Gittim kuzum doktor cuma çağırdıııHemen kan vermeye git bekleyeyim deme sakın canım ilac veriyorlar bisi veriyorlar bebek tutunsun diye belki doktor verir vakit kaybetme
Evet bence de canım ben de öyle düşünüyorum çok sevinçliydim ama canımı sıktı bi arkadaşım öyle dediği içinNiye sevinmicekmişsin hamilesin işte bakma sen kimseye tadını mutlulugunu cıkar. Erken öğrenen bi çok kişi var sonucta :)
Adetim biteli daha 1 hafta geçtiİnşallah canım. Bat ne zaman
Sağlıklı bir şekilde artsın degerin insallah ckuzum tekrar tebrik ediyorumGittim kuzum doktor cuma çağırdııı
İnşallahhh hepimizin öyle olsunnnnSağlıklı bir şekilde artsın degerin insallah ckuzum tekrar tebrik ediyorum
Ayyy bende düşecek mii ne diyorum ehehehehDüşecek mi degil şişecek mi tabi
Kuzum benim hic fikrim yok ama görmeyen olduysa diye alıntılayayım dedimMerhaba hanımlar bugün dr gittim bazı testler istedi. Çizili olanlar özelde yaptır dedi yapılmıyormuş ünv hastanesinde. Muayene etti sorun yok kürtajdan 20 gün geçti. Ama benim sağ kasığım feci sancı ağrı yapıo adet olcm gbi yumurtlama ağrısı gbi akıntı da var 2 gündür bu akşam ağrı oldu. Korunmana gerek yok dedi dr. Bu testler genetik testler mi trombofoli paneli mi.
Adetim yeni bitti 1 hafta oldu biteli canım 26 Haziran batİnşallah canım. Bat ne zaman
Ay hadi İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerini alalım inşallahAy ne guzel bu ay cokca gebe var, masallah, tamamina erdirsin hayirlisiyla rabbim.. Gecen ay kirmizilari gorunce cok agladim topic'e giremedim.
Bu ay totem yaptim dusunmedim, beklemedim, temizlik yaptim durdum. Sonunda bugun gecikti (gerci 2 aydir erken geliyordu o da mi sapitti acep benim gibi bilemem) bugun kan testine gidecegim duanizi eksik etmeyin. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Tromboşojili panelide mthfr ve paı değerlerine bakılıyo kuzum. Bunlar hormon testi gibi geldi banaMerhaba hanımlar bugün dr gittim bazı testler istedi. Çizili olanlar özelde yaptır dedi yapılmıyormuş ünv hastanesinde. Muayene etti sorun yok kürtajdan 20 gün geçti. Ama benim sağ kasığım feci sancı ağrı yapıo adet olcm gbi yumurtlama ağrısı gbi akıntı da var 2 gündür bu akşam ağrı oldu. Korunmana gerek yok dedi dr. Bu testler genetik testler mi trombofoli paneli mi.
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla ilerlesin inşallahAyyy bende düşecek mii ne diyorum eheheheh
Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra her şey güzel olur Ben hiç bilmiyorum canım internete yazdın mı belki cikarMerhaba hanımlar bugün dr gittim bazı testler istedi. Çizili olanlar özelde yaptır dedi yapılmıyormuş ünv hastanesinde. Muayene etti sorun yok kürtajdan 20 gün geçti. Ama benim sağ kasığım feci sancı ağrı yapıo adet olcm gbi yumurtlama ağrısı gbi akıntı da var 2 gündür bu akşam ağrı oldu. Korunmana gerek yok dedi dr. Bu testler genetik testler mi trombofoli paneli mi.
Teşekkür ederim tatlım ünşallah böyle devam eder. Beta 19 çıktıHayırlı olsun kuzum sağlıkla ilerlesin inşallahbeta kaç çıktı
Üstteki ler hormon da çizili planları merak ettm ondan. Pıhtılaşma içinmişTromboşojili panelide mthfr ve paı değerlerine bakılıyo kuzum. Bunlar hormon testi gibi geldi bana
Oy cnmmKuzum benim hic fikrim yok ama görmeyen olduysa diye alıntılayayım dedim
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun inşallah bundan sonra her şey güzel olur Ben hiç bilmiyorum canım internete yazdın mı belki cikar
canım o arkadasını takmaa. İnsanın basına hersey gelebilir onu düşünüp hiç sevinmeyelim o zaman. Tadını cıkar hamilesinEvet bence de canım ben de öyle düşünüyorum çok sevinçliydim ama canımı sıktı bi arkadaşım öyle dediği için
güzel haberlerini bekliyoruz o zamanAy ne guzel bu ay cokca gebe var, masallah, tamamina erdirsin hayirlisiyla rabbim.. Gecen ay kirmizilari gorunce cok agladim topic'e giremedim.
Bu ay totem yaptim dusunmedim, beklemedim, temizlik yaptim durdum. Sonunda bugun gecikti (gerci 2 aydir erken geliyordu o da mi sapitti acep benim gibi bilemem) bugun kan testine gidecegim duanizi eksik etmeyin. Hakkimizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?