nerelerdesin canım? bir şey mi oldu canım neden psikolojin iyi değildi anlatmak ister misin :26:
tedavilere devam canlarım öyle yarım bırakmak ümitsizliğe düşmek yok.Allaha güvenip duamızı eksik etmeyeceğiz inşallah en kısa zamanda gelecek bebikler
bebek olsun da varsın çirkin olsun kızkargaya yavrusu şahin gibi görünürmüş
bir kez daha söylüyorum ilk şartımız neymiş ümitsizlik yok !!!
ayy cnmm yaaa şu bebk muhappeti yüznden adet olamdım daha 11 gn geçti uyuz durumdymm.bebkte yok ama adet olamıyorum...eee morl bozulnca kendimi yemeğe verdim aammaa bugnden sonra yokkk..bugn başdlım diyetime..sabah 9 da kalvaltımı domates salatalık ve 4 zeytin yeşil çayla yaptım..kaktığımda sirkeli suyumu içtim ..meyvemi yedim şimdi yoğurdumu yiyorumm...günde 4 litre su içicem...perşembden perşembeye tartılıcmm..kzın bana küsün bana trp atın ayy çok kötü kilo almışım yaaa 76 kiloya ainmştim abur cuburdu ekmekti...gnde nerdeyse 3 ekmek yedim şuan 85.6 kiloyum

ama ümitsizlik yokkkk...bırkmak yok..eşimin gülmelerine inat sen yapamzsın zayıflayamazsın bırkrsın demsine int yemicemm diyetme uyucmm cnmm...miğdem nasıl genişldiyse şuan açlıktan ölüyorummm...