batlarımız aynıAdetim yeni bitti 1 hafta oldu biteli canım 26 Haziran bat
Oyy minnoşTeşekkür ederim tatlım ünşallah böyle devam eder. Beta 19 çıktı
Değil miiii bence de. Ben de öyle düşünüyorummcanım o arkadasını takmaa. İnsanın basına hersey gelebilir onu düşünüp hiç sevinmeyelim o zaman. Tadını cıkar hamilesin
Ay insAllah olmayız da ayni zamanda hamile kalırız.2 gün önce kuzenim beni rüyasında görmüş hamileymisim.Bana dedi ki kimi gördiysem hamile kaldılar sende bu ay kalırsın inşallah dedi benim de içimde bir his var bakalımbatlarımız aynı
Bu hep böyle gitcek ama keseyi bi görebilsem dicen sonra kalp atısı hep bi merak olcakDeğil miiii bence de. Ben de öyle düşünüyorumm ❤ Ayy ana ne kadar zormuş beklemek sürekli artacak mı ne olacakkk
yaa inşallah kuzummm. Ne güzel rüya görmüş inşallah dogru cıkar :)Ay insAllah olmayız da ayni zamanda hamile kalırız.2 gün önce kuzenim beni rüyasında görmüş hamileymisim.Bana dedi ki kimi gördiysem hamile kaldılar sende bu ay kalırsın inşallah dedi benim de içimde bir his var bakalım
Evet hep korku olacak sanırımmm. Şimdi regl olcakmışım gibi ağrıyor karnımm valla herkese allah yardım etsin ne kadar zorBu hep böyle gitcek ama keseyi bi görebilsem dicen sonra kalp atısı hep bi merak olcak
kan vermeye ne zaman gitceksin? Olurr canımm sen takma onları kafana. Sadece dikkat et. Ağır kaldırma yukarlara sünüp uzanma :)Evet hep korku olacak sanırımmm. Şimdi regl olcakmışım gibi ağrıyor karnımm valla herkese allah yardım etsin ne kadar zor
Bir cogu girmemis sanirim 8 kisinin bat yenilenmemis ins hamilelikten unutmuslardirS Sinebend L Limonnn123prnss T Tupbebekk Sadece02matilda zeyoo91 fk99 kızlar bat geçmiş yazmışmıydınız
evet kuzu bende merak ettimBir cogu girmemis sanirim 8 kisinin bat yenilenmemis ins hamilelikten unutmuslardir
Aynen aminnnnnyaa inşallah kuzummm. Ne güzel rüya görmüş inşallah dogru cıkar :)
Canım benim de 1 saat sonra çıkıyor durumun ne olduKızlar yapalı 1 saat oldu bu ne acaba ??
o şimdi hamileCanım benim de 1 saat sonra çıkıyor durumun ne oldu
Pıhtılaşma için sadece panel bakılmıyor yanı sıra o kağıtta yazanlarda önemli fakat size trombofili paneli niye istememişki.. Gerçi ünv yada şehir hastanesi değilse trombofili bakılmıyor diye biliyorum.. lupus da bagisiklikla ilgili bir test..Merhaba hanımlar bugün dr gittim bazı testler istedi. Çizili olanlar özelde yaptır dedi yapılmıyormuş ünv hastanesinde. Muayene etti sorun yok kürtajdan 20 gün geçti. Ama benim sağ kasığım feci sancı ağrı yapıo adet olcm gbi yumurtlama ağrısı gbi akıntı da var 2 gündür bu akşam ağrı oldu. Korunmana gerek yok dedi dr. Bu testler genetik testler mi trombofoli paneli mi.
canım hayırlı olsun kesin var bence bayada yüksek gibi çizgi çok belli Rabbim sağlıkla 9 ay geçirmeyi nasip etsin.Amin canım sağol darısı bekleyenlere inşallahbiraz bel ağrıö var adet gibi ama normaldir heralde, tam da sevinemiyorum ya kan vermeden tam sevinemiycem galiba ben
Şuan hastanedeyim bekliyorum kuzum keseyi görmek için. İnşallah görürümCanım benim de 1 saat sonra çıkıyor durumun ne oldu
Amin canım saol darısı sizlerecanım hayırlı olsun kesin var bence bayada yüksek gibi çizgi çok belli Rabbim sağlıkla 9 ay geçirmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?