılma günüm ve reglim yaklaştıkça iyice geriliyorum :18: vücudum toparlandı gören zayıflamışsın diyor ama manyak tartı bir de üstüne kilo aldın diyor sinir oluyorumbu gidişe dur demenin bi vakti geldi zati.
valla çok mutluyum 66 kg mdan bu kiloya indim çok şükür darısı başınıza
ben de şuan reglim ve emziriyorum. 3. regl oluşum. 56 kg mım ama sanki reglden sonra şiştim mi ne fazla çıkıyorum. regl olurken şiş mi oluyoruz yoksa şişlik iniyormu
ne yaptın sen seyda kat kat giyinip tartıya çıkılır mı kız :) biz seni kesmeyelim de birkaç hafta sonra sabah aç karna, üstüne kat kat giyinmeden tartıl canım. kaç kilo farkediyo inanamazsın.boşuna moralini de bozup kendini hırpalama hareket yapıyo musun bu arada, yeni hareketler paylaşayım mı senin için
Napnnuzz bakalımm nasıl gidiyorr
diyeti soruyorsan tatlim, valla dagildik eskisi gibi degiliz o yüzden gitmiyor acikcasi.. ben mesela, su an cokokremle püskevit yedim, ondan önce de cips
ahhh kuzum sende benim gbisinn yaaa biriniz gelin beni dövünn yaa uyuz olmaya başladım kendime yaaa.şöle ağzımın ortasına çakcam hee...uyuz olom kendime...aynaya bakom bu kadrmı iradesiz bu kadr mı onursuzun diyom bi tarafım güeniyo öbürü de aman ölede ölcez bölede ölcez takma diyo...öbür tarfıma bi çakasım geloki anlatamm yaaa
OYYY CNM BENİMMM HARBİİ PAYLAŞSANA YENİ HAREKETLER YAAA...bu aralar hiç keyfim yok kendimii toprlamam lazım kızlar bana biriniz dur deynn...şu lanet midemi durduramıyorum..yiyorum 15 dkka sonra hiç yememiş gbiyimm..acayip tatalı krizlerine gririyorumm yaa
diyeti soruyorsan tatlim, valla dagildik eskisi gibi degiliz o yüzden gitmiyor acikcasi.. ben mesela, su an cokokremle püskevit yedim, ondan önce de cips
ahhh kuzum sende benim gbisinn yaaa biriniz gelin beni dövünn yaa uyuz olmaya başladım kendime yaaa.şöle ağzımın ortasına çakcam hee...uyuz olom kendime...aynaya bakom bu kadrmı iradesiz bu kadr mı onursuzun diyom bi tarafım güeniyo öbürü de aman ölede ölcez bölede ölcez takma diyo...öbür tarfıma bi çakasım geloki anlatamm yaaa
kuzum onurla alakasi yok bu isin ama iradeyle cok alakali.. ben cok yemek yemiyorum arada bi böyle abur cubura takiliyorum, yarindan itibaren son amainsallah
sana dur diyorum seydamadem kısa sürede acıkıyorsun küçük porsiyonlar tüket canım. şimdi bunu yiyeyim bir saat sonra şunu yiyecem diye yönlendir kendini. belki işe yarar canım. senin için yeni hareketler yükleyeyim o vakit gelmiorsun diye eklemiyordum
havalardan mıdır nedir bi dağıldık kiazcık güneş görsek insanın evde durası gelmez de bu sene güneş kendini bayaaaa bi özletti
kendine benim kadar sinir olamazsın canımmotivasyonumu tamamen kaybettim.sözde spora gidiyorum haftada 5 gün, ama boğazıma hiç dur diyemiyorum. ye ye dur. kilo vereceğim yerde aldım bi de bugün tartılma günüm bakalım ne kadar daha almışım
gerçekten iradeyle alakalı regencim haklısınbirbirimize gaz mı versek
evet canim, günes ciksa yürürüz bir sey yapariz evde kalip yemege vermeyiz kendimizi... valla benim sizden baska bana gaz vercek kimsem yokkaynanam kilo alayim diye ugrasiyo zaten trye gitcez ya, millet desin iyi bakmislar diye esim desen masallah tam formunda... gecenin yarisi patates kizartmasi yer kilo almaz.. bugün 5günde 5kilo diyetine baslayim diyorum en azindan cumaya kadar iyi hissederdim yaa... ne yapalim merycim??
sana dur diyorum seydamadem kısa sürede acıkıyorsun küçük porsiyonlar tüket canım. şimdi bunu yiyeyim bir saat sonra şunu yiyecem diye yönlendir kendini. belki işe yarar canım. senin için yeni hareketler yükleyeyim o vakit gelmiorsun diye eklemiyordum
havalardan mıdır nedir bi dağıldık kiazcık güneş görsek insanın evde durası gelmez de bu sene güneş kendini bayaaaa bi özletti
kendine benim kadar sinir olamazsın canımmotivasyonumu tamamen kaybettim.sözde spora gidiyorum haftada 5 gün, ama boğazıma hiç dur diyemiyorum. ye ye dur. kilo vereceğim yerde aldım bi de bugün tartılma günüm bakalım ne kadar daha almışım
gerçekten iradeyle alakalı regencim haklısınbirbirimize gaz mı versek
canımcım evdeysen çalışmıyorsan 5gün diyetini yapabilirsin.ben yapmıştım ikinci gün açlıktan ellerim titriyordu iş yerindeeşim bozdurmuştu diyeti. ama 3 kilo vermiştim 2 günde.
ben geçen gün bi diyet gördüm forumda.15 günde 9 kilo verdiriyormuş en azından haftasonları onu yapayım diyorum ne dersin yapalım mı?
15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste
arkadaşlar 5 gündür yeni bir metobilizma diyetine başladım 4 günde 2,60 kilo verdim.
Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.
- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.
-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.
-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.
-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.
1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz
2.gün:
sabah:şekersiz kahve, bir adet sandviç ekmeği
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti
3. gün:
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti
4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata
5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata
6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç
7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait
EVET BİRbiirimize gazzz verelimm başlıyayım artık şu diyete olmuyoo yaaa...ne olck bilmm böleee...her gün yarın yarın diyorum olmuyoo offff yaa doktor kovcak valla benii az kaldı nisana da yaaa...hareketleri hafatada 3 kez aypim yetr bana..bu arada tatlım ben o diyeti yaprsam mide ağrısından innki ölürüm yaaa...şöle daha kolayı yok muen son cerraha gidip midemin 3/2 sini aldırcam yaaa..yada ilççmı içsek neee??
protein agirlikli bi diyet, böbrekleri felan zorlamasin.. ama en azindan listedeki seyler adini bile duymadigimiz garip yiyecekler degil
bunlar şok diyetler canım o yüzden tüm gün nerdeyse hiçbirşey yemiyorsun sonra vücuttan su atıyorsun bol bol. kilo verdim diye sevindirik oluyorsun
ben normalde günde 6öğün tüketilen diyetleri daha çok akla yatkın buluyorum hem aç kalmıyorsun hem devamlı birşeyler yiyorsun . öyle diyetlere baktın mı daha önce seyda
valla zorlar mı zorlar benceprotein kilo vermeyi hızlandırıyor ya ondan ağırlıklı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?