Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sırf o yüzden eşimle tartıştık bebiş varsada artık oda yok kesin bu sinirden gitmiştir
Çok sinir bozucu cidden. Umarım eşin ailesini haklı görmüyordur.. yok kuzum korkma Allah korur

Güncelleme yapayım ben hala olmadım. Yarın sağlık ocağına gidip söktürücü istiycem inşallah. 24 gün gecikmem var ve ilk defa başıma bu geliyor.

Merhaba herkese arkadaşlar, nasılsınız folattro folik asit kullananlar ya da duyanlar var mi?

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza ekleyin gitsin beni de listeye bat 11 haziran klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay şu an 12. Gündeyim iki gün sonra test yapıcam bakalım

Regen_ NAVLEE Kızlar kusurabakmayın giremedim merak etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden Ev taşıyacağımız için eşyaları topluyorum şu sıra.Birkaç gün önce bir dışarı çıktım o kadar .Adet oldum dediğim günden sonra ne yemek yapabildim ne temizlik.Hep yattım.Çok şiddetli ağrım oldu.Doktora 15 inde gidicem. Burda bu hafta içinde 50 civarı vaka çıktığı icin hastaneye gidemedim.Çok şiddetli kanamam oldu iki gün.Normalde adet olsam azalmıştı çoktan ama bir azalmada yok . Ne oldu ne bitti bilmiyorum ama hemşire bir arkadaşım tutunmaya çalışmış tutunamamış .Tutunamadığı için damarlar oluşmadığından kana geçmemiş birde herkesin kana hemen karışmayabilir ben üç dört aylık hamile olduğunu yeni öğrenen gördüm dedi.Erken düşük gibi bir şeymiş sanırım .

Çok geçmiş olsun merak ettim gerçekten

Güncelleme yapayım ben hala olmadım. Yarın sağlık ocağına gidip söktürücü istiycem inşallah. 24 gün gecikmem var ve ilk defa başıma bu geliyor.
Hayatımda sadece 1 kez bende boyle oldum 15 gün gecikti reglim o zaman korunuyordum ama kesin ben hamile kaldım demiştim kan tahlili yaptırdıktan sonra bayağı zaman geçti oyle regl oldum doktora falan da gitmedim cnm o zaman cok büyük bir sıkıntım vardı galiba stresten olamadım. Sen nasılsın stresli bir dönem miydi acaba benim gibi

Canım 2 oğlum var ikiside adet günü öğrendim biri 1800 cıktı ilk testte (ikizdir dediler)değil tekti.
ikinci oğlum yine bat günü ilk testte 25 çıktı. Bence döllenmeyle alakalı olabilir

Reglden sonra çıkıyor canım oda 1,2 tane anca busefer battan önce çıktı ve fazla ya ben ergenlik de bile böyle sivilceyle uğraşmadım
Bu ara bendede coğaldı cnm ben çekirdek yiyorum belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…