Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kan testi mi yaptırsan söktürücü almadan
Ya canım 18 gün gecikince test yapmıştım artık hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. Tarlusal verdi kullanıcam inşallah.

Yok aslında hiç stres falan yok. Ama kist varmış ondan gecikti heralde.

Haydaaaa çok ilginççççç benim ikinciye geldi valla
Valla resmen iki ay olmadım. İnşallah söktürücü işe yarar. 6 gğn sabah akşam kullanacakmışım ondan sonra 10 gün içinde olmam lazımmış. Olmazsan doktora git ya rahim duvarın incelmiştir yada süt hormanın artmıştır dedi. İnşallah olurum yaa. Şimdi yine maydanoz kaynatıyorum

Aaa evet canım aynı gün olmamız gerekiyordu baya oldu gerçekten bir daha ki adetime 8 gün kaldı. İnşallah endişelenecek birşey yoktur takma çok kafana. Öyle olan birkaç kişi daha okudum sanki korunmayı bırakınca düzenler şaşıyor bazen. İnşallah en kısa zamanda olursun.

Sağol canım benim. İnşallah öyledir.

Kızlaaar napıyosunuzz? Hamişlerimiz napıyo? Ben diyete başladım 7 ay da 5 kilo almısım bi kilo gitti kaldı 4 kuzenimin düğünü var eski zayıflığıma dönmeliyim sonra hamile misin diye sormasınlar yalandan

ben de pankart açıcam düğünlerde falan millet görünce soruyo sürekli, yazıcam kocaman HAMİLE DEĞİLİM diye

Merhabaa şubat 2de doğum kontrol hapını bıraktım. İlk ay 35 gün sonra adet gördüm. Sonraki ay 26 ondan sonraki ay 23. En son 2 mayısta adet oldum. Bugün 38. Gün ne adet oldum ne testlerim pozitif çıktı. Şaşkınım. Doktor adet olunca hormon testi yapalım demişti olamadığım için gidemedim de ultrasonla baktı sorun yok dedi. Bilmiyorum sonuç ne olur? Yorumlarınızı bekliyorum var mı benim gibi?

Evet kuzum 1162 çıktı perşembe keseyi görücez inşallah doktor dedi
Süper süperrrrr minnoş büyüyor oh çok güzel
melinda- senin içinde yarın o kadar heyecanlıyım kiii ablam da gidiyo yarın hep dualarım sizinle
Ben çok heyecanlıyım korkudan gidemeyeceğim sanki, o anı düşündükçe elim ayağım buz kesiyor ben nasıl gideceğim yarın bilmiyorum çok korkuyorum

Yaaaa hayırrr yarın çok güzel şeyler olacak bak görrr hep duamdasın Saat kaçta gideceksin

Ben çok heyecanlıyım korkudan gidemeyeceğim sanki, o anı düşündükçe elim ayağım buz kesiyor ben nasıl gideceğim yarın bilmiyorum çok korkuyorum
Bizede haber vermeyi unutma kuzum ve içini ferahlat güzel şeyler düşünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…