Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günü ve sonralarını değerlendirdiysen olabilir kuzum. Hatta yumurtadan 1-2 gün öncesi de değerlendirmek çok önemli. Yumurtlamandan 14 gün geçsin öyle test yap

Kızlar size bi dua veriyim enbiya suresinin sonucu sayfasını 70 kişiye dağıtın her bi kişi 1 tane okuya bilir dağıtıktan sonra kendinize teslim edin içten dua edin rabbim inşallahhh verir ve hergün 100 tane enbiya suresinin 89. Ayetini hergün okuyun adet olunca başkası yerinize okusun adet bitince devam edin allah izniyle inşallah hamile kalırsınız ben denedim bakalım rabbım inşallah nasıp eder bekliyprum

Çok çok geçmiş olsun canım ama kanaman hala fazlaysa çok gecikmeden doktora git bence Allah korusun daha kötü bisi olmasın
Tayinimiz öne çekildi.2 hafta sonra taşınıcaz.Gelince hep üst üste gelir ya .Daha iyiyim ama ilk üç dört güne göre .En azından parol iyi geliyor şu an kuzum .Bu süreç bana şunu gösterdi ki Artık gerçekten bebek bekleme heyecanını yaşama zamanımız gelmiş.Bu bir işaretti belki de .Doktor kontrolünden sonra takipli şekilde uğraşacağız bakalım

Inşallah canım en hayırlı vakitte bebisiniz gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…