Ya canım 18 gün gecikince test yapmıştım artık hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. Tarlusal verdi kullanıcam inşallah.kan testi mi yaptırsan söktürücü almadan
Yok aslında hiç stres falan yok. Ama kist varmış ondan gecikti heralde.Hayatımda sadece 1 kez bende boyle oldum 15 gün gecikti reglim o zaman korunuyordum ama kesin ben hamile kaldım demiştim kan tahlili yaptırdıktan sonra bayağı zaman geçti oyle regl oldum doktora falan da gitmedim cnm o zaman cok büyük bir sıkıntım vardı galiba stresten olamadım. Sen nasılsın stresli bir dönem miydi acaba benim gibi
Valla resmen iki ay olmadım. İnşallah söktürücü işe yarar. 6 gğn sabah akşam kullanacakmışım ondan sonra 10 gün içinde olmam lazımmış. Olmazsan doktora git ya rahim duvarın incelmiştir yada süt hormanın artmıştır dedi. İnşallah olurum yaa. Şimdi yine maydanoz kaynatıyorumHaydaaaa çok ilginççççç benim ikinciye geldi valla
Aaa evet canım aynı gün olmamız gerekiyordu baya oldu gerçekten bir daha ki adetime 8 gün kaldı. İnşallah endişelenecek birşey yoktur takma çok kafana. Öyle olan birkaç kişi daha okudum sanki korunmayı bırakınca düzenler şaşıyor bazen. İnşallah en kısa zamanda olursun.Valla resmen iki ay olmadım. İnşallah söktürücü işe yarar. 6 gğn sabah akşam kullanacakmışım ondan sonra 10 gün içinde olmam lazımmış. Olmazsan doktora git ya rahim duvarın incelmiştir yada süt hormanın artmıştır dedi. İnşallah olurum yaa. Şimdi yine maydanoz kaynatıyorum
Tamam canımSende kendine dikkat et canım stres yapma bebis olma ihtimaline karşı
Sağol canım benim. İnşallah öyledir.Aaa evet canım aynı gün olmamız gerekiyordu baya oldu gerçekten bir daha ki adetime 8 gün kaldı. İnşallah endişelenecek birşey yoktur takma çok kafana. Öyle olan birkaç kişi daha okudum sanki korunmayı bırakınca düzenler şaşıyor bazen. İnşallah en kısa zamanda olursun.
Korunmayi birakinca da cogu kisinin gecikmis cnm nedenini bilmiyorum.Ben gitmedim doktora dün adet oldum. Geç yumurtladim ya da ilk defa korunmayı bıraktığım için böyle oldu bilmiyorum
Sinir bozuyolar yaben de pankart açıcam düğünlerde falan millet görünce soruyo sürekli, yazıcam kocaman HAMİLE DEĞİLİM diye
Bilmem kiKorunmayi birakinca da cogu kisinin gecikmis cnm nedenini bilmiyorum.
Evet kuzum 1162 çıktı perşembe keseyi görücez inşallah doktor dedi
Süper süperrrrr minnoş büyüyor oh çok güzelEvet kuzum 1162 çıktı perşembe keseyi görücez inşallah doktor dedi
Ben çok heyecanlıyım korkudan gidemeyeceğim sanki, o anı düşündükçe elim ayağım buz kesiyor ben nasıl gideceğim yarın bilmiyorum çok korkuyorum
Yaaaa hayırrr yarın çok güzel şeyler olacak bak görrr hep duamdasınSüper süperrrrr minnoş büyüyor oh çok güzel
Ben çok heyecanlıyım korkudan gidemeyeceğim sanki, o anı düşündükçe elim ayağım buz kesiyor ben nasıl gideceğim yarın bilmiyorum çok korkuyorum
canıımm cok sevindimmmEvet kuzum 1162 çıktı perşembe keseyi görücez inşallah doktor dedi
Bizede haber vermeyi unutma kuzum ve içini ferahlat güzel şeyler düşünnBen çok heyecanlıyım korkudan gidemeyeceğim sanki, o anı düşündükçe elim ayağım buz kesiyor ben nasıl gideceğim yarın bilmiyorum çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?