Yumurtlama günü ve sonralarını değerlendirdiysen olabilir kuzum. Hatta yumurtadan 1-2 gün öncesi de değerlendirmek çok önemli. Yumurtlamandan 14 gün geçsin öyle test yapMrb arkadaşlar..allahım bir an önce inşallah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip eder sağlıkla..ben mayis ayında ovulasyonu denedim olmadı.yaklasik 6 aydirda korunmuorum.bu ayda takip yapiyim dedim ama biraz boşladım.5 haziranda akşam bir kaşık ağrısı ateş basması oldu baktım ovulasyon pozitif.gece yapmıştım testi 1 gibi.haziranin 2 3 4 u değerlendirmistik.5 haziran ovulasyon gununu değilde 6 haziranı yani ertesi gününüde degerlendirdik.hamilelik şansı varmi
bat ne zaman :)Offff sanki hiç belirtim yokk kızlar ya
Benimde öyleOffff sanki hiç belirtim yokk kızlar ya
Aynen öyle
Ne zamandir korunmuyorsun ?
Sen ovulasyon testi hangi marka almistinYaaaa hayırrr yarın çok güzel şeyler olacak bak görrr hep duamdasınSaat kaçta gideceksin
13 haziran yavrummm yalnız belirtim yok ama duygusal olarak çöküşlerdeyimbat ne zaman :)
Yaaaaa fiziksel şeyler azaldı duygusal şeyler başladııııBenimde öyle
Bende sadece biraz gerginlik var sinir başka da hiçbişey kalmadıYaaaaa fiziksel şeyler azaldı duygusal şeyler başladıııı
eyvah yandılar desene çevrendekiler13 haziran yavrummm yalnız belirtim yok ama duygusal olarak çöküşlerdeyimçok fena patlıyorum herkese
Ya valla bilmiyorum hiç bi fikrim yokBende sadece biraz gerginlik var sinir başka da hiçbişey kalmadı
Sorma komşular gelmediyse bugün daha da gelmezler çok fena bağırdım çağırdımmmeyvah yandılar desene çevrendekiler
neler yaptın kızSorma komşular gelmediyse bugün daha da gelmezler çok fena bağırdım çağırdımmm
Valla eşime çok fena çıkıştımmmmm bağır allah bağır anlamadım niye böyle olduuuneler yaptın kız
Tüm apartman duydu muValla eşime çok fena çıkıştımmmmm bağır allah bağır anlamadım niye böyle olduuu
Tayinimiz öne çekildi.2 hafta sonra taşınıcaz.Gelince hep üst üste gelir ya .Daha iyiyim ama ilk üç dört güne göre .En azından parol iyi geliyor şu an kuzum .Bu süreç bana şunu gösterdi ki Artık gerçekten bebek bekleme heyecanını yaşama zamanımız gelmiş.Bu bir işaretti belki de .Doktor kontrolünden sonra takipli şekilde uğraşacağız bakalımÇok çok geçmiş olsun canım ama kanaman hala fazlaysa çok gecikmeden doktora git bence Allah korusun daha kötü bisi olmasın
Kuzum Allah razı olsun .Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.Çok zor bir durummuş gerçekten insan yaşamasan bilemiyorÇok geçmiş olsun merak ettim gerçekten
Inşallah canım en hayırlı vakitte bebisiniz gelsinTayinimiz öne çekildi.2 hafta sonra taşınıcaz.Gelince hep üst üste gelir ya .Daha iyiyim ama ilk üç dört güne göre .En azından parol iyi geliyor şu an kuzum .Bu süreç bana şunu gösterdi ki Artık gerçekten bebek bekleme heyecanını yaşama zamanımız gelmiş.Bu bir işaretti belki de .Doktor kontrolünden sonra takipli şekilde uğraşacağız bakalım
Bekleyelim bakalımYa valla bilmiyorum hiç bi fikrim yoköyle belirtim de yok normalde karnım ağrırdı karın ağrısı da yok
Amin Rabbim kimseyi yormasınKuzum Allah razı olsun .Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.Çok zor bir durummuş gerçekten insan yaşamasan bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?