Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım deprsyondayım resmen ya. Artık dışarı cıkıp hava almak istiyorum ama korkudan çıkamıyorum hala bitae şu korona tamamen

Valla canım deprsyondayım resmen ya. Artık dışarı cıkıp hava almak istiyorum ama korkudan çıkamıyorum hala bitae şu korona tamamen
Bende öyle canım insan eski günlerini özlüyo ne kıymetliymiş o zamanlar meğer

Yaaaa hayırrr yarın çok güzel şeyler olacak bak görrr hep duamdasın Saat kaçta gideceksin
Amin inşallah canım benim Randevum 17:00da
Bizede haber vermeyi unutma kuzum ve içini ferahlat güzel şeyler düşünn
Öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallah güzel şeyler yazarım buraya canım ❤

İyiyim canım ben bı sağa devriliyorum bı sola

Tatlı haller mi desek
Öyle diyelim canım bu arada kilo verme isinede çok sevindim kilo verince de hamilelik kolaylaşıyor yumurta kalitesi yükseliyor tebrik ediyorum seni ben cuma günü bime akıllı saat geliyor ondan alicam yürüyüş için bakalım inşaallah güzel olur

kuzum ben hiç o açıdan düşünmemiştim ama öylede olsa güzel olur tabi bende evde egzersizlerle idare etmrye calısıyorum bu sıralar

kuzum ben hiç o açıdan düşünmemiştim ama öylede olsa güzel olur tabi bende evde egzersizlerle idare etmrye calısıyorum bu sıralar
Yap yap spor acayip inceltir şekillendirir vücudu bende abur cubur bı kesebilsem süper olacak

Ben genelde hep balık etliydim yani zayıf oldugumu hatırlamam ani bi kararla 20 kg verdimm şimdi tekrar kilolı halime dönmek istemem :)
Bende en yüksek 75 i gördüm boyunda kısa şimdi 63.5 um gebelik dışında bir daha o kiloya çıkmak istemiyorum Allah'ın izniyle sende iradelisin verdiğin kiloyu almazsın

Bende en yüksek 75 i gördüm boyunda kısa şimdi 63.5 um gebelik dışında bir daha o kiloya çıkmak istemiyorum Allah'ın izniyle sende iradelisin verdiğin kiloyu almazsın
Bende 73ü gördüm ve dedim ki noluyo 53 ile evlendim hemde hamile felan kalırsam inşallah tabi zayıf kalim zatwn snrasında kilo alcam ister istemez :)

Mrb arkadaşlar..allahım bir an önce inşallah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip eder sağlıkla..ben mayis ayında ovulasyonu denedim olmadı.yaklasik 6 aydirda korunmuorum.bu ayda takip yapiyim dedim ama biraz boşladım.5 haziranda akşam bir kaşık ağrısı ateş basması oldu baktım ovulasyon pozitif.gece yapmıştım testi 1 gibi.haziranin 2 3 4 u değerlendirmistik.5 haziran ovulasyon gununu değilde 6 haziranı yani ertesi gününüde degerlendirdik.hamilelik şansı varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…