Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

kuzum vallahi cok rahat yani isten geldim yorgundum sirtim da agriyordu ama yine de hic zorlamadi beni.. pirinc konusunda haklisin cbauk sindiriyor ama ben bu sefer icine biraz kepek biraz da bezelye misir felan koydum bi süre daha dayanyiorsun ama aksam zaten patates yedim sonra cilekli süt yaptim kendime, sonra da muzlu evde böyle icecek hazirlamak cok zevkli oluyor benim icin, esim ortak cikinca daha da eglenceli ve tatli oluyor icmesi yani bugün de tavuk hasliyorum kendime sabah öglen onu yerim amaaaaaaaaaaa aksama söz veremem isten gelince yiyecege saldiriyorum resmen ama bu huyumu da yenicem, birlikte zayiflicaz senin o spor örtmenin de görcek, benim kaynanam da görcek, herkesler görcek evet yesil cay cok iyi geliyo günde iki bardak iciyorum malum fazlasi bebek oldugu zaman düsüge sebep olabiliyormus. adet olana kadar az icerim adet olunca yumurtlamaya kadar da cok icerim

ayakkabının rahat olması gibi yok canım ya ayağımda minicik bi şey çıktı mahvediyor beni ağrısı. güle güle kullan ayakkabını işten çıkmadan bir meyve yada iki kraker at ağzına, iştahı frenliyor. azmimizle verecez biz bu kiloları

kızlar yine topiği yalnız bırakmış nerelerdesiniz

canim haklisin o konuda, isten 5te cikiyorum ya zaten bünye kusluk vakti yani 4 gibi aclik hissedermis. o krizi atlatinca zaten evde felan öyle cok yiyemiyorum..

bugün arkadasimla disaridaydim ve biraz ucunu kacirdim galiba yani yine de 1400 kaloriyi gecmedim tabi epeyce de yürüdük carsida gezinirken..

senin sporun nasil gidiyor?? ya ben spor yapamiyorum ama epeyce yürüyorum yeter o da...

regencim regencim nerelerdesin

canim buralardayi aslinda ama bu aralar diyet yapmadigim icin ugrayamiyorum maalesef.. dün adetimi bekledim gelmedi, bakalim adet olana kadar diyet yapamam ne olur ne olmaz benim zaten adetle baslar diyetim yumurtlamaya kadar anca sürer sonrasinda korkarim diyet yapmaya, ya hamileysem diye.. o sebepten bir sey diyemiyorum diyet icin.. sen nasilsin?? nasil gidiyor diyet ve spor??

kızlar, diyete devam ediyorum ama kilo veremiyorum 1 aydır:26: arada sırada bozmuyor değilim hani..
şimdilik 55.500 kg oldum. hedef 52 kuzenimin düğünü haziranda. o vakte kadar göbüşte, kilolarda gitmeli... bu arada diyetisyenim 56 kg benim ideal kilom old. söyledi ve koruma diyetine geçeriz dedi. ben 52 olmayı planlıyorum

canim sen o zaman cok güzel kilo vermissin... bi yerde okumustum, diyetin devam etmesine ragmen kilo verilmiyorsa, ayni düzen devam edip üstüne spor eklemek ya da artirmak gerekiyormus hani ekstradan enerji yakimi icin galiba.. biraz disini sIkarsan sanirim hazirana 3,5 kiloyu rahat rahat verirsin canim benim... darisi kalanlarin basina..

spora diyete de aynen devam canım inşallah gelmemiştir kırmızılar bu ay senin için dua ediyorum canım

maşallah maşallah canım ya ben bi 59u görsem bence verirsin hazirana kadar oooo ne kadar zaman var.
ben hazirana kadar 55 olacağım planlarıma göre inşallah gerçekleştirebilirim. kilo vermen durduysa bence de diyetine yenilik getir. kaloriyi azaltabilirsin çoğaltabilirsin. amaç metabolizmayı şaşırtmak, sonrasında çözüleceksindir

Son düzenleme:

tesekkür ediyorum merycim yaa hayirlisi olsun bakalim beklemedeyiz henüz ben de senden güzel haberler bekliyorum..

