2 aydır canımAynen öyle
Ne zamandir korunmuyorsun ?
Hemen hemen ayni benimle.2 aydır canım
İnşallah isteyen herkesss tabi kiHemen hemen ayni benimle.
Umarim hersey gönlünce olurKavusursun yavruna dogru zamanda insallahh hayirlisiyla
Insallahh..İnşallah isteyen herkesss tabi kiValla çok ani karar verdim umarım olurrr
Çünkü henüz erken gibi geliyordu yaş olarak değil de hayat olarak ama aniden beklemek anlamsız gelmeye başladıı çünkü şöyle düşündüm belki hiç olmayacak....Insallahh..
Nedenn
Biz baya düsündükten sonra karar verdik kolayda olmadii. O yüzden sordum ☺
Anladim.. kac yillik evlisin peki?Çünkü henüz erken gibi geliyordu yaş olarak değil de hayat olarak ama aniden beklemek anlamsız gelmeye başladıı çünkü şöyle düşündüm belki hiç olmayacak....
Çok sinir bozucu cidden. Umarım eşin ailesini haklı görmüyordur.. yok kuzum korkma Allah korurSırf o yüzden eşimle tartıştık bebiş varsada artık oda yok kesin bu sinirden gitmiştir
kan testi mi yaptırsan söktürücü almadanGüncelleme yapayım ben hala olmadım. Yarın sağlık ocağına gidip söktürücü istiycem inşallah. 24 gün gecikmem var ve ilk defa başıma bu geliyor.
Oldu cnmyumurtlama oldu mu kuzumm
Çok geçmiş olsun merak ettim gerçektenRegen_ NAVLEE Kızlar kusurabakmayın giremedim merak etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden Ev taşıyacağımız için eşyaları topluyorum şu sıra.Birkaç gün önce bir dışarı çıktım o kadar .Adet oldum dediğim günden sonra ne yemek yapabildim ne temizlik.Hep yattım.Çok şiddetli ağrım oldu.Doktora 15 inde gidicem. Burda bu hafta içinde 50 civarı vaka çıktığı icin hastaneye gidemedim.Çok şiddetli kanamam oldu iki gün.Normalde adet olsam azalmıştı çoktan ama bir azalmada yok . Ne oldu ne bitti bilmiyorum ama hemşire bir arkadaşım tutunmaya çalışmış tutunamamış .Tutunamadığı için damarlar oluşmadığından kana geçmemiş birde herkesin kana hemen karışmayabilir ben üç dört aylık hamile olduğunu yeni öğrenen gördüm dedi.Erken düşük gibi bir şeymiş sanırım .
Masallah hamarat gelinler siziAmin canım Allah razı olsun ama tek başına sarmak cok zor ya
Hayatımda sadece 1 kez bende boyle oldum 15 gün gecikti reglim o zaman korunuyordum ama kesin ben hamile kaldım demiştim kan tahlili yaptırdıktan sonra bayağı zaman geçti oyle regl oldum doktora falan da gitmedim cnm o zaman cok büyük bir sıkıntım vardı galiba stresten olamadım. Sen nasılsın stresli bir dönem miydi acaba benim gibiGüncelleme yapayım ben hala olmadım. Yarın sağlık ocağına gidip söktürücü istiycem inşallah. 24 gün gecikmem var ve ilk defa başıma bu geliyor.
Canım 2 oğlum var ikiside adet günü öğrendim biri 1800 cıktı ilk testte (ikizdir dediler)değil tekti.Valla çoğul gebelikten şüphelendik ama doktor tek kese tek bebek dedi bazen böyle olabiliyormuş bir yerde de kız bebeklerin beta hcg si erkeklere göre daha yüksek oluyor falan diye okudum ama tabi ne kadar doğru bilmiyorumgörümcemin erkek bebeği var benim 9232 çıktığım hafta o 1800 çıkmıştı☺
Bu ara bendede coğaldı cnm ben çekirdek yiyorum belki ondandırReglden sonra çıkıyor canım oda 1,2 tane anca busefer battan önce çıktı ve fazla ya ben ergenlik de bile böyle sivilceyle uğraşmadım
2 yıl oldu canımAnladim.. kac yillik evlisin peki?
Tabi haklisin ama hazırmısım buda önemli.
Haydaaaa çok ilginççççç benim ikinciye geldi vallaGüncelleme yapayım ben hala olmadım. Yarın sağlık ocağına gidip söktürücü istiycem inşallah. 24 gün gecikmem var ve ilk defa başıma bu geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?