valla benim moralimi bozdu kadınhergün yeşil çay içiyorum ekmeği kestim görür o nasıl zayıflanırmış
kalorisi az ama pirinç acıktırmıyor mu canım ya çabuk sindiriliyor diye biliyorum :44: az yiyeyim derken daha da yüklenme de kendine.
ayakkabın da hayırlı olsunbol bol yürü koş çabuk eskit test sürüşün nasıl geçti bu arada
kuzum vallahi cok rahat yani isten geldim yorgundum sirtim da agriyordu ama yine de hic zorlamadi beni.. pirinc konusunda haklisin cbauk sindiriyor ama ben bu sefer icine biraz kepek biraz da bezelye misir felan koydum bi süre daha dayanyiorsun ama aksam zaten patates yedimsonra cilekli süt yaptim kendime, sonra da muzlu evde böyle icecek hazirlamak cok zevkli oluyor benim icin, esim ortak cikinca daha da eglenceli ve tatli oluyor icmesi yani bugün de tavuk hasliyorum kendime sabah öglen onu yerim amaaaaaaaaaaa aksama söz veremem isten gelince yiyecege saldiriyorum resmen ama bu huyumu da yenicem, birlikte zayiflicaz senin o spor örtmenin de görcek, benim kaynanam da görcek, herkesler görcek evet yesil cay cok iyi geliyo günde iki bardak iciyorum malum fazlasi bebek oldugu zaman düsüge sebep olabiliyormus. adet olana kadar az icerim adet olunca yumurtlamaya kadar da cok icerim
ayakkabının rahat olması gibi yok canım ya ayağımda minicik bi şey çıktı mahvediyor beni ağrısı. güle güle kullan ayakkabınıişten çıkmadan bir meyve yada iki kraker at ağzına, iştahı frenliyor. azmimizle verecez biz bu kiloları
regencim regencim nerelerdesin
kızlar, diyete devam ediyorum ama kilo veremiyorum 1 aydır:26: arada sırada bozmuyor değilim hani..
şimdilik 55.500 kg oldum. hedef 52kuzenimin düğünü haziranda. o vakte kadar göbüşte, kilolarda gitmeli... bu arada diyetisyenim 56 kg benim ideal kilom old. söyledi ve koruma diyetine geçeriz dedi. ben 52 olmayı planlıyorum
canim buralardayi aslinda ama bu aralar diyet yapmadigim icin ugrayamiyorum maalesef.. dün adetimi bekledim gelmedi, bakalim adet olana kadar diyet yapamam ne olur ne olmazbenim zaten adetle baslar diyetim yumurtlamaya kadar anca sürer sonrasinda korkarim diyet yapmaya, ya hamileysem diye.. o sebepten bir sey diyemiyorum diyet icin.. sen nasilsin?? nasil gidiyor diyet ve spor??
kızlar, diyete devam ediyorum ama kilo veremiyorum 1 aydır:26: arada sırada bozmuyor değilim hani..
şimdilik 55.500 kg oldum. hedef 52kuzenimin düğünü haziranda. o vakte kadar göbüşte, kilolarda gitmeli... bu arada diyetisyenim 56 kg benim ideal kilom old. söyledi ve koruma diyetine geçeriz dedi. ben 52 olmayı planlıyorum
spora diyete de aynen devam canıminşallah gelmemiştir kırmızılar bu ay senin için dua ediyorum canım
maşallah maşallah canım ya ben bi 59u görsembence verirsin hazirana kadar oooo ne kadar zaman var.
ben hazirana kadar 55 olacağım planlarıma göreinşallah gerçekleştirebilirim. kilo vermen durduysa bence de diyetine yenilik getir. kaloriyi azaltabilirsin çoğaltabilirsin. amaç metabolizmayı şaşırtmak, sonrasında çözüleceksindir
selam nasilsiniz kizlar,coktandir kimse ugramamais buralara....ben sankim kilo veriyorum yawww,cok mutluyum,is arkadasimda fark etti vermissin dedi daha bir gaza geldim yaaaa:)))vallahi buyuk hedeflerim var,her ne kadar saglik ve bebek icin kilo vermem gereksede,bu yaz onumuzde iki dugun var ve ben dolabimda duran yepyeni 38 beden gece kiyafetlerinin icine girmek istiyorum,bu konuda acayip hirs yaptim.cunku yeni kiyafet alamak istemiyorum,takiydi buydu suydu derken butceyi sarsmak istemiyorum,zaten kilo vermek istiyorum bu da benim ilk onceleikli kilo verme bahanem olsun:))....hadi bakalim insallah basaricam ben bu isi...siz neler yapiyorsunuz bakaeyim,hersey yoludadir umarim...:)
ne olsun royemcim, dedigin gibi ugramiyoruz aslinda destek olmaliyiz birbirimize.. benim de bildigin gibi bebek konusu devam ediyor ama bi gelisme yok, haziranda izne gidiyoruz ben de o zamana kadar 5 kilocuk vermek istiyorum, malum gitti kilo aldi geldi demesinler3-4 gündür dikkat ediyorum birazcik kilo verdim gibi evet kilo vermek mutlu ediyor insani cok haklisin, sirf eski kiyafetler icin bile benim de pantolonlarim var öyle duruyor hem de yepyeni neyse bakalim vercez insallah kilolari
havalar iyice güzelleşti herkesler terketti canım burayı arada bi yokluyorum kimse yazmış mı diye :44:huhu,niye kimseler yok yaaa
huhu,niye kimseler yok yaaa
havalar iyice güzelleşti herkesler terketti canım burayı arada bi yokluyorum kimse yazmış mı diye :44:
kizlar sanirim diyet yapmak istemiyo kimsesahsen ben istiyorum ama cok da iyi götüremiyorum ne yalan söyleyim bu arada trye gitcez ya onun hazirliklari is felan vaktim de kalmiyor maalesef..
sukur ugramis birileri buralara:) nirdesiniz kizzz:) ,vallah ben kendime arkadas buldum haftada bir iki gun,ya da firsat buldukca 1 saat kosuya gidiyoruz.maalesef tartim bozuk oldugu icin,henuz kilo vermeyi basarabildim mi bilmiyorum..
siz neler yaptiniz bakim :)
sukur ugramis birileri buralara:) nirdesiniz kizzz:) ,vallah ben kendime arkadas buldum haftada bir iki gun,ya da firsat buldukca 1 saat kosuya gidiyoruz.maalesef tartim bozuk oldugu icin,henuz kilo vermeyi basarabildim mi bilmiyorum..
siz neler yaptiniz bakim :)
iyi hadi hayırlı olsun canım gez toz biraz kafayı dağıt hakettin
ben spora devam ediyorum canım. yeni bi hoca geldi salona.canıma okuyor resmenter topuktan çıkıyor bir saat içinde. tartılmam yasak olduğu için tartıyı ulaşamayacağım yere kaldırdı eşim ayın 15 inde tartılacağım inşallah kilo vermişimdir.
sen diyet falan yapıyo musun sporun yanına
yani canim iste trden geldigimden beri calisiyorum benim icin de iyi olur, bebek konusunda da afam rahatlar belki bebek kendiliginden gelirmalum henüz bi bebek yapamadik gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?