selam nasilsiniz kizlar,coktandir kimse ugramamais buralara....ben sankim kilo veriyorum yawww,cok mutluyum,is arkadasimda fark etti vermissin dedi daha bir gaza geldim yaaaa:)))vallahi buyuk hedeflerim var,her ne kadar saglik ve bebek icin kilo vermem gereksede,bu yaz onumuzde iki dugun var ve ben dolabimda duran yepyeni 38 beden gece kiyafetlerinin icine girmek istiyorum,bu konuda acayip hirs yaptim.cunku yeni kiyafet alamak istemiyorum,takiydi buydu suydu derken butceyi sarsmak istemiyorum,zaten kilo vermek istiyorum bu da benim ilk onceleikli kilo verme bahanem olsun:))....hadi bakalim insallah basaricam ben bu isi...siz neler yapiyorsunuz bakaeyim,hersey yoludadir umarim...:)

ne olsun royemcim, dedigin gibi ugramiyoruz aslinda destek olmaliyiz birbirimize.. benim de bildigin gibi bebek konusu devam ediyor ama bi gelisme yok, haziranda izne gidiyoruz ben de o zamana kadar 5 kilocuk vermek istiyorum, malum gitti kilo aldi geldi demesinler 3-4 gündür dikkat ediyorum birazcik kilo verdim gibi evet kilo vermek mutlu ediyor insani cok haklisin, sirf eski kiyafetler icin bile benim de pantolonlarim var öyle duruyor hem de yepyeni neyse bakalim vercez insallah kilolari

evet yaaaa,hadi destek olalim birbirimize,yawwww sorma bu bebek isi de amma zormus yaww,nedir bu ,vallahi similik dusunemeyecegim kendilerini,ilk one kendimi dusunmeye karar verdim,ben kendim iyi olmaliyimki ona gore hersey raina otursun degilmi ama,bundan sonra ilk felsefem kiyafetlerim icine tekrar girmek,ee o kiyafetlere girince bakairz gerisine :)biz de kismetse haziranda gidecegiz,bir aksilik cikmazsa tabi...sen verirsin 5 kilo ne ki,ama sunun surasinda 1 ay var onunde elini cabuk tutmalisin:)amma sen kolay verirsin,ben inaniyom san:)benpazatesinden itibaren yurumeye karar verdim,komsumu ikna ettim o da gelmek istiyor benimle,arkadas buldum kendime cok sukur,yoksa yanliz korkuyorum parkta yurumeye....insallah devam edebiliriz,ama kararliyim o gelemesede yurumek istiyorum bir sekil yapicam artik ben onu :).....

huhu,niye kimseler yok yaaa

havalar iyice güzelleşti herkesler terketti canım burayı arada bi yokluyorum kimse yazmış mı diye :44:

kizlar sanirim diyet yapmak istemiyo kimse sahsen ben istiyorum ama cok da iyi götüremiyorum ne yalan söyleyim bu arada trye gitcez ya onun hazirliklari is felan vaktim de kalmiyor maalesef..

sukur ugramis birileri buralara:) nirdesiniz kizzz:) ,vallah ben kendime arkadas buldum haftada bir iki gun,ya da firsat buldukca 1 saat kosuya gidiyoruz.maalesef tartim bozuk oldugu icin,henuz kilo vermeyi basarabildim mi bilmiyorum..

siz neler yaptiniz bakim :)

Son düzenleme:
kizlar sanirim diyet yapmak istemiyo kimse sahsen ben istiyorum ama cok da iyi götüremiyorum ne yalan söyleyim bu arada trye gitcez ya onun hazirliklari is felan vaktim de kalmiyor maalesef..

iyi hadi hayırlı olsun canım gez toz biraz kafayı dağıt hakettin

ben spora devam ediyorum canım. yeni bi hoca geldi salona.canıma okuyor resmen ter topuktan çıkıyor bir saat içinde. tartılmam yasak olduğu için tartıyı ulaşamayacağım yere kaldırdı eşim ayın 15 inde tartılacağım inşallah kilo vermişimdir.
sen diyet falan yapıyo musun sporun yanına

ben de malum tr hazirligi var canim.. kilo konusunda da maalesef iradeli davranamadim o yüzden iki ileri bi geri gidiyorum simdilik ama gitmeden bi iki kilo veririm galiba yani insallah, umarim, öyle ümit ediyorum

yani canim iste trden geldigimden beri calisiyorum benim icin de iyi olur, bebek konusunda da afam rahatlar belki bebek kendiliginden gelir malum henüz bi bebek yapamadik gitti...

yani canim iste trden geldigimden beri calisiyorum benim icin de iyi olur, bebek konusunda da afam rahatlar belki bebek kendiliginden gelir malum henüz bi bebek yapamadik gitti...

gez toz canım kafanı dağıt unutma bebiş kendi canı istediğinde gelecek fazla düşünüp de sinir stres yapma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…