Olabilir canımBu ara bendede coğaldı cnm ben çekirdek yiyorum belki ondandır
Hallettik kuzum bir şekilde yarın köye gideceğiz.Çok sinir bozucu cidden. Umarım eşin ailesini haklı görmüyordur.. yok kuzum korkma Allah korur
Çok çok geçmiş olsun canım ama kanaman hala fazlaysa çok gecikmeden doktora git bence Allah korusun daha kötü bisi olmasınRegen_ @NAVLEE Kızlar kusurabakmayın giremedim merak etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden Ev taşıyacağımız için eşyaları topluyorum şu sıra.Birkaç gün önce bir dışarı çıktım o kadar .Adet oldum dediğim günden sonra ne yemek yapabildim ne temizlik.Hep yattım.Çok şiddetli ağrım oldu.Doktora 15 inde gidicem. Burda bu hafta içinde 50 civarı vaka çıktığı icin hastaneye gidemedim.Çok şiddetli kanamam oldu iki gün.Normalde adet olsam azalmıştı çoktan ama bir azalmada yok . Ne oldu ne bitti bilmiyorum ama hemşire bir arkadaşım tutunmaya çalışmış tutunamamış .Tutunamadığı için damarlar oluşmadığından kana geçmemiş birde herkesin kana hemen karışmayabilir ben üç dört aylık hamile olduğunu yeni öğrenen gördüm dedi.Erken düşük gibi bir şeymiş sanırım .
Sende kendine dikkat et canım stres yapma bebis olma ihtimaline karşıKızlar Bat 10 Hazirandı köyde olacam internett çekmiyor ancak gelince haber vereceğim size öpüyorum çok kendinize dikkat edin❤
Olabilir kuzumCanım 2 oğlum var ikiside adet günü öğrendim biri 1800 cıktı ilk testte (ikizdir dediler)değil tekti.
ikinci oğlum yine bat günü ilk testte 25 çıktı. Bence döllenmeyle alakalı olabilir
Canim doktora gttim polikistik over dedi daha once olmustum son zamanlarda yoktu yine baslamis. Senin ne oldu?Sadece gecikmeymis yanibelki benimki de oyledir, psikolojik olarak etkiliyoruz kendimizi
Hayırlısı olsun yavrum
Ben gitmedim doktora dün adet oldum. Geç yumurtladim ya da ilk defa korunmayı bıraktığım için böyle oldu bilmiyorumCanim doktora gttim polikistik over dedi daha once olmustum son zamanlarda yoktu yine baslamis. Senin ne oldu?
Ben oldum canim yeni bat tarihim 07.07
Canım aynen dün hastalandımmm yeni bat 7temmuz
inşallah temmuzda gelir bebeğinnn :)Ben oldum canim yeni bat tarihim 07.07
Aynı gün bat tarihimiz canımBen oldum canim yeni bat tarihim 07.07
Aynı gün bat tarihimiz canım
son regl olsun kuzum inşallahCanım aynen dün hastalandımmm yeni bat 7temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?