Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Bat 10 Hazirandı köyde olacam internett çekmiyor ancak gelince haber vereceğim size öpüyorum çok kendinize dikkat edin

Çok çok geçmiş olsun canım ama kanaman hala fazlaysa çok gecikmeden doktora git bence Allah korusun daha kötü bisi olmasın

Kızlar Bat 10 Hazirandı köyde olacam internett çekmiyor ancak gelince haber vereceğim size öpüyorum çok kendinize dikkat edin❤
Sende kendine dikkat et canım stres yapma bebis olma ihtimaline karşı

Sadece gecikmeymis yani belki benimki de oyledir, psikolojik olarak etkiliyoruz kendimizi
Hayırlısı olsun yavrum
Canim doktora gttim polikistik over dedi daha once olmustum son zamanlarda yoktu yine baslamis. Senin ne oldu?

Günaydın kızlar.Bugün bat günüm.Sabah test yaptım yine negatif.Akıntım çok fazla.Bakalım akşama regl bekliyorum.Cuma günü yaptırdığım testler normal çıktı.Sadece demir bağlama kapasitesi fazla çıktı.Adet zamanı prolaktine de baktırıcam

Canim doktora gttim polikistik over dedi daha once olmustum son zamanlarda yoktu yine baslamis. Senin ne oldu?
Ben gitmedim doktora dün adet oldum. Geç yumurtladim ya da ilk defa korunmayı bıraktığım için böyle oldu bilmiyorum

Aynı gün bat tarihimiz canım

Insallah 07.07 tarihimiz bize ugurlu gelir ben bu ay 9 11 13 15 17 gunleri degerlenirmeyi dusunuyorum canim yada 2 gun degerlendirmeyip 3uncu gunu degerlendirmeyi dusunuyorum bu ayda olmazsa artik bebek icin degil kendim icin degerlediricem bebek icin iliskiye girmiyicem yani

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…