merhaba kizlar nasilsiniz bakalim,
regencim oluruna birak,bak en azindan bir problemin yokmus bu iyi haber.Ustun de pek durma,bak istersen su ovulasyon tetlerinden bir dene,budnikowskide bulabilirsin,ecznaden daha uyguna alirsin.bir dene boylelikle yumurtlama gunlerini takip ederek tutturabilirsin belki.Sana gore ben daha umutsuz bi durumdayim,cunku yumurtalillarim yavas calisiyor,ve tedavi sart,o yuzden kendine vazla yuklenmeden oluruna birak....tatil iyi gelir,biz de gidicez iki haftaligina ama ailemin yanina,pek calisma olmasi imkansiz ama olsun:))biraz mola sart....
#merys,spor hocasinin kati olmasi iyidir,ne guzel onunla calisarak iyi sonuclar alirsin kesin,ben pek listeli bur diyet uygulamiyorum,cok denedim ama olmuyor,bana gore degil,sadece dikat ediyorum yediklerim,mesela hamur isi yemek isretsem yiyorum ama bir dilim,diger gunlerde canim cekerse soyle ceyregi kadar diyim ben sana...oyle yani...
offf stresteyim de zati,bir iki kilo verdiysem de belli olmyuor zaetn reglim gene sapitti,dikkat ettigim halde davul gibi bir kainla dolasiyorum,haliyle vucutta biraz sis oluyor ben de.....tartimda bozuldu

o yuzden halen bilmiyorum ne kadar verebildim,ama galiba kiyafetletrim bol gelince tartilicam ben,bolye daha heyecanli oluyor,ve inanirmisiniz,tartilmadigim icin daha bir hirs yaptim ben sanki:)