hahaha güzel kalplimm benimm Allah razı olsunmAllahım tez zamanda sana nasip etsingece azzeye de bir evlat nasip et rabbim kullanıcı Adı o sen kimden bahsettiğimi anlarsın diyorum
Valla canım deprsyondayım resmen ya. Artık dışarı cıkıp hava almak istiyorum ama korkudan çıkamıyorum halaKızlaaar napıyosunuzz? Hamişlerimiz napıyo? Ben diyete başladım 7 ay da 5 kilo almısım bi kilo gitti kaldı 4kuzenimin düğünü var eski zayıflığıma dönmeliyim sonra hamile misin diye sormasınlar yalandan
Bende öyle canım insan eski günlerini özlüyo ne kıymetliymiş o zamanlar meğerValla canım deprsyondayım resmen ya. Artık dışarı cıkıp hava almak istiyorum ama korkudan çıkamıyorum halabitae şu korona tamamen
Öyleymiş gerçektenn bi süre daha bekliyimde artık durums göre cıkarım belkiBende öyle canım insan eski günlerini özlüyo ne kıymetliymiş o zamanlar meğer
dikkat et kuzumm gerekmedikce cıkmaa dısarı :)Öyleymiş gerçektenn bi süre daha bekliyimde artık durums göre cıkarım belki
Amin inşallah canım benimYaaaa hayırrr yarın çok güzel şeyler olacak bak görrr hep duamdasınSaat kaçta gideceksin
Öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğinceBizede haber vermeyi unutma kuzum ve içini ferahlat güzel şeyler düşünn
İyiyim canım ben bı sağa devriliyorum bı solaKızlaaar napıyosunuzz? Hamişlerimiz napıyo? Ben diyete başladım 7 ay da 5 kilo almısım bi kilo gitti kaldı 4kuzenimin düğünü var eski zayıflığıma dönmeliyim sonra hamile misin diye sormasınlar yalandan
Tatlı haller mi desekİyiyim canım ben bı sağa devriliyorum bı sola
Öyle diyelim canımTatlı haller mi desek
kuzum ben hiç o açıdan düşünmemiştim ama öylede olsa güzel olur tabiÖyle diyelim canımbu arada kilo verme isinede çok sevindim kilo verince de hamilelik kolaylaşıyor yumurta kalitesi yükseliyor tebrik ediyorum seni ben cuma günü bime akıllı saat geliyor ondan alicam yürüyüş için bakalım inşaallah güzel olur
Yap yap spor acayip inceltir şekillendirir vücudukuzum ben hiç o açıdan düşünmemiştim ama öylede olsa güzel olur tabibende evde egzersizlerle idare etmrye calısıyorum bu sıralar
Ben kestim pat diye gercekten karar verince iradeli oluyorum valla :)Yap yap spor acayip inceltir şekillendirir vücudubende abur cubur bı kesebilsem süper olacak
İrade ve istikrar çok önemli zaten birde tartıda eksileri görmeye başlayınca insan daha çok hevesleniyorBen kestim pat diye gercekten karar verince iradeli oluyorum valla :)
Kesinlikle zaten tüm çaba onun için her sabah tartılıyorum sadece. Şimdi yarın sabahı dört gözle bekliyorumİrade ve istikrar çok önemli zaten birde tartıda eksileri görmeye başlayınca insan daha çok hevesleniyor
Tartil tartil insanın kendisi için yaptığı en güzel şeylerden biride bu benceKesinlikle zaten tüm çaba onun için her sabah tartılıyorum sadece. Şimdi yarın sabahı dört gözle bekliyorum
Ben genelde hep balık etliydim yani zayıf oldugumu hatırlamam ani bi kararla 20 kg verdimm şimdi tekrar kilolı halime dönmek istemem :)Tartil tartil insanın kendisi için yaptığı en güzel şeylerden biride bu bence
Bende en yüksek 75 i gördüm boyunda kısa şimdi 63.5 um gebelik dışında bir daha o kiloya çıkmak istemiyorum Allah'ın izniyleBen genelde hep balık etliydim yani zayıf oldugumu hatırlamam ani bi kararla 20 kg verdimm şimdi tekrar kilolı halime dönmek istemem :)
Bende 73ü gördüm ve dedim ki noluyoBende en yüksek 75 i gördüm boyunda kısa şimdi 63.5 um gebelik dışında bir daha o kiloya çıkmak istemiyorum Allah'ın izniylesende iradelisin verdiğin kiloyu almazsın
Aynen canım bu yüzden hiç gerek yok fazla kiloyaBende 73ü gördüm ve dedim ki noluyo53 ile evlendim hemde hamile felan kalırsam inşallah tabi zayıf kalim zatwn snrasında kilo alcam ister istemez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?