Ah keşke canım nerdeee ben çok stres yapıyorum böyle takip edince o yüzden girmiyorum fazlaBir cogu girmemis sanirim 8 kisinin bat yenilenmemis ins hamilelikten unutmuslardir
Cok haklisin stres de etkiliyor bu ay ins test paylasirsin cift cizgiAh keşke canım nerdeee ben çok stres yapıyorum böyle takip edince o yüzden girmiyorum fazla
Aminnnnn inşallah başka kuzenim de görmüş rüyasında beni ikisi de erkek bebeğim olduğunu görmüş hayirlisi artıkyaa inşallah kuzummm. Ne güzel rüya görmüş inşallah dogru cıkar :)
Büyük ihtimalle iyi bi değer çıkar çok belli çünkü ben 6 haftalığım hamile kalıyorsun acaba sürer mi korkusu ile yaşıyorsun her daim Rabbim hayırlısını bilir tabi hayırlısı olsun herşeyin inşş seninde sağlıkla büyüsün kuzuAmin canım saol darısı sizlereKan verdim yarın çıkacak sonuç
Amin canım sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBüyük ihtimalle iyi bi değer çıkar çok belli çünkü ben 6 haftalığım hamile kalıyorsun acaba sürer mi korkusu ile yaşıyorsun her daim Rabbim hayırlısını bilir tabi hayırlısı olsun herşeyin inşş seninde sağlıkla büyüsün kuzu
anladım canım gözümden kaçmış demekki çok mesaj olunca. Görmedim bide sonradan da senin mesajını merak ettimCanım ben yazmıştım regl oldum gününde
evet kuzum burdan devam edelim demiştikkk
Canım dün verdiğimde 19 çıktı yarın doktora gidicemmmkan vermeye ne zaman gitceksin? Olurr canımm sen takma onları kafana. Sadece dikkat et. Ağır kaldırma yukarlara sünüp uzanma :)
İnşallaaahhhhhhŞuan hastanedeyim bekliyorum kuzum keseyi görmek için. İnşallah görürüm
waaaww iki tane bideAminnnnn inşallah başka kuzenim de görmüş rüyasında beni ikisi de erkek bebeğim olduğunu görmüş hayirlisi artık
anladım canımm doktora gidince de haber verirsinnnCanım dün verdiğimde 19 çıktı yarın doktora gidicemmm
İnşallah hayırlısıyla olsa, sen de bu ay inş görürsün çift çizgiyiCok haklisin stres de etkiliyor bu ay ins test paylasirsin cift cizgi
Ya canm ben çok strese giriyorum ondan uzak durmaya çalışıyorum, bide herkes düşükten sonra hemen gebe kalırsın dediler o da çok yordu beni hep dedim bu ay bu ay şimdi beşinci aydayım çok umutlandım belki sen de de öyle olmuşturanladım canım gözümden kaçmış demekki çok mesaj olunca. Görmedim bide sonradan da senin mesajını merak ettim
Banada dediler düşükten sonra çok stres yaptım illa olcak diye olmayınca yıkıldım. Sonra geçen ay dedim ki boşver olursa olur olmazsa elinden bişe gelmez. Gerçekten beklentiye girince fazla yoruluyoruzYa canm ben çok strese giriyorum ondan uzak durmaya çalışıyorum, bide herkes düşükten sonra hemen gebe kalırsın dediler o da çok yordu beni hep dedim bu ay bu ay şimdi beşinci aydayım çok umutlandım belki sen de de öyle olmuştur
Ne oldu canm gördün mü keseyi? İnşallah herşey yolundadır.Şuan hastanedeyim bekliyorum kuzum keseyi görmek için. İnşallah görürüm
Çok mutsuzum mahvettim kendimi ağlamaktan ya. Sat 1 mayıstı ama ben 19 unda yumurtlamıştım geç yumurtlama yani. Sata göre 5+5 olması gereken bebek 4 haftalık dedi doktor kesesi 5.50mmNe oldu canm gördün mü keseyi? İnşallah herşey yolundadır.
Bu kötü bi şey mi anlamdım ? Geriden mi geliyor yoksa geç döllenme olmuş da yolunda mi her şeyÇok mutsuzum mahvettim kendimi ağlamaktan ya. Sat 1 mayıstı ama ben 19 unda yumurtlamıştım geç yumurtlama yani. Sata göre 5+5 olması gereken bebek 4 haftalık dedi doktor kesesi 5.50mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?